TEST uld børnetøj fra Hust and Claire – Testfamilien
TEST af børnebøger fra Little Chubbies

TEST uld børnetøj fra Hust and Claire

Flere af vores testfamilier har testet børnetøj i uld fra Hust & Claire.


Nora har sammen med datteren Elina på 3 år og sønnen Eddie på 1 år testet og fortæller:

“Hvad er bedre end tøj der køler i varmen eller varmer i kulden –  og hvad er merinould egentlig lavet af? Merinould er et naturligt uldprodukt, der kommer fra merinofåret. I forhold til almindelig uld er merinould meget blødere og tyndere.

Mine børn sveder altid meget når de sover, så at kunne klæde dem i høj åndbart tøj er et kæmpe plus – især nu hvor det har været sommer og varmt, og Eddie faktisk til tider har været driv våd af sved. Tøjet fra Hust & Claire kommer i det lækreste merinould, som har sin eftertragtede egenskab, dens evne til at kunne absorbere vand. Uld er hydrofilt – altså meget glad for fugt og vand, og det kan suge op til 35% af sin egen vægt uden at den føles våd. Dermed nedkøler uldbeklædningen heller ikke Eddie når han vågner og kommer op af vognen, da uld besidder den fantastiske evne til at generere varmen selv når det er vådt!

Udover det, er merinould også velegnet til koldt klima, da det i kolde klimaer vil absorbere fugten fra din krop og generere varme. I varme miljøer vil ulden igen absorbere fugt fra din krop og derefter køle dig ned, efterhånden som fugten i ulden fordamper. Sådan vil uld arbejde sammen med din krop om at regulere temperaturen efter behov og omgivelser. Jeg glæder mig derfor til at klæde begge børn i det fine tøj her i de kolde efterårs- og vintermåneder hvor temperaturen sænker sige, og det så kan varme godt på den lille krop, især nu hvor Eddie stadig sover ude i barnevognen.

Hvad er bedre end at klæde sine børn med god samvittighed, i miljøvenligt tøj der giver en behagelig komfortabel følelse så de kan udfolde sig motorisk og frit?

Jeg vil nedenfor vise og beskrive billeder af de forskellige sæt vi har modtaget og som Elina og Eddie er klædt i.

Hust & Claire

Hos Hust & Claire får du tøj til drenge og piger i lækker, blød kvalitet med lang holdbarhed, i ekstra fin merino uld og med en dejlig komfortabel følelse. Og så er det endda økotex-100 certificeret og 100% mulesing fri.

Det første sæt jeg beskriver her er Eddie og Elinas matchende tøj med elefant print – en bodystock og en langærmet heldragt.

“Moodi” – heldragt er i behagelig, strækbar merinould med tryk af elefanter øverst. Den lukkes med trykknapper fortil med slå-om-look ned over maven og til venstre fod. Ved fødderne er påsat en foldefod, som man kan få foden igennem, men som også kan foldes og bruges som sok. Der er foldefod op til str. 86. Fås i flere farver og prisen på denne er 349,95 ,-

Vi har været glade for dragten til de køligere nætter, da Eddie oftest smider dynen.

“BO” – bodystock i langærmet og farven lyserød som Elina har på er også i behagelig, strækbar merinould med mønster af dyr. Knappes på venstre skulder og mellem benene. Fås i flere farver og prisen på denne er 269,95 ,-

Her er Elina igen i en af de fine “BO” – bodystocking i farven “wheat”. Samme materiale som foroven, fint mønster der passer godt til efteråret og knappes på venstre skulder og mellem benene.

Prisen på denne er 269,95 ,-

“Lotta” – leggins i farven “Java” er i merinould og med elastik i taljen. På bagdelen er der de fineste flæsekanter, der virkelig sætter et touch på dette outfit.

Prisen på disse er 199,95 ,-

Det sidste er Eddies sæt i den smukke “Mocha” farve. Den langærmet “Bo”-bodystocking som knappes på venstre skulder og mellem benene. Et meget

Lækkert og blødt sæt.

Prisen på bodystock er 249,95 ,- og bukser til 199,95 ,-

Hvis ikke du allerede kender til Hust & Claire så er det et dansk børnetøjsmærke der er lavet til børn og for børn. Hust & Claire skal være tøj man kan lege i, hygge sig i og være pæn i. Der skal ikke være irriterende syninger, kradsende kvaliteter eller knapper, der gør tøjet helt umuligt. Hust & Claires vision er at gøre det lettere for forældre at købe bedre tøj til deres børn – og det vil jeg bestemt mene at de lever op til, for sikke en kvalitet!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.  

Den samlede vurdering af børnetøj fra Hust & Claire:

Nytteværdi: MEGET GOD – kvaliteten er simpelthen så blød og lækker, at jeg ikke har lyst til at klæde dem i andet. Uld er bare godt i alt slags vejr, så det bruger vi meget.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Slidstærkt kvalitet der tåler børns tumlen og vilde lege. Tøjet fnuller ikke efter vask og er ligeså flot og blødt efterfølgende.

Pris: MEGET GOD – priser i særklasse når man ser på kvaliteten af det man får. Jeg vil til hver en tid hellere foretrække uld fremfor noget andet, hvor priserne på andet børnetøj altså ligger op ad disse.

Du kan se priserne på tøjet under overskriften “Hust and Claire”. Tøjet forhandles bl.a. også hos Hust and Claire, MollyogMy og Kids-World.


Line fortæller:   

”Mine to piger, Alberte og Andrea på henholdsvis to år og knap fire måneder, har været så heldige at teste lækkert uld tøj fra Hust & Claire. Der findes SÅ mange forskellige tøjmærker til børn, og ’Hust & Claire’ er blot en ”lille fisk i vandet”, som vi faktisk ikke rigtig har stiftet bekendtskab med tidligere. Da vi fik muligheden for at teste tøj fra deres uldkollektion, var der derfor ingen tvivl om, at jeg blev nysgerrig og gerne ville teste tøjet, så vi måske kunne få øjnene op for et nyt brand. Vi havde ikke selv indflydelse på, hvilke styles vi skulle teste, hvorfor jeg var meget spændt på at se, hvad der blev udvalgt til os. 

Pigerne har modtaget et sæt tøj hver bestående af følgende styles:  

  • ’Awo T-shirt’ str. 98 (pris: 349,95 kr.) 
  • ’Loui Leggings’ str. 98 (pris: 249,95 kr.) 
  • ’Bo Bodystocking’ str. 62 (pris: 269,95 kr.) 
  • ’Lotta Leggings’ str. 62 (pris: 199,95 kr.) 

T-shirten og bodyen er begge i farven dusty rose med det fineste print bestående af en masse får i tre forskellige farvenuancer. Farven på begge leggings er ensfarvet rosa og matcher perfekt til overdelene. Begge leggings har elestik i taljen og som en lille detalje, er Andreas leggings (Lotta leggings) udsmykket med flæsekanter ned over bagdelen, hvilket giver et sødt udtryk til en lille baby, der ofte ligger på maven. Jeg har en svaghed for, at klæde mine piger i ens tøj, da jeg synes, det er så fint, når de som søskende matcher. Derfor er disse styles helt perfekt udvalgt til os.   

Efter min vurdering, er tøjet størrelsessvarende i forhold til andre brands. Dog skal det nævnes, at Andreas leggings ikke helt matcher hendes vanlige tøj i forhold til størrelsen. Jeg synes, de virker korte i benene og bred i taljen. Som det ses på ovenstående billedet, slutter de ikke tæt omkring hendes mave, hvilket hendes vanlige tøj i samme størrelse plejer at gøre. Hun er dog en meget smal pige, hvilket kan være forklaringen på, hvorfor de ikke sidder så godt på hende.   

Vi har primært brugt tøjet som nattøj, da vi henover sommeren har været på ferie i både campingvogn og sommerhus, hvor det aldrig er til at vide, hvordan temperaturen er. Derudover har Alberte også haft det på, når vi har været ude at gå tur i det omskiftelige vejr, da tøjet fungerer som et perfekt lag under termotøjet. Det smarte ved merinould er nemlig, at det køler i varmen og omvendt varmer i kulden, hvorfor det er med til at regulere kropstemperaturen uanset vejret.  

Fælles for tøjet er, at det er lavet af 95% merinould og 5% polyamid. Jeg har altid været lidt forskrækket for uld, da jeg synes, det er besværligt og mere tidskrævende at vaske i forhold til almindligt tøj. Derfor har mine piger haft et meget begrænset udvalg af uld i deres garderobe. Da jeg læste, at tøjet fra Hust  & Claire kan vaskes på 40 grader OG tørres i tørretumbleren, selvom det består af 95% merinould, tænkte jeg ærlig talt, at det måtte komme an på en prøve, inden jeg troede på det. Jeg var lidt skeptisk ved at vaske og tørre det således, men jeg kan efter mange vask sige, at jeg er dybt imponeret! Deres ord holder, og tøjet har på ingen måde taget skade og ej heller ændret facon eller krympet. Det er simpelthen fantastisk, at det kan lade sig gøre og et tegn på, at der er tale om tøj af bedste kvalitet.  

Det kan godt være, at det er det første tøj, pigerne har fra Hust & Claire, men det er helt sikkert ikke det sidste. Jeg har allerede købt mere uld til deres efterårs- og vintergarderobe. Hust & Claire får mine varmeste anbefalinger!  

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Uld er helt genial til børn. Det er både med til at varme i kulden og ikke mindst til at køle i varmen, hvorfor det kan bruges året rundt og være med til at regulere børnenes kropstemperatur.  

Holdbarhed: MEGET GOD – Pigerne har brugt tøjet flittigt gennem den seneste måned, hvorfor det allerede er vasket mange gange. Tøjet holder stadig faconen efter mange gange i vaskemaskinen OG tørretumbleren.  

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, priserne er lidt i den dyre ende, hvis man ønsker at fylde hele garderoben med tøj herfra, men omvendt er de jo egentlig meget fornuftige, når man tænker på kvaliteten. Derfor scorer denne kategori alligevel ’meget god’, da uldtøj generelt bare er dyrere end andet tøj.  

Kvalitet: MEGET GOD –  Kvaliteten er vanvittig! Hust & Claire skilter med, at tøjet kan tåle at blive vasket på 40 grader og tørretumbles, hvilket er helt vildt taget i betragtning af, at det er lavet af uld. Kvaliteten holder! 


Louise fortæller:
“Min søn August på knap 2 år har været så heldig at få lov til at teste to sæt merionould-tøj fra Hust & Claires helt nye efterårskollektion. Vi elsker at bruge uld til vores børn i efteråret- og vintermånederne på grund af uldens varmeregulerende egenskaber, så denne test var meget kærkommen herhjemme.
For os er det utrolig vigtigt, at ulden er blød og behagelig og ikke på nogen måde kradser. Vores børn er ultrasensitive, hvis tøjet klør eller kradser – så det kan jeg skrive under på ikke gør sig gældende med merinoulden fra Hust & Claire. Det er simpelthen så smørblødt, elastisk og dejligt at have på!
August har testet en heldragt i den fineste grønne farve med små får, og et to-delt sæt i blå nuancer med pingviner på blusen. Farverne er afdæmpede i sit udtryk og passer perfekt ind i Augusts øvrige garderobe.
Heldragten har vi primært brugt som natdragt og hyggetøj derhjemme. August er en stor dreng, så jeg valgte en str. 98 for at være sikker på, at den kan passe ham hele vinteren. Med et lille opsmøg på benene og ærmerne, er den så fin – også selvom han lige nu kun bruger str. 92.
Heldragten lukkes med trykknapper, som går skråt ned over maven og ender i buksebenet. Heldragten skal derfor ikke over hovedet på barnet, hvilket er et kæmpe plus, når et træt barn skal i nattøjet så skånsomt som muligt. Materialet består af 95% Uld og 5% Polyamid, som gør, at heldragten er rigtig elastisk og behageligt for barnet at bevæge sig i, samtidig med at dragten har de fulde kvaliteter fra ulden.
Det andet sæt, som August har været så heldig at teste, består af en langærmet trøje og leggings – naturligvis i samme lækre merino-uld som heldragten.
Bukserne sidder simpelthen så godt på vores lille lidt buttede dreng – ingen stram elastik ved maven – bare bløde, fleksible og behagelige. Trøjen er i den smukkeste blå farve, som jeg er helt vild med. Den er dog lidt “udsat” i de her uger, da August savler (lidt meget) på grund af kommende hjørnetænder – beklager. Heldigvis er ulden jo fantastisk – den tørrer hurtigt og gør ikke barnet våd og klam i længere tid, som mange andre stoftyper.
Hvis I ligesom mig foretrækker uld i alle afskygninger i børnenes efterårs- og vintergarderobe, men samtidig ikke rigtig kan overskue “vasketøjs-situationen” med sortering og fejl-vaske – så skal du altså lige spidse ører nu. Ulden fra Hust & Claire kan vaskes på 40 grader OG tørretumbles (!!!) – det er jo i sig selv ret fantastisk og et argument alene for at købe deres uldtøj. Herudover er uldtøjet certificeret med Oeko-Tex 100®, som også er et stort plus i min bog!
I dette tilfælde bliver vurderingen af tøjet fra Hust & Claire:
Nytteværdi: MEGET GOD – Uldtøj er et must i de fleste børnegarderober herover efteråret og vinteren. Når man køber uld i god kvalitet, kan det sagtens arves af flere andre børn bagefter.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Hust & Claires uld virker er virkelig i god kvalitet! Det er blevet brugt nærmest mange gange de sidste par uger uden at blive fnuldret, og det holder formen vask efter vask – ja selv efter mange gange i tørretumbleren.
Pris: GOD – Prisen for heldragten er 369,95. Prisen for blusen er 349,95 og prisen for bukserne er 249,95. Uld ligger generelt den lidt dyre ende i forhold til andre tekstiler. Men man får til gengæld også uldens gode egenskaber, som man ikke finder andre steder.

Mie fortæller:

“Vi har den sidste måneds tid testet merinould fra Hust & Claire.

Drengene har modtaget to sæt hver, et sæt i en smuk petroleums grøn og et andet med brune bukser og bluser i råhvid og okker. Rigtig fine efterårs farver.

Jeg var spændt på at skulle teste deres uld, da vi tidligere har testet deres bambustøj, hvilket var i en rigtig lækker kvalitet. Derfor havde jeg også høje forventninger til dette tøj.

Vi er bestemt ikke blevet skuffet, da vi modtog tøjet. Det er virkelig lækkert blødt og kradser ikke.

Loui er meget sensitiv omkring sit tøj og der er meget uld, som han ikke vil have på, men det vil han gerne med det her.


Nohr er et meget varmt barn. Han bliver så varm, når han sover, at sveden tit løber af ham, så tøj og dyne er helt våd. Derfor ville jeg teste om merinoulden kunne være en fordel, som nattøj til ham, da jeg har læst så meget godt om, hvordan det kan temperatur regulere kroppen.

Det har været en stor succes, at bruge det som nattøj, da ulden absorberer fugten fra kroppen og køler ned, men samtidig holder ham tør og varm. Han sveder ikke igennem og føles knap så varm, når man mærker ham.


Vi har igennem testperioden vasket tøjet et par gange. Har vasket det på uldprogrammet med et vaskemiddel til uld. Tøjet holder farve og facon efter vask. Det er også stadig rigtig blødt og lækkert, hvilket bevidner om en virkelig god kvalitet. Tøjet kan endda tåle at komme i tørretumbleren, hvilket jeg faktisk ikke var klar over. jeg kom ved et uheld til at tørre tumble en af bluserne og der skete ingenting ved det. Tror vi alle har prøve at smide noget uld i tørretumbleren ved en fejl og så var det lige til skraldespanden bagefter.

I dette tilfælde bliver vurderingen af tøjet fra Hust & Claire:
Nytteværdi: MEGET GOD – Uld har været fast inventar i mine børns garderober siden de blev født og bruger det mere og mere.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Tøjet er blevet vasket mange gange i testperioden og kvaliteten er stadig den samme.
Pris: GOD – Prisen for blusen er 349,95 og prisen for bukserne er 249,95. Prisen er i den lidt dyre ende, men der er også stor forskel på den, kvalitet af uld, som man kan købe og her svarer kvaliteten til prisen. Det er rigtig god og lækker kvalitet.

Ida fortæller:
“Vi har været så heldige at teste fra den nye uld kollektion hos Hust and Claire.
Vi modtog pakken med to trøjer og et par bukser til hver af pigerne. Tøjet er virkelig virkelig blødt, om ungerne hoppede i det med det samme.
Tøjet er i de skønneste farver, som får en til at tænke efterår. To af trøjerne er i lyserøde nuancer og har det skønneste print med får i en håndtegnede streg.
De andre trøjer i en lækker lys beige. På maven er trip trap træsko af nogle søde pingviner. Pigerne er vilde med dem, det samme er moren. Altså som mor, må man jo bare erkende at det er nemmere at få ungerne i tøjet, når der er noget sjovt på maven – kender du det?
Til trøjerne har vi modtaget et par bukser til hver. De har en mørk brun flot farve, som er så fin kontrast til de lyse trøjer. Det spiller bare. Det er simpelthen så lækkert et sæt. Jeg er lidt misundelig.
Der er ingen irriterende mærker i nakken – størrelse og navn er trykt i stoffet. Det er et rigtig hygge-sæt, men samtidig også et hverdags sæt og når det bliver lidt koldere kan det også bruges som nattøj.
Det fantastisk ved uld er jo at kroppen kan ånde. Det både varmer og køler, og så er det så sindssygt blødt.
Vores vurdering af Hust & Claires nye uld kollektion bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – uld kan det hele. Det er helt perfekt til denne overgangs tid vi går i møde, hvor man ikke rigtig ved hvad vejret vil.
Holdbarhed: MEGET GOD – hvis man passer på det (jeg bruger altid uld- programmet når man vasker) Så holder det jo for evigt.
Pris og kvalitet: GOD – kvalitet betaler sig. Basta. Jeg ville nok ikke sende ungerne i vuggestue og SFO med de lyse pingvin trøjer, det ligger de i den dyre ende til, når man ved at de kommer hjem i en anden farve. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til at købe mere uld til pigerne, når vi kommer længere hen på sæsonen.

Line Fortæller:

“Vi har modtaget en lækker pakke fra Hust & Claire med styles fra deres merinould kollektion.

Arthur har modtaget en heldragt og et sæt bestående af body og leggings. Begge dele i ekstra fin merinould. Det er i virkelig lækker kvalitet og meget blødt. Det virker meget åndbart og komfortabelt at have på.

Heldragten er i strækbar merinould med et fint print i får. Den lukkes med trykknapper fortil med slå-om-look ned over maven. Jeg er vild med de neddæmpende farver, som kan gå både til drenge og piger.

Bodyen har et fint print af dyr og en dejlig varm farve, som er helt perfekt til efteråret.

Nora modtog et sæt bestående af en langærmet t-shirt og leggings. T-shirten matcher Arthurs heldragt og hun synes det er så hyggeligt at de matcher – og det gør jeg også.

Hun synes printet er sjovt og det er blevet hendes yndlingssæt. Nora sveder meget, når hun sover, så det er et kæmpe plus at kunne klæde hende i tøj, der er åndbart. Det lækre med uld er jo, at det varmer i kulden og køler i varmen – og kan derfor bruges året rundt.

Tøjet har en fin pasform og er behageligt både at sove i, men også lege i. Alt tøjet er OEKO-TEX 100 certificeret og mulesing fri. Tøjet har været vasket flere gange i testperioden og er stadig lige så lækkert i kvaliteten. Det holder både på farverne og faconen, og er stadig dejligt blødt.

Jeg er KÆMPE fan af Hust & Claires uld og det får min varmeste anbefaling.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Både Arthur og Nora elsker deres tøj. Vi har anvendt det som nattøj.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tøjet har holdt facon, farver og er stadig blødt efter flere vaske i testperioden.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækker kvalitet. Det er super blødt.

Pris: GOD – Rigtig fine og fair priser. En natdragt koster 379 kr. Body 270 kr. T-shirt 350 kr. Leggings 250 kr.


Louise fortæller:

“Jeg kan starte med at sige WOWWWWW! uden at overdrive.

Jeg har mig endelig noget uld som jeg ikke kan ødelægge, så tænker I nok derude hvordan kan man ikke ødelægge uld? Det er jeg sikkert ikke den eneste mor som for formået?

Ja ser I Nohr og Ellie har testet Hust & Claires nat sæt/uldundertøj, og det er ikke bare et sæt uld som man virkelig skal passe på når det skal vaskes.

Denne uld kan nemlig vaskes på 40 grader og det vildeste af alt…. tørretumbles. Jeg har været høj på dette længe. Især fordi det ofte har afskrækket mig i at købe fordi uld alligevel koster lidt mere end bomuld osv.

Vi har altid godt kunne lide at bruge uld herhjemme grundet deres gode funktioner, nemlig lang holdbarhed, høj åndbarhed og isoleringsevne.

Alt dette indeholder Hust & Claires merinould styles, oveni så synes børnene at det er utrolig behageligt at have på.

Denne vurdering bliver:

Nytteværdi:  MEGET GOD Jamen merinould siger det hele vil jeg mene. Hust & Claires uld varmer i kulden og køler ned i varmen, så du kan bruge ulden hele året rundt og ikke kun en vis årstid. Lige det elsker jeg at mine børn kan have noget på kroppen som har så mange gode funktioner i sig selv.

Holdbarhed: MEGET GOD Som beskrevet ovenover så er uld generelt utrolig holdbart og et naturprodukt som er meget brugt. Vi har vasket vores igen og igen og det ser stadig ud som nyt i kvaliteten. Hjemme hos os, har vi virkelig måtte smide en del uld til skrald fordi vi ved en fejl har vasket det forkert. Man skal som regel være lidt mere påpasselig med uld. Men holdbarheden her er genial!

Pris GOD Leggings ligger til 249,95,- og fås i forskellige farver og blusen ligger til 349,95,- De er lidt til den dyre side men sat op imod alle de gode funktioner og vigtigst af alt at det kan vaskes på 40 grader og tørres så vil jeg hellere give den pris end noget andet uld som jeg ved 100% at jeg ødelægger og kun kan bruge få gange fordi jeg er en klovn på dette punkt.

Kvalitet: MEGET GOD  Som jeg siger i alle mine test jeg laver så hænger pris og kvalitet sammen, og uden tvivl så synes jeg Merinould topper i kvalitet. Jeg synes at Hust & Claire vinder utrolig meget på at det kan vaskes på 40 grader og tørre tumbles. Det har jeg aldrig prøvet ved uld før.


Mie fortæller:

“Vi har været så heldige at teste merino uld fra Hust & Claire.


Jeg har altid brugt uld til mine vinterdrenge. De har aldrig dyne på om natten, fordi de sparker den af.

Så derfor er vi glade for uld, da vi så føler os mere sikre i at de kan holde varmen i løbet af natten.


Dette er ingen undtagelse ved Hust & Claire, vores drenge har haft en dejlig temperatur igennem natten, hverken for varme eller for kolde.

Specielt da vi var på camping sov de i det hver nat, hvor det godt kunne blive køligt om natten. Der brugte vi også det smarte opbug på natdragten til vores lille dreng på 6 måneder.


Ulden fra Hust & Claire er af det fineste merino uld, det er så lækkert blødt, selv efter flere vaske.

Tøjet kan vaskes ved 40 grader og tørretumbles ved lav varme.

Ikke at vi gør så meget i det herhjemme, men hvis man hurtigt vil have yndlingsnatdragten klar til natten, er det jo et kæmpe plus at det kan tørretumbles.


Tøjet har nogle dejlige farver, og et fint minimalistisk print. Syntes specielt de søde elefanter på natdragterne er så fine.

Vurdering af produktet:

Nytteværdi: MEGET GOD, passer perfekt til hver årstid da ulden er varmeregulerende. Tøjet fra hust and claire er størrelsessvarende.

Kvalitet: MEGET GOD, ulden er så fantastisk blød efter gentagne vaske. Så kvaliteten er i top. Har en super god pasform, specielt til vores lidt runde baby

Pris: GOD, Natdragten med uld ligger til 349,95,- det er hvad det meste uld i den kvalitet.


Anne-Louise fortæller:

“Jeg har ikke før prøvet merinould fra Hust & Claire, men jeg elsker at bruge uld både sommer og vinter til mine børn.

Vi fik en fin pakke med et sæt nattøj til Elin og en natdragt samt en body og bukser til Bille. Farverne er meget rolige og afdæmpede på det hele. Det er ekstra fin merino uld som er 100% mulesing fri. Tøjet har en høj isoleringsevne, lang holdbarhed, høj åndbarhed og er økotex-100 certificeret.

Elins sæt er helt enkelt i designet, men med en lille sød flæse detalje på numsen. Elin elsker det smørbløde nattøj der holder hende dejlig varm hele natten. Jeg elsker virkelig at bruge uld til børnene, da det varmer i kulden og køler i varmen – derfor kan uld bruges hele året rundt.

Bille har fået en fin lysblå natdragt med et lille motiv af en elefant, som både kan ses foran og bagpå. Den har knapper hele vejen, så den er nem at få af og på ved bleskift. Derudover har den ombuk ved fødderne, så man kan holde fødderne varme hvis man ønsker det.

Bodyen og bukserne er også med fint motiv og i dejlige rolige farver. Pasformen er super god, og det hele er super lækkert og smørblødt.

Jeg har virkelig prøvet meget uld, men jeg tror ikke jeg tidligere har oplevet SÅ blød uld, som dette fra Hust & Claire. Udover at være smørblødt merino uld, så kan det vaskes på 40 grader, og det kan ovenikøbet tørretumbles. Det mister ikke faconen og får ikke “fnuller”, som man ellers ofte oplever med uld. Kvaliteten skal virkelig ses og mærkes.

Vitus har meget svær børneeksem, og han kan normalt ikke tåle uld, men jeg tror jeg skal prøve denne uldserie til ham, da den er blød på en helt anden måde.

Vi er super glade for Hust & Claires uld herhjemme og skal uden tvivl have købt mere hjem her til efteråret og vinteren til alle 5 børn.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Ulden er super lækker. Den varmer i kulden og køler i varmen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det kan bruges året rundt og er i en virkelig lækker kvalitet som holder pasform og ikke fnuldrer.

Pris:  GOD –  Priserne er forskellige alt efter stykke tøj. Fx koster heldragt 330,-, body 270,- og bukser 200,- . Jeg synes det er nogle super fine priser på uld, særligt når man mærker kvaliteten.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg har aldrig før oplevet så lækker uld som her. Det er smørblødt, holder pasform, kan vaskes med alt andet tøj og tørretumbler uden at tage skade.


Aynur fortæller:

“Vi har været så heldige, at have modtaget en super lækker pakke fra Hust & Claire med masse af lækkert merino uld tøj til Ella, Noah og Milas. Hust & Claire’s nye merino uld er noget af det lækreste uld, jeg nogensinde har haft til vores børn. Tøjet er dejlig blødt og utrolig let materiale.

Ella og Noah har modtaget følgende sæt tøj fra Hust and Claire:

  • 4 stk. Bo bodystocking pr stk. 269,95 kr.
  • 2 stk. Golf jogginbukser pr stk. 199,95 kr.

Milas har modtaget følgende sæt tøj fra Hust and Claire:

  • 1 stk. Awo t-shirt 349,95 kr.
  • 1 stk. Loui leggings 249,95 kr.

Til Ella og Noah har vi modtaget 4 stk. bodystocking. To af dem var med den fineste pingvin print på brystet og de to andre med den sødeste elefant print på brystet. Ella har modtaget bodystocking med pingviner i cinnamon farve, mens Noahs i gråhvid.

Begge bodystocking med elefant print er modtaget i gråhvid farve.

Alle 4 bodystockinger er i langærmet, og er lavet i ekstra fint merino uld i lækker blødt kvalitet. Alle 4 bodystockinger kan knappes på venstre skulder og mellem benene.

Ud over bodystocking har de også modtaget ensfarvet brune joggingbukser i blød, strækbar merino uld med elastik i taljen og benene.

Elastik for taljen og benene er dejligt, da bukserne bliver over taljen, og ikke falder ned eller hænger nede mellem benene.

Ella og Noah har testet str. 86 og jeg synes egentlig, at det passer fint, dog er bukserne en smule for store til Ella. Hun kunne godt bruge tøjet i str. 80, da hun er mere smal i det.

Milas har modtaget den fineste langærmet bluse i gråhvid med samme pingvin print, som Ella og Noah har på deres bodystocking. Herudover har han modtaget de blødeste brune leggins bukser med elastik i taljen. Sættet er ligesom Ella og Noahs lavet i ekstra fin merino uld. Milas har testet str. 104 som han normal bruger, og jeg synes størrelsen passer perfekt.

Jeg er vild med, at mine børn har fået ens tøj, som mor er jeg fan af at de matcher hinanden, hvilket de i den grad kan med de ovenstående sæt.

Vi har brugt ovenstående tøj både som nattøj, men også som almindelig tøj under termojakke de dage, hvor der har været kølige om morgenen, men tøjet passer også til de kølige aftener.

Tøjet er 100 % mulesing fri, og har en høj isolerings evne, lang holdbarhed, høj åndbarhed og samtidig utrolig let materiale. Herhjemme elsker vi uld til børnene året rundt, da den varmer i kulden og køler i varmen, hvilket er urolig smart. Alle produkter, som vi har modtaget, er certificeret med Oeke-Tex 100 ®

Farverne på bodystocking er i lyse farve, og derfor kan let kombineres med andet. Med hensyn til pletter så er det dejligt, at alle styles heldigvis kan tåle at komme i vaskemaskinen, da produktet kan vaskes ved 40 grader og tørres i tumbleren. Vi har under test perioden vasket både bodystocking og bukserne, og tøjet har bestået vaske testen til perfektion. Alle styles er stadig lækre i kvaliteten, vanvittigt bløde, holder på farven og pasformen og ingen nuller.

Vi er meget begejstrede for alle styles. De er bløde, lækre og flotte i design, selv efter vask. Et kæmpe plus er at tøjet er 100 % mulesing fri samt at al uld kommer fra får, der bliver behandlet ordentlig og bliver klippet med bedøvelse, hvilket vi går meget op ift. dyrevelfærd.

Vurderingen bliver i dette tilfælde:

Nytteværdi: GOD – Alle børn skal have uld tøj, og derfor har det en stor nytteværdi. For mig er det vigtigt, at når man vælger uld tøj til sine børn, så skal det også føles behageligt, og at barnet nemt kan bevæge sig, og det kan man roligt sige, at det gøre barnet i Hust and Claires nye merino uld serie.

Holdbarhed: MEGET GOD – Under hele testperioden har tøjet beholdt facon, og har ikke vist tegn på slid, nuller eller farve tab, trods vask, og tøjet er stadig smørblødt. Jeg elsker, at tøjet kan bruges året rundt.

Pris: GOD – Det er en ok pris sammenlignet med kvalitet og design. Jeg elsker, at vores børn kan gå i matchende sæt tøj, og at tøjet kan let mikses med andet.

Kvalitet: MEGET GOD – Fint, dejlig blødt kvalitets tøj. Er dybt imponeret over kvaliteten og hvor blødt det er, selv efter vask. Tøjet har holdt facon og farver.


Sara fortæller:

“Milas har være så heldig, at få lov at teste tøj af merinould, fra Hust & Claire, og er der noget vi elsker herhjemme, så er det ULD. Hust and Claire er et dansk børnetøjsmærke som blev grundlagt i 1984, og deres produkter er designet og produceret til børn, på børns præmisser.

Vi har både modtaget en heldragt, og et sæt bestående af en langærmet body og et par bukser, som vi har testet. Bodyen og heldragten har det fineste print og farverne er rolige og afdæmpede, uden at være kedelige. Bukserne er ensfarvede, og passer så fint i farven til bodyen.

Ulden er ekstra fin merinould, 100 % mulesing fri og har en høj isoleringsevne. På trods af det, føles det let og luftigt at have på, er blødere end smør, har en høj åndbarhed og kradser på ingen måde. Produkterne er derudover økotex-100 certificeret, hvilket betyder, at det ikke indeholder skadelig kemi, ikke er skadelig for vores sundhed og er mindre belastende for miljøet.  Det er alt sammen noget som vi vægter højt herhjemme – speceilt når det omhandler tøj, som Milas skal gå i.

Derudover har deres uldprodukter den store fordel, at de kan vaskes på 40 grader og tørretumbles! Det er enormt rart, at man kan vaske tøjet på 40 grader i stedet for 30, uden at det tager skade, for det er næsten umuligt at undgå pletter og uheld, når man har små børn. Tøjet har en lang holdbarhed og kvaliteten er i top. Vi kan på det varmeste anbefale produkterne fra Hust and Claire.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Uld er et fantastisk produkt som kan bruges året rundt. Det køler i varmen og varmer i kulden, og vi vil nødigt undvære det herhjemme.

Holdbarhed: MEGET GOD  – Selvom vi har vasket tøjet flere gange på 40 grader,  fremstår det som nyt. Det er kvalitetsprodukter, og kan endda klare turen i tørretumbler også.

Pris: MEGET GOD – Heldragten står til 369,95 kr., bodyen til 269,95 kr. og bukserne til 199,95 kr. Tøjet er selvfølgelig i den dyre ende, da det er lavet af uld. Sammenlignet med andre mærker’s uldprodukter, er vores erfaring, at Hust and Claire ligger gennemsnitligt prismæssigt. For os er prisen helt fair, produkternes kvalitet taget i betragtning.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top. Uld kan nemt kradse og føles ubehageligt at have på. Det er slet ikke tilfældet her. Det er så blødt og behageligt, og at det kan klare 40 grader og tørretumbler er et rigtig godt bevis på, at det er produkter af god kvalitet.


Rikke fortæller:

“Vilde har fået lov til at teste to sæt uldnattøj fra det lækre mærke Hust & Claire.  Det ene sæt er med en langærmet t-shirt i blød, strækbar merinould med det sødeste pingvinprint på brystet. Hertil er der de fineste chokoladebrune leggins med de sødeste små flæser bagpå. Virkelig en sød og fin detalje. Jeg elsker at finde Vilde sovende på maven, med den lille blemås med flæser på der stikker i vejret.

Det næste sæt som vi har testet, er med en langærmet overdel med et sødt print af får. Det er lavet i 95% merinould og 5% polyamid. Hertil har Vilde fået et par rosa farvet leggins i samme materiale som blusen. Alt tøjet er certificeret med Oeko – Tex 100.

Merinould er et naturligt uldprodukt, der kommer fra merinofåret. I forhold til almindelig uld er merinould meget blødere og tyndere. Merinould er temperaturregulerende, varmer i våd tilstand og optager ikke svedlugt, hvilket gør det særdeles anvendeligt til undertøj og nattøj. Normalt med uldtøj, skal man jo vaske det på specialprogram og absolut ikke tørre det i tørretumbleren. MEN det kan man med dette, det kan faktisk vaskes på 40 gr – hvor nemt og smart er det lige?

Vores vurdering af tøjet fra Hust and Claire, bliver følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Det har jo super meget nytteværdi, jeg elsker at tage Vilde op fra en god nats søvn uden hun er klam eller svedig.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt tøjet MEGET og det ser ud som nyt.

Pris: GOD. Man giver selvfølgelig lidt ekstra for god kvalitet. Sættene ligger til ca 500 kr pr sæt.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækker kvalitet, det er tydeligt at mærke.


Marianne fortæller:

“Molly på 5 år og Viggo på 10 mdr. har fået lov at teste Merino uld fra Hust&Claire, jeg er altid lidt skeptisk når det drejer sig om at købe tøj på nettet og specielt uld. Hvordan er str., pasformen på tøjet og kradser ulden. Jeg har selv som barn været meget sensitiv overfor uld og alt kradsede, heldigvis er producenterne blevet dygtigere og i dag kan man være heldig at finde tøj med uld uden at det driller på kroppen.

Jeg er selv uddannet i tekstilbranchen og kender alle de fantastiske egenskaber uld kan, selvrensende, varmer i kulden, køler i varmen, høj isoleringsevne, men har desværre aldrig fundet kærligheden til ulden fordi det altid krillede eller kløede på min krop.

Jeg blev derfor meget positiv overrasket da jeg pakkede merino ulden fra Hust&Claires ud, for det var så blødt og fint i strukturen, man kunne godt fornemme at det var noget af det fineste inden for uld verden. Men i bund og grund er det jo ikke så vigtigt hvad jeg syntes, men 100% afgørende om mine børn vil have det på.

Mine børn er som regel meget varme og får altid sparket dynen af om natten derfor syntes jeg de skal have nattøj på så de ikke bliver kolde, men det kan godt være lidt af en kamp om aften, når man er træt og syntes der er alt for varmt at sove med tøj på, specielt Viggo kan godt nå kogepunktet i hans egen krop når han skal puttes. Men merino ulden (body og buks) fungerede ret godt, han blev ikke kold i løbet af natten, men virkerede heller ikke varm og svedig i forbindelse med at han skulle sove.

Molly er en bestemt dame og har hendes helt egen mening om hendes tøj og har vist også arvet den samme sensitive hud som jeg havde som barn. Det kan være syningerne i strømpebukser, mærker i tøjet, eller tøj der driller eller kradser. Så var lidt spændt på om hun ville godkende merinotøjet. Hendes første reaktion var glæden over de skønne pingviner der var på maven af blusen og da hun havde fået tøjet på, sagde hun at det føles som hyggetøj, som om man blev krammet af et tæppe – så det blev godkend.

Personligt syntes jeg det er fedt at der er så stort et udvalg, deres uld er designet i forskellige farver, mønstre/print – normalt syntes jeg at uld kollektioner er meget basic/ensfarvet – her har Hust&Claire virkelig lavet et fint udvalg og så kan alle deres uld produkter tåle at blive vasket ved 40 grader og tørre tumbles, det syntes jeg er lidt vildt, da jeg forbinder uldtøj med håndvask.

Så alt i alt en rigtig positiv oplevelse.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Varmt tøj er jo et must have til sine børn, om det lige skal være uld, ikke nødvendigvis, men vil man have glæde af alle de skønne egenskaber uld kan tilbyde så er kollektionen her fra Hust&Claire et virkeligt godt bud. Det er dejligt blødt og fås i et bredt udvalg af farver, designs og modeller.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Merino ulden er ekstra fin og giver tøjet en lækker komfortabel følelse og man kan virkelig mærke at det er af høj kvalitet. Uld har en lang holdbarhed og passer du på det og vasker det korrekt så er det tøj der nemt at gå i arv.

Pris: GOD – Priserne på ulden ligger fra 199,95 pr. del, hvilket jeg syntes er en helt okay pris i sammenligning med mange andre uld mærker. Der hvor jeg syntes at denne her kollektioner skiller sig ud og som gør at det måske lige er lidt sjovere at handle her, er de skønne print, de mange farver og modeller. Som før nævnt så var Molly helt solgt på de søde pingviner og du kan også få bodyer og natdragter med elefanter og andre dyr så det er lidt ekstra sjovt for børnene at få tøjet på.


Christine afslutter:
“Vega på 2,5 år har fået lov at teste den lækre merino uld serie fra Hust & Claire”.

Her hjemme synes vi uld er det bedste! Det har altid holdt vores børn dejlige varme, både som nattøj og som det inderste lag.

Ens for de tre styles som Vega har modtaget er, at de alle er af Merino Uld. Produkterne er certificeret med Oeko-Tex 100®.

Alt uld til Hust & Claires produkter kommer fra får, som bliver klippet på en ordentlig måde. De accepterer ikke, at får bliver klippet uden bedøvelse. Der er kræset om Hust & Claire uld til den yderste detalje! Desuden kan det hele vaskes på 40 grader og tørretumbles – det har jeg ALDRIG hørt, andet uld kan!

Mobi Heldragt i str. 92, koster 369,50

Heldragten har vi brugt rigtig meget. Det er en langærmet heldragt i strækbart merino uld med de fineste motiver af dyr. Heldragten lukkes med trykknapper fortil. Der er ikke fødder i Vegas dragt da den er str. 92 (dette går op til str. 86) Den er dejlig blød, sidder godt på kroppen og holder Vega dejlig varm om natten, når hun smider dynen 🙂

Bo Bodystocking str. 92, koster 249,95

Langærmet bodystocking som også er strækbar merinould med tryk af elefanter på siden. Bodystocking knappes på venstre skulder og mellem benene. Denne har vi brugt knap så meget, men det er KUN fordi Vega ikke længere bruger bodystocking, da vi øver potte-træning, så er det langt nemmere med to delte sæt.

Lotta Leggings str. 92, koster 199,95

De sødeste leggings med små flæser på numsen, ligeledes i strækbart merinould. Der er elastik i livet. De fåes i flere farver og er sååååå fine 🙂

Vi har elsket Hust & Claire uld i mange år og gør det i den grad stadig! Det svigter aldrig og man ved hvad man får – kvalitet!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – I vores familie er det et must med uld, især om vinteren. Det holder vores børn varme og 7,9,13 mindre snottet og forkælet!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD –  Uld har en lang holdbarhed og kan gå i arv! Hust & Claire uld er virkelig kvalitet!

Pris: MEGET GOD – Priserne er meget rimelige! De ligger på niveau med andet uld på markedet. Her får du enda uld fra en virksomhed som ovenikøbet tænker på dyrevældfærd samtidig.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af børnebøger fra Little Chubbies