TEST af LEGO TECHNIC 42123 Mc Laren Senna GTR – Testfamilien
Test af LEGO City bymidte Lego City Bymidte 60292 og Lego City Vejplader 60304

TEST af LEGO TECHNIC 42123 Mc Laren Senna GTR

Flere af vores familier har de sidste måneder testet LEGO TECHNIC 42123 Mc Laren Senna GTR


Bertram på 11 år fortæller:

“Jeg er virkelig imponeret over denne super bil. Jeg føler næsten at det er den ægte vare. Der er rigtig mange fede detaljer på den. Den har taget lidt lang tid at lave for mig, netop fordi den er så detaljeret, men når den endelig er færdig, er det jo bare den fedeste bil”.”

Rikke fortæller:

“Bertrams far er jo kæmpe Formel 1 fan og han har været dybt misundelig og måske også kigget Bertram rimelig meget over skulderen under samle processen. Ja det er faktisk svært at sige hvem der er mest imponeret.

Bilen har realistiske detaljer og kraftfulde funktioner. McLaren Senna GTR er en bil, der ikke ligner nogen anden. Og denne fantastiske LEGO Technic legetøjsversion er mindst lige så imponerende. Se V8-motoren med bevægelige stempler, ikoniske dihedral-døre, der kan åbnes, samt autentisk grafik og farver, ligesom på den rigtige bil.Jeg er simpelthen SÅ imponeret over hvor realistisk og detaljeret dette LEGO-projekt er.

Modellen er over 9 cm høj, 32 cm lang og 12 cm bred. Den anbefales fra 10 år og op og der er 830 dele i den. Den har taget ca 4,5 time at bygge. Bertram på 11 år har bygget stort set det hele selv, han mener i hvert fald at han godt kunne bygge den selv, hvis altså faren kunne holde snitterne væk :)”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

Vores vurdering af LEGO Mclaren Senna GTR, 42123, bliver følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Virkelig fedt samlerobjekt som man kan fordybe sig i. Vi elsker at kombinere teknik og leg.

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO har alle dage været kendt for den gode kvalitet. Selvom der er mange små dele i, så holder det til lidt af hvert. LEGO® Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Pris: MEGET GOD. Æsken er fundet til 349 kr som det billigste hvilket jeg syntes er en meget flot pris for denne bil.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er som altid i top, med LEGO – pris, kvalitet og holdbarhed spiller godt sammen


Marianne fortæller:

“Min mand Thomas på 39 år var meget begejstret over at han også kunne få lov at teste Lego. Han er mekanikker til dagligt og derfor syntes han netop at denne seje bil som består af 830 dele var lidt fed at få lov at sidde og nørde med.Kender du ikke LEGO Technic, så er det her du får de lidt mere avancerede modeller med komplekse tekniske funktioner som giver en mere autentisk version af de rigtige maskiner.

Thomas samlede bilen som et lille aftenprojekt hen over et par aftener, han hyggede sig med det efter børnene var puttet og syntes faktisk det var lidt afstressende at sidde og samle. Det er dog mange år siden Thomas har samlet LEGO og måtte konkludere at det er surt ikke at følge manualen til punkt og prikke. Det er vigtigt at tage de rigtige klodser i de rigtige farver fra starten og ikke blot den rigtige form i en anden farve, da det resulterer i at man pludselig mangler og husk at på sætning af klistermærker bør gøres i samlingsprocessen og ikke først til sidst, da det kan besværliggøre det en hel del.

Thomas fandt det spændende og sjovt at se hvordan de små klodser designede bilens V8 motor der med hjælp fra baghjulets differentiale kunne få stemplerne til at bevæge sig når bilen blev kørt hen over bordet. En anden lille detalje han bed mærke i, var bilens funktionelle styretøj der kunne betjenes med en lille drejeknap på bilens tag, dette gjorde det nemt at styre bilen. Han syntes de Ikoniske klassiske dihedral-døre var virkelige fede og Thomas var virkelig imponerede over hvor mange realistiske detaljer der egentlig er på bilen.

I dette tilfælde bliver vurdering:

Legeværdi/Nytteværdi: Meget GOD – Det her er jo en drenge/mande drøm og går man bare en lille smule op i biler og teknik så er det den perfekte gaveide til manden der har alt. Bilen kan for de større legebørn sagtens udløse mange timers leg om drømmen om et ægte racerløb, de voksne vil nok bare have den stående som et samleobjekt.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – LEGO det holder bare, altid høj kvalitet.

Pris: MEGET GOD – Prisen på denne racerbil ligger til 449 kr. hvilket Thomas syntes er en rigtig fin pris, når man kigger på hvor mange små klodser og detaljer der følger med i denne æske.


Anders fortæller:

“Jeg har været ualmindelig heldig og har fået en McLaren tilsendt – En LEGO McLaren. Selvom det naturligvis havde været ret fedt med en ægte McLaren, så føler jeg mig nu også ret heldig med denne pakke.Da jeg var mindre kunne jeg slet ikke fordrage Technic – jeg synes virkelig ikke det på nogen måder var specielt samarbejdsvilligt, at det ikke var ”ægte” LEGO og at man bestemt ikke kunne bygge noget som helst sejt med LEGO Technic.

Som voksen og i det skønne samarbejde med Testfamilien og LEGO har jeg heldigvis fået vendt mine barndomstanker til noget helt andet. Jeg synes nemlig at LEGO Technic er ganske genialt og man kan virkelig lave mange fede ting med den del af LEGO.

Jeg har tidligere bygget både LEGO Technic Dodge, Porsche, Bugatti og X-treme Off-roader.Jeg er fuldstændig som mine børn – eller også er de jo faktisk som mig. Det første jeg gør er at danne overblik og antallet af poser, skimte manualen og så ellers bare gå i gang. Oftest, som denne gang, bygger jeg det hele på en gang. Jeg har så svært ved at give slip, når man bliver så fanget af at bygge.

Så på en søndag endte det faktisk med at vi alle 3 havde bygget hver vores LEGO sæt.

Nytteværdi: Meget god! Vi elsker alle LEGO og det er super sjovt og udfordrende at bygge Technic.
Holdbarhed: Meget god.
Pris: God. Den er som altid retfærdig.
Kvalitet: Meget god. Som med alt andet LEGO er kvaliteten helt i top.


Aynur har sammen med hendes mand Jacek testet LEGO Technic McLaren Senna GTR nr. 42123.

Jacek fortæller:

“Af 2 konkrete grunde glædede jeg mig til at teste denne LEGO Technic McLaren Senna GTR. Det første er, at jeg siden barn har været stor McLaren og Ayrton Senna fan, og for det andet, så jeg frem til igen at fordybe mig med LEGOs tekniske univers, og se hvilke realistiske mekanismer denne model havde. Og jeg må sige at jeg ikke blev skuffet, pakken indeholder 6 poser fyldt med 830 elementer samt en mindre bog som byggemanual, så ved man at der venter flere timers hyggelig fordybelse med klodserne. Den anbefalede alder er 10+, hvilket giver god mening, da det kræver en vis form af tålmodighed at følge den detaljerede manual, og en lille fejl kan komme til at koste en del spildt tid. Dog synes jeg at yngre børn også kan være med, selvfølgelig under voksent opsyn.Denne superbil er et fordybende projekt for alle børn, teenagere og voksne, og er super fed at bygge. Hurtigt i processen ligger man mærke til bilens mange realistiske detaljer, som tydeligt er inspireret fra den ikoniske originale bil. Bilens autentiske funktioner, såsom den detaljerede V8 motor med bevægelige stempler og dihedral-døre, der åbnes op- og udad, samt bilens iøjnefaldende grafik og farver er alt sammen detaljer, som kendetegner virkelighedens McLaren bil. Bilen størrelse på 9×32 cm gør at den kan bruges til både leg og udstilling, men også som et samlerobjekt.Jeg må indrømme, at jeg hver gang bliver overrasket og imponeret af LEGO Technics påfund, og denne model er ingen undtagelse. At LEGO vælger at bygge et lille hjul øverst på bilen, så den kan styres når man leger med den, er bare en imponerende detalje.

Selvom Milas er langt under den anbefalede aldersgrænse, har han sagtens kunnet være med i byggeprocessen, dog var der nogle ting, som han skulle have hjælp, såsom at påsætte de mange forskellige klistermærker.Men efter at bilen er bygget færdig, har han brugt langt tid på at lege med den, og han oplevede kun at klodserne faldt af et par gange, før han fandt ud af at LEGO Technic kan være lidt skrøbeligt, og derfor kræver det, at man er lidt forsigtig.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er stor beundrer af LEGO Technic, og den realistiske måde at tingene er bygget op på. At blande den tekniske og mekaniske opbygning af f.eks. en bil ind i børnenes leg er en genial måde at få læring i legen. Fantastisk stykke legetøj.

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO Technic holder bare! Så enkelt kan det siges, og denne bil er ingen undtagelse. Og at den er et oplagt samlerobjekt, gør holdbarheden endnu større.

Pris: MEGET GOD – 449 kr. på LEGO’s egen hjemmeside, og jeg vil mene at man får meget for pengene, mange timers underholdning, og passer man godt på bilen vil prisen, som samlerobjekt med tiden, ikke falde, tværtimod.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er, som sædvane med LEGO, i top.


Luca har fået lov at teste denne mega fede McLaren Senna GTR racerbil.

Heidi fortæller:

“Det første Luca udbrød da han så den på æske, var at man nærmest ikke kan se at den er lavet af Lego, så virkelighedstro er den.

Herhjemme elsker vi Lego og vi elsker fart og lækre biler. Så derfor er Luca og lidt Matti altid mega klar på at teste Lego technic.

Det er en serie der sælger drømme og sætter fantasien i gang.

Som altid er Lego technic lidt mere krævende at samle. Men det er det hele værd. Selvom der er mange små dele kan Luca med et vågent øje fra mor godt selv samle den.

Alle klistermærkerne er med til at gøre den mere virkelighedstro og der er flere features der gør den bil agtig, der er bevægelige hjul og dørene åbner op som en rigtig luksusbil. Detaljerne er virkelig fede og så er den sej at have stående på ethvert drengeværelse.

Vores vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD – Er man til Lego og biler, så er det en de fleste vil elske

Holdbarhed: Dette punkt hænger sammen med kvalitet. Lego holder og er som altid virkelig god kvalitet og man kan efterhånden ikke se at det er lavet i Lego.

Pris: GOD – Lego koster lidt, men holder til gengæld hele livet, denne æske koster kr. 449 og det synes jeg faktisk slet ikke er galt. Samtidig er serien både for børn og voksne. Herhjemme leger den mindste med det, men den store vil mere have det stående som et samlerobjekt og et forstår jeg godt, for den er mega fed.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er af fantastisk kvalitet. Lego holder bare altid!


Camilla fortæller:

“Min mand Henrik har fået lov til at teste LEGO fra Technic universet og helt specifikt McLaren Senna GTR– hvilket faldt i utrolig god jord hos den store bilentusiast.

Når man nu som en voksen mand, godt kan lide hurtige biler OG bygge LEGO, så er det jo helt perfekt at man kan slå de to ting sammen. Henrik har virkelig nydt at have noget LEGO der for en gangs skyld var hans eget lille hyggeprojekt. Jeg tror han havde tænkt, at det kunne gøres over lidt tid – men da han først gik i gang, stoppede han ikke før den var færdig. Derefter måtte ungerne, efter lidt overtalelse, gerne lege med den, trods alt.

I et kort sekund er jeg ret overbevist om at både Luca og Henrik drømte lidt om, at kunne have kørt den rigtigt – for de var overraskende enige om, at det er en virkelig virkelig sej bil. LEGO er for alle i alle aldre og LEGO Technic kan også udfordre de lidt mere garvede ”byggere”, som har brugt en stor del af deres barndom på at bruge fantasien og bygge LEGO i massevis. Konceptet er det samme, man får det i en fin kasse, der følger en udførlig og fejlfri manual med og så er LEGO’en delt op i små poser, så det er lige til at gå til.

Vi er kæmpe fans og bliver aldrig trætte af nye LEGO byggeoplevelser eller ”gamle” LEGO projekter der kan bygges på nye måder – det er kun fantasien der sætter grænser.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO skaber så god en leg og uanset hvilken alder man er, så kan man finde sin kreative sjæl frem med LEGO.

Pris: MEGET GOD Vejl.pris på denne pakke er 449,00 – og kan ofte findes på tilbud.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – Kan vi ikke bare blive enige om at LEGO altid er den bedste kvalitet og har livslang holdbarhed – vi har i hvert fald aldrig oplevet andet.


Jancy fortæller:
“Da vi fik tilbudt at teste LEGO Technic – 42123 ”McLaren Senna GTR”, blev det et kæmpe ja fra min mand. Selvom han ikke er den store LEGO-nørd, så elsker han biler.
Sættet indeholder 830 dele og er fyldt med detaljer der er inspireret af det oprindelige ikon fra racerbanen. Den har V8-motor med bevægelige stempler, ikoniske døre der kan åbnes og grafik og farver som den rigtige bil. Bilen kan styres ved hjælp af hjulet i toppen.
Aldersgrænsen på dette LEGO sæt er 10+. Man skal have tungen lige i munden når bilen bygges, for hvis der går noget glat kan den ikke bygges færdig. Det tog ham 4 aftener at bygge sættet. Der blev for det meste bygget når børnene var puttet, for det kræver man bruger sin fulde fokus på at samle den, da der er mange små dele.
Denne samlemodel er virkelig flot, så når der ikke bliver leget med den står den til pynt.”
Vores vurdering af LEGO Technic – McLaren Senna GTR
Nytteværdi: MEGET GOD – Sættet er en god gave til dem der elsker biler og avanceret LEGO.
Pris: GOD – Sættet står til 449 kr. hvilket er en rigtig god pris for mange timers underholdning. LEGO fås tit på tilbud.
Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – LEGO er altid top kvalitet og det holder en evighed. Det kan bygges om og om igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af LEGO City bymidte Lego City Bymidte 60292 og Lego City Vejplader 60304