TEST af LittleUnBox inkl. rabatkode – Testfamilien
TEST af Flowfeet fodmassageapparat fra Flowlife

TEST af LittleUnBox inkl. rabatkode

Tre af vores testfamilier har testet LittleUnBox med deres babyer i forskellige aldre.
Koden TESTFAMILIEN giver 30 % på din FØRSTE LittleUnBox.

Mie fortæller:

“Karl har været så heldig at få lov at teste LittleUnBox.

LittleUnBox er et abonnement uden binding. Du får en smagsprøve designet til dit barn og barnets alder, hver måned. Boksen bliver leveret direkte til din hoveddør.

Legetøjet vi har modtaget passer perfekt til Karls alderstrin, så nemt for ham at holde, og noget af det med masser af farve til at stimulere hans sanser og reflekser.

Karl er jo ikke klar over, at der dukker en pakke op en gang om måneden, den er jo mindst ligeså spændende for mig at modtage.
Havde han været første barn havde pakkerne været endnu mere geniale, fordi vi ikke havde den mængde legetøj liggende som vi har nu. Eller prøvet en masse forskellige produkter af.

Andet godt end legetøjet, er “smagsprøverne” fra brands med pleje til baby, sidst modtog vi den lækreste babyolie som er god at dryppe i badet. Vi har også modtaget skumklude, og det ved alle mødre at det er en jungle at finde dem der er bedst. Kan afsløre at det nye mærke fra Netto kan noget.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD, specielt god til 1 gangs forældre.

Kvalitet: MEGET GOD, lækre kvalitetsprodukter til dit barn, leveret til dig hver måned.

Pris: MEGET GOD, prisen er 198,- hver måned og du får virkelig meget lækkert for pengene. Der er ingen binding og der er altid gratis fragt til din hoveddør.


Marianne fortæller:

“Jeg er superglad for at have fået lov at teste LittleUnBox og deres fine koncept af, for det er virkelig smart. LittleUnBox er et abonnement uden binding, så du kan nemt melde til og fra som du selv har lyst. Du modtager en månedlig boks fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende og sjove overraskelser, som unikt er tilpasset dit barns alder. Vi har testet 3 måneder med LittleUnBox og det har hver måned været spændende og hyggeligt at åbne boksen.

Boksen koster 198 kr. men du får altid produkter for 60% mere i værdi. Abonnementet findes i 2 forskellige udgaver en til dig som er gravid og vil forkæle dig selv og den lille ny og en boks til barnet mellem 0-2 år. Der er som sagt ingen binding og du får leveret fragtfrit lige til din hoveddør. Boksens indhold er unikt tilpasset dit barn og dens udvikling og jeg synes personligt at indholdet er superrelevant.

Det kan være svært som forældre at følge med i børns udvikling fordi det går så stærkt og der hele tiden sker noget nyt, boksens indhold inspirerer til lege og aktiviteter man kan lave med sit barn og produkterne supplerer så fint dette aktivitetsniveau. Når jeg køber nyt legetøj til mit barn er det ofte noget stort og dyrt, for jeg skal jo være sikker på at det er det helt rigtige han får, og lige der har LittleUnBox virkelig givet mig en øjenåbner, for alle de små fine stykker legetøj de har haft med i kasserne de sidste par mdr. har virkelig bragt lykke og har overbevist mig om at småt også er godt. At tingene ikke fylder særlig meget og at vi kan tage 2-3 små alderssvarende ting med i pusletasken er virkelig genialt.

De 3 bokse som har passet til Viggos alder på 7, 8 og 9 mdr. har både indeholdt praktiske ting, men også noget sjovt legetøj. Vi har blandt andet modtaget:

  • Bolde i flere varianter (bløde, med struktur, med en klokke inden i og en lidt hårde udgave)
  • Pusle og pleje produkter
  • Drikkedunk
  • Solcreme
  • Badeand
  • Hagesmæk
  • Smoothie
  • Is silikoneforme inkl. nemme opskrifter
  • Sanse og motorisk stimulerende legetøj

Der er ikke kun tænkt over barnets alder men også årstiden spiller ind i boksens indhold, vi har i perioden maj-juli modtaget solcreme og is forme, altså både noget praktisk og noget sjovt til årstiden. Alle produkterne er fra kvalitets kendte mærker.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Jeg syntes virkelig dette koncept er superfint og en smart måde at tilføre hverdagen lidt luksus på, mange af tingene er noget jeg alligevel ville have købt og samtidigt med får jeg muligheden for at lære nye produkter at kende. Alle produkterne er brugbare og indholdet varierende, abonnementet kunne nemt fungere som en god gaveide til en lillenyfødt.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om at produkterne i boksen er nøje udvalgt i forhold til alder, årstid og kvalitet, det er kendte brands og der er fokus på økologi, astma og allergi venlige mærker. Hvilket jeg sætter stor pris på når det gælder ting til mine børn.

Pris: MEGET GOD – Her er der tale om et abonnement hvor du virkelig får meget for pengene. Boksen koster som sagt 198 kr. pr. måneden, men indholdet af boksen har altid 60% mere værdi og så får du frifragt og ingen binding.


Michelle afslutter:

“Elijas og jeg har været så heldige at få lov til at teste 3 bokse fra Littleunbox.

Littleunbox er en månedlig boks fyldt med kvalitetsbeviste og skønne produkter der unikt er håndplukket til dit barns alder og udvikling.

Elijas har modtaget maj, juni og juli boksen. Henholdsvis da han blev 14, 15 og 16 mdr.

Vi har elsket at modtage boksene. Det har altid været vildt spænedende at åbne en ny boks en gang om mdr. og se hvad den gemte på.

I maj boksen fangede ”Tit-tit” bogen især Elijas. Han synes det er så hyggeligt at få læst højt, og nyder når mor eller far har tid.

Der var også nogle lækre snacks med fra Nestle, som vi har haft med på tur flere gange, da dåsen har et låg, så den kan lukkes tæt.

I juni boksen kom der også en lille kasse med små lege træklodser, som Elijas elsker at lege ”du bygger-jeg vælter” med. Eller selv bygge små tårne med klodserne.

I juli boksen var vi så heldige, at den gemte på en plakat ”dyrenes lyde” fra Kids by Christensen. Elijas elsker dyr og er begyndt at efterligne dyrelyde, især koen. Elijas har i forvejen en navne plakat fra Kids by Christiansen over sit puslebord, så nu hænger de to plakater fint sammen.

Vi har været glade for de 3 bokse vi har fået, jeg synes at indholdet er alders svarende og der har kun været en ting ud af ca. 15 hvor jeg har tænkt, at det kommer vi nok aldrig til at bruge. Hvilke jeg tænker er temmelig tilfredsstillende. En boks koster 198,- inkl. fragt men kassen har altid en værdi på mere end 60% Så her har du og dit barn mulighed for at få en skøn overraskelse en gang om mdr. endda til fornuftige penge. Der følger også stort set altid en rabatkode med i boksen.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD, Elijas har brugt indholdet i boksene ofte.

Holdbarhed: GOD, produkterne er kvalitetsprodukter og er af god holdbarhed, f.eks. det fine trælegetøj vi har fået i to af boksene træ ikke plastik.

Pris: GOD, du giver 198,- for en boks inkl. fragt. Men en boks har altid en værdi på 60% mere.

Kvalitet: GOD, God kvalitet, flere kendte brands, man har virkelig en fornemmest af, at boksene er håndpukket med skønne produkter til lige dit barn, præcis som de skriver på deres hjemmeside.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Flowfeet fodmassageapparat fra Flowlife