TEST af Raunsborg beautycare sensitive – Testfamilien
TEST af Raunsborg beautycare Nordic serien

TEST af Raunsborg beautycare sensitive

Flere af vores testere har testet Face Wash, Face creme og body lotion alle fra Raunsborgs Sensitive serie.

Vores tester Katrine fortæller:

“Jeg har testet følgende produkter:

Serien Raunsborg sensitive er en skønhedsserie, der er uparfumeret og til alle hudtyper. Jeg kan særligt godt lide, at Raunsborg har fokus på den nordiske natur og ligeledes tror på, at det er det bedste for huden.

Body Lotion Sensitive er blevet brugt flittigt, og jeg har brugt den dagligt. Den er fugtgivende, efterlader huden blød og smidig samt den virkelig er drøj i brug. Den indeholder olie fra radise frø, hvilket gør at den ikke fedter og hurtigere trænger ind i huden. Derudover indeholder bodylotionen padderok, som gør, at den virker opstrammende og samtidig stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin.

Jeg er de seneste år virkelig begyndt at tænke på at passe på min hud, men ofte synes jeg, at det kræver megen tid og sommetider kan virke uoverskueligt, men ikke med Face Wash Senstive og Face Cream Sensitive. Først og fremmest er det nogle produkter som virkelig er lækre, men derudover er de nemme og hurtige at bruge i en travl hverdag.

Face Wash Sensitive er virkelig nem og hurtig at bruge. Jeg fugter huden og tilføjer en lille smule rens, jeg kører derefter i cirkelbevægelser, afslutningsvis renser jeg af med vand. Ansigtsrensen fjerner let snavs, urenheder og make-up. Den indeholder ekstrakter fra den nordiske natur, bl.a. birkebark og troldhassel. Disse virker beroligende, opfriskende og fugtgivende, samt opstrammende. En virkelig lækker rens som er nem at bruge.

Face Cream Sensitive har en virkelig dejlig konsistens og trænger hurtigt ind i huden. Cremen indeholder igen ingredienser fra den nordiske natur, bl.a. brændenælde og mælkebøtte som virker antiinflammatoriske og opstrammende (ja tak). Derudover har de sammen med havskum en blødgørende og fugtgivende effekt.
Denne serie kan virkelig anbefales.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne har haft en virkelig god effekt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkterne er drøje i brug, bodylotionen bruges hurtigst, men synes alle tre produkter holder godt.

Pris: GOD – Jeg synes priserne er fair, de er drøje i brug og har derfor en længere holdbarhed, samtidig er de tit at finde på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – alle tre produkter er virkelig af høj kvalitet. De er uden parfume og parabener, hvilket jeg går op i. Derudover efterlade de huden blød og smidig.


Sofie fortæller

“Jeg har været så heldig, at få lov at teste sensitive serien fra Raunsborg. Jeg modtog de lækreste produkter, som har det fineste design, både emballagen og indpakningen.

Hele Raunsborg sensitive serien er en paraben- og parfumefri skønhedsserie.

De produkter jeg har testet er følgende:

●  Bodylotion Sensitive

●  Face wash sensitive

●  All-day face cream sensitive

Bodylotion sensitive:

Denne bodylotion har været et fantastisk produkt, som er blevet brugt meget flittigt herhjemme. Jeg har altid været dårlig til at få plejet min krop med lotion, da jeg synes man bliver fedtet og at det tager for lang tid før cremen er tørret ind. Men efter jeg fik denne hjem, bliver den brugt dagligt. Den tilfører huden så meget fugt og den efterlader huden dejlig blød og frisk. Derudover trænger cremen hurtigt ind, og jeg synes ikke man bliver fedtet efterfølgende. Udover ovenstående, indeholder den Padderok, som stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin og derudover har en opstrammende virkning.

Face wash sensitive:

Dette produkt skulle min hud lige vænne sig til. Jeg har altid gået meget op i rensning af ansigtet, og er derfor gået fra et andet produkt til Raunsborgs produkter. Dette skulle min hud lige vænne sig til, så den første uges tid havde jeg lidt problemer med urenheder i ansigtet. Men det har været det hele værd. I dag er min hud dejlig blød og ren, hvilket jeg kan takke dette produkt for.

Udover at rense huden, så fjerner den også makeup rester let, og så indeholder den ligesom bodylotion også Padderok.

Jeg bruger den hver morgen og aften. Det er et produkt der er dejlig nemt at bruge, den skummer nemt op, hvilket også resulterer i, at man ikke behøver bruge særlig meget af gangen. Dette gør det også mere overskueligt, når man renser 2 gange dagligt.
Den efterlader huden ren, frisk og silkeblød.

All-Day face cream:

Denne creme indeholder ligesom bodylotion og face wash Padderok. Den er meget fugtgivende, hvilket har været ekstra godt, her henover vinteren.

Udover padderok indeholder den også brændenælde og mælkebøtte, som virker anti-inflammatorisk.

Jeg bruger den hver morgen, efter jeg har renset mit ansigt med Face wash. Den tørrer hurtigt ind, og har en fantastisk konsistent, der gør den let at bruge. Pumpen gør det let at dosere indholdet, så man hverken får taget for meget eller for lidt.

Dens fugt og hurtige indtørring, gør den også idéel at bruge inden man lægger make-up.

Alle produkterne får klart min anbefaling her fra. Vurderingen af ovenstående produkter bliver derfor som følgende:

Nytteværdi: ​Meget god – 3 fantastiske produkter, som jeg ikke kan undvære i min hverdag.

Holdbarhed: ​Meget god – Alle produkter er meget drøje i brug, hvilket gør de har en lang holdbarhed.

Pris: ​Meget god – Jeg synes priserne er fair. De ligger mellem 124,95 – 299,95, prisen hænger fint sammen med kvaliteten på produkterne.

Kvalitet: ​Meget god – Alle produkterne er super lækre, og så er de paraben- og parfumefri, hvilket jeg synes er vigtigt. De er alle sammen lette at bruge og har en skøn kvalitet. Derudover efterlader de huden ren og silkeblød.


Randi fortæller:

“Jeg glædede mig meget til at få denne Sensitive serie ind af døren, da jeg før har testet deres Anti-Age, som jeg havde god effekt af. Jeg oplevede en mindre rød, mere glat og ensartet hud, hvilket har gjort at jeg bruger langt mindre makeup, men jeg kommer ikke uden om at jeg har lidt sensitiv hud.

Sensitive er en uparfumeret skønhedsserie til alle hudtyper og til både børn og voksne. Den indeholder hudplejeprodukter til både ansigt og krop, og er specielt udviklet til den sensitive hud eller dem der fortrækker parfume fri hudplejeprodukter.

Face Wash sensitive indeholder ekstrakter fra nordiske urter, birkebark og troldhassel. Den virker beroligende, opfriskende og fugtgivende, og på samme tid opstrammende.

Om morgenen tager jeg den med ind i badet, hvor jeg starter med at fugte ansigtet og derefter påføre Face Wash i blide, cirkulære bevægelser og skyller af med lunkent vand. Den er meget drøj i brug og giver en god skummende effekt, så jeg vil anbefale en lille dosis, som jo er lig med længere holdbarhed, og det er jo godt nyt for pengepungen. Den efterlader huden dejligt blød.

Face cream sensitive indeholder aktive ingredienser fra brændenælde og mælkebøtte som virker anti-inflammatorisk og opstrammende og har sammen med havskum en blødgørende og fugtgivende effekt. Den er parfume fri, fugtgivende og giver en opstrammende effekt.

Jeg oplevede, da det var høje frostgrader, at den ikke helt var nok og jeg måtte derfor tilføre mere fugt i form af ansigts serum, men face cremen er virkelige let at påføre og trænger hurtigt ind i huden, super skønt i en presset hverdag.

Body lotion sensitive – den er næsten tom, men det er fordi hele familien bruger den. Vi havde den med i sommerhus hvor der var udendørs spa og der fik vi meget tør hud alle sammen. Der var den super lækker da den er nem at smøre ud og trækker super hurtig ind. Hele familien var glade for den.

Den indeholder olie fra radisefrø, som gør at cremen trænger hurtigt ind uden at fedte og Padderok virker opstrammende og stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin.

Og så vil jeg bare lige minde om at de har en utrolig lækker Hand Cream, og jeg har haft deres nordic hand cream siden første gang jeg testede den og har købt flere siden. Denne Hand Cream har fulgt mig siden første test, da den er så lækker og gør tørre og sprukne hænder til fortid. Jeg kan se at de også laver en i deres sensitive til dem hvor det kunne være interessant

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Super lækker pleje. Hvis den skulle have fået helt i top vurdering så skulle dagcremen havet været nok da der var de høje minus grader, men alle de fordele jeg oplevede ved Anti-Age oplever jeg også ved sensitive serien dog bare ikke den helt samme gode duftoplevelse, men det jo fordi den er parfume fri.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg bruger dem hver morgen og aften, og de holder ca. 2-3 måneder for mig, hvilket jeg syntes er en god holdbarhed.

Pris og kvalitet: GOD – prisen start på 125,95 – 299.95,- hvilket jeg synes er super gode priser, da de holder længe.


Michelle fortæller:

“Raunsborg laver hudpleje og skønhedsprodukter med kærlighed til den nordiske natur. Deres produkter er af høj kvalitet, effektive, milde og har gjort min daglige hudplejerutiner nemme og enkel.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste 3 produkter fra deres serie – Sensitive som alle er skånsomme og parfumeri.

  • Face Wash Sensitive
  • All-Day Face Cream Sensitive
  • Body Lotion Sensitive

Jeg bruger Raunsborg Face Wash og All-Day Face Cream hver morgen og aften. Jeg starter med at fugte mit ansigt med vand, hvorefter jeg renser mit ansigt med Face Wash som jeg fordeler ud med små cirkel bevægelser til det skummer op, hvorefter jeg vasker det af i lunken vand. Face Wash er en dybdegående rens, som både fjerner make-up, snavs og urenheder samt giver huden fugt og næring.

Derefter påfører jeg Raunsborg All-Day Face Cream, som har en virkelig lækker og blød konsistens.

Den blødgører huden og giver masser af fugt. Den har en opstrammende effekt, og virker anti-inflammatorisk på huden.

Dette gør jeg både morgen og aften, og min hud har virkelig nydt godt af det har i vintervejret med frost, blæst og kulde.

Raunsborg Body Lotion bruger jeg hver gang, efter jeg har været i bad, den er blød og cremet og trænger hurtig ind. Den efterlader min hud silkeblød, giver masser af fugt og næring og fedter ikke.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, jeg bruger hudplejeprodukterne både morgen og aften, de er effektive, nemme og hurtige at bruge.

Holdbarhed: MEGET GOD, nu har jeg brugt dem i ca. 4 uger og man kan næsten ikke mærke at produkterne er brugt.

Pris: GOD, kvalitet og pris hænger sammen og de er drøje i brug. Man skal give 593,- for alle 3 produkter.

Kvalitet: MEGET GOD, alle 3 produkter har en lækker blød konsistens. De fedter ikke, trænger hurtig ind, fugter, giver masser af næring og efterlader huden silkeblød og lækker.


Sigga fortæller:

“Inden jeg fik lov at testet en række produkter fra Raunborgs Sensitive serie have jeg aldrig hørt om mærket, men nu er jeg sikker på, at deres produkter vil være at finde på mine hylder de næste mange år.

Alle produkterne fra sensitive serien er uparfumeret og kan anvendes til alle hudtyper, hvilket er perfekt når man har et lille barn i hjemmet, der gerne vil bruge alt det, som mor bruger.

Jeg modtog følgende produkter:

  • Bodylotion sensitive
  • Facewash cream sensitive
  • All-Day Face cream sensitive

Mit førstehåndsindtryk af produkterne var rigtig godt. De kom i den fineste emballage der var både elegant og simpel at se på.

Jeg har brugt bodylotionen på hele kroppen efter bad. Det er en rigtig lækker tynd creme som er let at smøre ud på kroppen og som hurtig tørre ind, så man hurtigt kan komme videre med din morgenrutine og blive klar. Selvom cremen er tynd, er den ekstremt fugtgivende og efterlader huden dejlig fugtig og blød hele dagen.

Face washen har jeg brugt næsten hver morgen. Det er en rens der er utrolig nem at anvende, da den kan kommes direkte i hovedet, og bagefter nemt tørres af. Jeg har tendens til nemt at blive fedtet i ansigtet, men ved dagligt brug af Raunsborgs Face wash kan jeg holde fedtet væk det meste af dagen.

Efter brug af Face washen eller efter alle bad bruger jeg til sidst ansigtscremen. Mit første indtryk af den var, at den var utrolig tyk, hvilket gjorde at jeg frygtede lidt, at den ville efterlade mit ansigt meget fedtet.

Men på trods af den tykke creme, efterlader den bare ansigtet blødt og lækkert, og bestemt ikke fedtet.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – produkterne plejer og fugter huden effektiv.

Holdbarhed: MEGET GOD – på trods af stort set dagligt brug i en måned, føles produkterne stadig næsten fyldte.

Pris: GOD – produkterne er ikke de billigste på markedet, men man betaler for god kvalitet og da produkterne holder længe er prisen passende.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top. Creamerne er lækre og efterlader huden dejlig blød.


Stine fortæller:

“Det giver næsten sig selv hvad jeg har synes om produkterne når jeg har kunne tømme dem på kun 1 måned. Jeg har altid døjet med meget tør hud specielt på mine ben og særligt om vinteren, hvor der har kløet og jeg har fået mange sår pga. kradse mærker. Jeg har i lang tid ledt efter en body lotion som kunne afhjælpe en del af den tørre hud. Så selvfølgelig slog jeg til da denne test kom frem.

Nu her efter en måned med smørelse af bodylotion på særligt mine ben næsten dagligt, er jeg mere end tilfreds med resultatet. Mine ben klør ikke længere og de er dejligt bløde. Jeg har ikke længere grimme sår på mine ben og jeg kan sove en hel nat hvor jeg ikke vågner for at klø på mine ben.

Jeg har desuden også testet en face wash sensitive. Den giver en blødeste hud i ansigtet uden at fedte efterfølgende. Den skummer ikke for meget og giver en god fugt til huden. Jeg har brugt den hver gang jeg har været i bad og så har den en mild duft og giver et friskt pust til ansigtet.

Som supplement til face wash har jeg også testet en all-day ansigtscreme, som jeg er tilbøjelig til at sige er den bedste ansigtscreme jeg har prøvet. Den tørre hurtig ind, så man hurtig efter kan lægge sin make-up uden ansigtet er for vådt. Desuden efterlader den ikke huden fedtet, men giver en god glans. Den har en mild duft, uden at have tilsat parfume.

Jeg har kun positive ting at sige om Raunsborg serien og jeg er SÅ klar på at investere i en ny omgang. Jeg har tidligere haft andre produkter fra samme serie, bl.a. håndcremen som for mig er et must at have.”

Min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD. Hudplejeprodukter er et must i min hverdag. Og jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten. Jeg sørger altid for at have to af hver slags, så jeg aldrig løber tør.

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg synes særligt cremen har en god holdbarhed, den tørre ikke ind efter åbning og fremstår hele tiden frisk.

Pris: MEGET GOD. Prisen er på ingen måde til at klage over når kvaliteten er i top.

Kvalitet: MEGET GOD. Som nævnt før, så er kvaliteten i top. En lækker creme som blødgør huden og giver masser af fugt.


Kia fortæller:

“Jeg har været så heldig at få lov at teste følgende produkter fra sensitive serien fra Raunsborg Beautycare; Bodylotion Sensitive, Face Wash Sensitive og All-Day Face Cream. Disse produkter er uden parfume og andre skadelige stoffer, hvilket jeg vægter meget højt.

Det har i helhed været en fantastisk oplevelse at anvende disse produkter. Min forhenværende tørre vinterhud har taget så godt imod dem, og er nu blevet blød og smidig på et helt andet stadie, end hvad den var inden brug af disse produkter.

Desuden er produkterne designet på en måde, så de er smukke at se på. Derfor står de fremme på vores toiletbord. Dette både pynter og hjælper mig til at huske at anvende dem hver eneste dag.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg anvender hudplejeprodukterne hver dag, og de er perfekte til min tørre og sarte hud. Produkterne lever op til mine forventninger.

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg har som tidligere nævnt, brugt produkterne hver dag, den seneste månedstid, og man kan næsten ikke se at produkterne har været i brug.

Pris: GOD. Alle tre produkter koster tilsammen 591,85 kr. Jeg synes at All-Day Face Cream er en smule dyr, men man siger at pris og kvalitet ofte hænger sammen, og det passer i dette tilfælde.

Kvalitet: MEGET GOD. Konsistensen på produkterne er lækre, de fedter ikke, trænger hurtigt ind og efterlader huden silkeblød og lækker. Desuden er de uden parfume og parabener, hvilket jeg finder vigtigt.


Ditte fortæller:

“Jeg har nu testet produkterne: Bodylotion sensitive, Face wash sensitive og All day face creme fra Raunsborg beautycare.

Det har været en kæmpe fornøjelse at afprøve så lækre produkter. Alle produkter er parfumefri, hvilket jeg synes er et kæmpe plus, da man så kan bruge dem med god samvittighed som gravid, når man ammer, på ens børn mm. Jeg har en sart hud og er derfor også rigtig glad for parfumefri produkter. Særligt er jeg rigtig begejstret for All day face creme. Den er frisk, fedter ikke, tørrer hurtigt ind og holder huden fugtet hele dagen. Den kunne jeg godt forestille mig, at købe igen når jeg løber tør.”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Dejligt med nogle lækre parfumefri produkter.
Kvalitet: MEGET GOD – Det er virkelig et flot design, og vildt flot indpakning produkterne kommer i.
Pris: MEGET GOD – Jeg synes prisen er helt fair, og helt klart pengene værd.
Holdbarhed: MEGET GOD – Holder længe. Føler ikke at der er taget ret meget af dem efter en måneds forbrug.


Louise fortæller:

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste Raunsbog produkter til sensitive hud, hvilket jeg har været rigtig glad for, da jeg selv ret sart hud og det derfor har kunne bruge disse produkter med stor velbehag og god samvittighed.

Face wash

Raunborg face wash sensitive er nem at bruge at bruge. Konsistensen af produktet gør, at det er nemt at bruge, uden at det sviner hele badeværelset til, men bliver i ansigtet hvor det skal. Normalt kan jeg godt blive rød og varm/sviende i huden, når jeg bruger nye produkter, men det har ikke været tilfældet med disse produkter og på trods af, at det er milde produkter, har ansigtsvasken renset helt i dybden.

Face cream

Raunsborg face cream sensitive er jeg helt vild med. Den har en meget mild naturlig duft og fedter på ingen måde og efterlader ansigtet med en skøn fugtmættet følelse.

Raunsborg body lotion sensitive er lige som ansigts cremen virkelig lækker, den fedter ikke og efterlader huden blød og glat , men fugtmættet fornemmelse, det er ren selvfokælelse.

Alle tre produkter er helt klart nogle, som jeg fortsat vil bruge.

Nytteværdi – meget god – Uden parfume og kan bruges med god samvitighed.

Holdbarhed – Meget god – produkterne holder rigtig fint gennem dagen.

Pris – Meget god – lækre produkter til en virkelig fornuftig pris.

Kvalitet – meget god – produkterne er flotte og dekorative at have stående fremme, samtidig med, at produkterne har en dejlig kvalitet.


Vores tester Rikke, har sammen med hendes familie testet skønne produkter fra Raunsborg

Rikke fortæller:

Det første man får øje på, er det flotte og enkle design, som man sagtens kan have til at stå fremme!

Produkterne er fra Raunsborgs sensitiv serie, dvs. at de er fri fra parfume. Sensitiv serien kan bruges både hvis man har sart hud, men også hvis man har allergi og alle i familien kan derfor bruge dem, store som små.

I sensitiv serien findes der både produkter til hoved og til krop og de 3 produkter jeg har testet, er en ansigtsrens samt en ”All day cream” til ansigtet, derudover har vi også testet den lækre bodylotion.

Face wash er en ansigtsvask, som skummer let når man påfører den, hvilket jeg syntes er kæmpe fordel. Jeg har altid min ansigtrens til at stå bruseren, da jeg så syntes at det er nemmere at huske og få gjort i en travl hverdag.

All day cream kan som navnet siger, bruges både om morgen og om aftenen. Den er super blød og har en let opstrammende effekt. Den efterlader huden virkelig godt fugtigt, og trænger hurtigt ind så man ikke føler sig fedtet i ansigtet.

Body lotion er en af de bedste bodylotion jeg har prøvet, og jeg har prøvet en del efter mine år i Matas. Selv børnene kan godt lide at få den på da den trækker hurtigt ind i huden, på grund af olien fra radisefrø, og ikke fedter og så giver den en dejlig blød hud.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle kan bruge fugt til ansigtet og til kroppen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Face wash og bodylotionen skal man bruge meget lidt af ad gangen.

Middel – All day cream får raitingen middel, for hvis man som jeg har en mand der har arbejdet med støv og isolering i nogen uger, så bliver den hurtigt brugt op. Tilgengæld meget imponerende han har så blød hud efter al den udtørring, så den gør det godt!

Pris: GOD – Ift. Andre cremer på markedet syntes jeg at prisen er rigtig fin.

Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig lækker kvalitet, let og hurtigt til at trænge ind, men tilføjer samtidig masser af fugt.


Jeg har været så heldig at få lov til at teste produkter fra Raunsborg Sensitive serien, som er uden parfume og passer til hele familien. Pakken bestod af følgende tre:

All-Day Face Cream

Body Lotion Sensitive

Face Wash Sensitive

Første indtryk da jeg så indpakningen af produkterne, var at de var virkelig smukke og enkle. Jeg var overrasket over at det duftede godt, trods de er uden parfume. Det har i lang tid været svært for mig at finde gode cremer til min sarte hud, som ikke tåler en masse parfumerede produkter, så jeg havde glædet mig meget til at komme i gang med at teste.

Jeg har været rigtig glad for alle tre, men specielt ansigtscremen er jeg særligt glad for. Den fedter ikke, og så trænger den rigtig godt ind i huden og efterlader den silkeblød. Mine to døtre på 2,5 år og 10 mdr., har haft rigtig stor gavn af den body lotion fra serien. De døjer meget med tør hud på kroppen, og specielt den store af dem, synes det er fedt at få lov at smøre creme på sine ben og mave.

 Min samlede vurdering af Raunsborg Sensitive serien er;

Nytteværdi: MEGET GOD – Så fedt med et produkt som kan bruges af hele familien, som er rigtig god til hvis man har en sart og tør hud. De bliver brugt flittigt.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Da der ikke skal bruges særlig meget ad gangen, holder produkterne rigtig godt, og efter 1,5 måned er det ikke til at mærke at der er brugt noget af dem. Kvaliteten er som forventet, rigtig god.

Pris: MEGET GOD – Prisen ligger et sted hvor alle kan være med. Man får rigtig god kvalitet uden at skulle have den store pengepung frem.


Vores tester Kirstine fortæller:

Jeg har med stor fornøjelse testet Raunsborg Sensitiv, som er en uparfumeret skønhedsserie til alle hudtyper og både børn og voksne.

Jeg har afprøvet både Body Lotion Sensitive, Face Wash Sensitive og All-day Face Cream.

Først og fremmest kommer produkterne i den fineste emballage samt et æstetisk smukt design.

Jeg synes produkterne fremstår milde, rene og indbyder til at stå fremme og blive brugt af både børn og voksne.

Jeg er vild med det er uparfumeret sådan det kan bruges af en sart hud som er eksponeret af kulde og vind, hvilket passer på årstiden lige nu. Men også af børn uden man skal tænke over allergifremkaldene ingredienser, på den fine børne hud.

Jeg har især været positiv overrasket over Body Lotion Sensitiv, fordi den indeholder olie fra radisefrø som gør cremen, trænger hurtigt ind i huden uden af fedte, hvilket er en fordel når man bruger den på børn som ikke kan lide det fedter og klister på huden inden påklædning.

Ligeledes er Face Wash Sensitive og All-day Face Cream helt fantastiske og milde at bruge. De meget drøje og har en god konsistens. Face Wash skummer let og renser ansigtet nænsomt uden at udtørre huden. All-day Cream er en let og frisk Cream som er skøn at bruge både morgen og aften.

Min samlede vurdering af Raunsborg produkterne er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er stor tilhænger af produkter, som kan bruges af HELE familien, så man ikke skal have alt for meget forskelligt stående. Ligeledes er jeg rigtig glad for produkterne er uden parfume sådan man god samvittighed med at bruge dem på kroppen og ansigtet.

Holdbarhed: MEGET GOD –Raunsborg produkterne er ret drøje i brug, faktisk dem alle jeg har afprøvet, skal man kun bruge en lille del af hver gang. Det blev jeg faktisk positiv overrasket over, hvilket er helt fantastisk nu hvor hele familien kan bruge produkterne.

Pris: GOD – I forhold til kvalitet og rækkeevne, så synes jeg produkterne er helt fint afstemte priser.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne lever helt op til mine forventninger og faktisk er jeg blevet meget overrasket over hvor gode produkterne er. De gør en masse godt for huden og indeholder mange gode ting bl.a. ekstrakter fra nordiske urter, birkebarn og troldhassel som virker fugtgivende og opfriskende.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Raunsborg beautycare Nordic serien