TEST af FLOWPILLOW heat massagepude fra Flowlife – Testfamilien
LIMITED EDITION Adventskalender 2021 fra LittleUnBox - sidste chance!

TEST af FLOWPILLOW heat massagepude fra Flowlife

Flere af vores testere har testet en Flowpillow heat massagepude fra Flowlife.

Rikke fortæller:

“Vi har testet en virkelig lækker og multifunktionel massagepude fra det svenske firma Flowlife. Den er genial og behandler effektiv ømme, trætte og anspændte muskler. Puden kan indstilles på 3 forskellige hastigheder og den har infrarød varme. Med to roterende massagebolde kan puden give en dybdegående massage over hele kroppen.  En opladning holder ca 1,5 – 2 timer og puden vejer ca 1,6 kg.

Jeg har haft virkelig meget glæde at min pude. Jeg er startet op til håndbold igen efter mange års pause, og det har altså givet mig meget ømme muskler. Og her er Flowpillow bare genial til en god restitutionsmassage. Jeg elsker, at den kan bruges både i lænestolen til lænden, i sengen til nakken, og på gulvet til lægge, lår og baller.

Jeg må erkende, at inden testen var jeg en smule skeptisk. Jeg troede måske, at puden var sjov i starten og så ellers ville blive glemt. Men jeg har virkelig haft meget gavn af den, specielt til restitution som tidligere nævnt. Noget af det bedste ved puden er, at den er forholdsvis lydløs – det er dælme ikke meget man kan høre til den når den er i gang. Jeg synes det er fantastisk, at den er ledningsfri – man slipper for bøvlet ved at skulle sidde tæt på en stikkontakt. Jeg er også vild med, at den er så effektiv som den er. Godt nok er den lille men den kan dælme tage fat.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG.

Vores vurdering af Flowlife Flowpillow bliver følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Den er simpelthen genial når kroppen skal have en god restitutionsmassage.

Holdbarhed: MEGET GOD – Rigtig god holdbarhed, den er brugt flittigt men uden man kan se det.

Pris: GOD – Produktet koster 990 kr. og det kan være meget at give for et lille massageapparat, men jeg synes faktisk at den er pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Man er ikke i tvivl om, at produktet er af meget høj kvalitet.


Jancy fortæller:
“Vi har været så heldige, at få lov at teste Flowpillow heat fra Flowlife. Flowpillow heat er en massagepude som har 3 forskellige hastigheder og Infrarød varme. Den kan bruges til hele kroppen og hele familien kan bruge den.
Siden vi modtog vores Flowpillow, har vi brugt den jævnligt. Med denne massagepude får man god massage og den behandler effektivt trætte og anspændte muskler. Massagepuden kan tages med overalt, da den har et genopladeligt batteri, hvilket er rigtig smart.
Santhosh og jeg har brugt den mest. Santhosh spiller meget fodbold, og den er helt perfekt til trætte fodbold ben. Den er lille men løsner de ømme muskler effektivt.
Jeg er personligt meget glad for den. Jeg arbejder på kontor og har ofte ondt i nakken og ryggen. Derfor bruger jeg ofte massagepuden til at løsne spændingerne og jeg må sige at den er effektiv!!!
Mine børn elsker en omgang massage efter en lang skoledag og jeg har tit fundet dem på sofaen med massagepuden imens de ser fjernsyn.
Alt i alt er vi meget glade for maskinen.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – Før vi fik vores Flowpillow vidste vi ikke at vi manglede en, men nu er vi meget glad for den. Den er jævnlig i brug og vi alle elsker en omgang massage efter en lang dag.
Holdbarhed: MEGET GOD – Virker til at være meget holdbar. Det er en lille men effektiv maskine.
Kvalitet: MEGET GOD – Maskinen er i super god kvalitet.
Pris: GOD – maskinen koster kr. 990,- hvilket jeg synes er en fair pris.

Anne-Louise fortæller:

“Da jeg modtog denne “pude” til test, var jeg meget skeptisk, men min skepsis blev hurtigt bragt til skamme.

Flowpillow Heat er en fleksibel og bærbar massagepude med infrarød varme, som giver dybdegående massage. Massagepuden kan bruges hvor som helst, da den ikke fylder meget og er let at have med på farten. Den har roterende massagekugler med retningsskifte, som giver et behageligt pres på de ømme, trætte og stive muskler fx efter endt træning. Derudover hjælper varmen med at øge blodcirkulationen i musklerne, hvilket kan være nyttigt ved betændelse forbundet med fx træningssmerter.

Flowpillow Heat kan bruges på hele kroppen og har tre forskellige hastigheder, som gør det muligt at kontrollere styrken på massageboldene.

Den er super effektiv til hurtigere restitution efter træning og den er yderst behagelig og nem at bruge.

Vores Flowpillow bor fast under sofaen, så den er nem at tage frem og bruge. Da den er trådløs er den virkelig nem at bruge, og uden at man afhængig af strømtilslutning.

Jeg tænkte at det nok blot var en af de sædvanlige massage gadgets som bare ville fylde og aldrig blive brugt, men jeg er virkelig imponeret over denne. Den giver en super dejlig og dybdegående massage og den  infrarøde varme gør oplevelsen endnu bedre.

Jeg var særligt glad for vores Flowpillow, da jeg kom hjem fra sygehuset efter fødslen af vores 5. barn, hvor jeg brugte Flowpillow på lidt anden vis. Jeg havde store knuder i brystet da mælken løb til og jeg kunne mærke jeg var ved at få brystebetændelse. Jeg besluttede at prøve om Flowpillow måske kunne hjælpe og den var yderst effektiv (Stor anbefaling). Jeg holdt den op mod brystet og massagekuglerne fik masseret knuderne væk og varmen hjalp samtidig utroligt meget. Den var virkelig en life-saver de første dage hjemme.

Derudover har jeg brugt den meget til de ømme muskler i ryggen og nakken, der kom pga amning og løft. Jeg lider meget af migræne og her har den også været super rar til mine nakkespændninger.

Flowpillow er meget støjsvag, så jeg kan sagtens slappe af mens jeg får massage i nakken, uden at blive irriteret over støj. Jeg synes den tager godt fat og man kan mærke en mærkbar effekt efter endt massage med Flowpillow Heat.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GODFlowpillow Heat giver en god og dybdegående massage som har en mærkbar effekt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den er super god og virker robust. Jeg tror, den vil kunne bruges længe.

Pris: GOD – den koster 990,- men den kan bruges alle steder og fylder indenting, så man kan få virkelig meget ud af den og spare penge på massage andre steder.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er super pæn i designet og virker til at være af god kvalitet.


Stella fortæller:

”En stor samlet testpakke som vi over nogle måneder har testet fra Flowlife, afsluttes med denne Flowpillow heat. Flowpillow heat er et massageapparat kombineret med varme, som giver en mærkbar, dyb og effektiv massage. Modsat mange massageapparater og endda din massør, så kan Flowpillow give en kombination af både massage og varme fra infrarødt lys

Flowpillow heat er en trådløs massagepude, som kommer i et enkelt og stilrent design. Den er fremstillet i et slidstærkt materiale, der hverken kradser eller på anden måde føles ubehageligt. Og det er hvad end om du har bar hud mod den eller tøj på.

På siden af Flowpillow sidder to knapper. Den ene knap tænder den og slukker den, og det infrarøde lys. Den anden knap er til at styre hastigheden på massageboldene (som er dem der cirkulerer rundt i puden). Der kan køres med tre forskellige hastigheder afhængigt af, hvor hård massagen skal være. Kører den på laveste hastighed, er der nærmest tale om punktmassage, mens den mellemste og hurtigste hastighed minder mere om normal massage.

Når Flowpillow heat tændes, kører den i 15 minutter, som er ret passende tid for en god og gavnlig massage. Når jeg har brugt den til eksempelvis lænd eller ben, er de 15 minutter nok. Ønsker man længere tid, starter man bare massagepuden igen. På bagsiden af Flowpillow sidder der et elastikbånd, der kan bruges til at spænde massagepuden fast til en stol eller lign, alt efter hvor du ønsker massagen henne.

Modsat mange massageapparater og endda din massør, så kan Flowpillow give en kombination af både massage og varme fra infrarødt lys.

Massageboldene hjælper til at øge blodgennemstrømningen i vores muskulatur, som har flere fordele. Blandt andet at udrense affaldsstofferne, så vi bliver hurtigere friske igen.

Flowpillow er optimal til massage af lænden, nakken, lægge, lår, underarm og baller.

Og med en vægt på 1,6 kilo, så er Flowpillow Heat også yderst robust. Den ligger helt stabilt, når du aktiverer den og får din massage.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Den er så utrolig nem at betjene og den har så mange gode funktioner, som er gavnlige for alle. Uanset om du løber 10 eller 100 km om ugen, går meget på dit arbejde, døjer med lidt småskavanker og ømheder, eller bare indimellem trænger til lidt velvære, så vil du blive lykkelig for at have en Flowpillow i dit hjem.

Og Flowpillow kan bruges overalt – det kan ikke siges mere simpelt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Du behøver ikke være i nærheden af en stikkontakt, men kan sætte eller ligge dig, hvor du vil. Du skal kun bruge ledning, når den skal lades op

Der er 2 års garanti på alle produkter fra Flowlife.

Kvalitet: MEGET GOD – Den fylder minimalt, men yder maksimalt. Jeg har virkelig været imponeret over, hvor effektiv den er taget dens størrelse i betragtning. Massageboldene, som roterer skiftevis i begge retninger, rammer virkelig dine ømme punkter.

Flowlife kører med 100 dages tilfreds kundegaranti, som betyder at du kan teste deres produkter for at sikre at de lever op til dine forventninger.

Pris: MIDDEL – Prisen for Flowpillow heat ligger på 990 kroner. Det er en forholdsvis billig løsning, hvis man vender det om og ser på, hvor meget du egentlig kan spare – Ikke blot i kroner og øre til en massør, men også i frustrationer over manglende træning, pga. småskader og overbelastninger, eller irritation over en konstant, let træt krop. Så er prisen for Flowpillow Heat allerede hentet hjem igen.

Med koden ’Testfamilie20’ kan du spare 20% på hele Flowlife’s hjemmeside.


Anna fortæller:

“Jeg kan mærke, at mine muskler er ømme efter en hård styrketræning, hvor der bliver løftet tungt. Og også efter en lang arbejdsdag. Mine arbejdsdage foregår stående det meste af mine 8,5 timer på job.

Og med en i forvejen fyldt uge, er det ikke altid lige nemt at gå til en massør og få løsnet op.

Derfor har den her test været helt perfekt, for mig og mine ømme muskler.

Flowpillow heat puden, er en massagepude som kan bruges derhjemme, eller på job, hvis man sidder meget ned. Så kan den nemlig spændes om din kontor stol.

Puden har 4 massage knopper, som roterer. Du kan indstille den i 3 forskellige hastigheder, og et infrarødt lys der giver en dejlig varm fornemmelse i musklerne – skønt !

Brug den forskellige steder på kroppen feks. :

  • Nakke
  • Lår
  • Læggene
  • Fødderne
  • Ballerne
  • Ryg
  • Lænd
  • Hofte

Nakken er klart der jeg har brugt den mest, når jeg har siddet i sofaen om aftenen. Nogle dage har jeg lagt mig på gulvet, på en måtte og givet hele kroppen en tur.

Mine lår og lægge nyder virkelig godt af den efter en lang arbejdsdag eller når der har være dødløft på træningsprogrammet.

Puden har 2 knapper, så den er super nem at forstå og bruge.

Tænd / Sluk knappen og hastighed.

Den er med genopladeligt batteri, og der medfølger selvfølgelig oplader.

Når den er fuldt opladt kan den holde mellem 1,5-2timer.

Noget som jeg er vild med –  Så har flowlife altid 2 års garanti  og efter endt garanti tilbyder de at lave deres produkter på deres værksted FLOWFIX. Eller du kan genbruge dit gamle produkt ( REFLOW ). Aflevere det gamle og købe et nyt til nedsat pris – Det er da at, værne om miljøet og tænke i nye baner – kæmpe fan!

Og det er børnene iøvrigt også.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Vi burde allesammen give vores kroppe noget wellness, og det er tidskrævende i en travl hverdag, med børn, hus og job at skulle besøge en massør. For ikke at snakke om priserne. Så her kan du få løsnet op i forkellige områder derhjemme. Jeg er med på den ikke kan erstatte en massør, men den kan hjælpe, til de spændte og ømme muskler.

Holdbarhed: MEGET GOD – Indtil videre går det, godt med den, og den virker egentlig også robust og holdbar nok. Selvom mine børn har haft fingrene i den.

Pris: MEGET GOD – Jeg syntes prisen er helt i orden, for det du får. Du får jo din egen privat massør, når du har lyst og brug for det – for 990 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – God kvalitet, nem at bruge og den er hurtig om at lade op. Jeg syntes generelt at alle FLOWLIFE produkter er af god kvalitet !


Mette fortæller:

“Vi har været så heldige at få lov til at teste flow pillow heat fra Flowlife. Jeg var virkelig spændt på denne, vi havde allerede en pude med lignende funktioner. Men allerede efter at have pakket Flowpillow ud af emballagen viste jeg har dette var en topprodukt.

Massage puden kan bruges trådløst, og oplades nemt. Det er virkelig et plus, at du kan have puden med dig overalt. Jeg har i den seneste måned bøvlet en del med min ryg grundet et fald ned ad en trappe, her har flow pillow været min tro følgesvend frem og tilbage på arbejde. Takket være flow pillow har jeg kunne selv behandle min skadede ryg, for at kunne fungere i hverdagen.  Puden har tre hastigheder og en virkelig kraftig motor, den kan virkelig tage fat og løsne meget spændte muskler, tilmed har puden infrarød funktion og varme hvilket er ret behageligt og giver øget blodgennemstrømning i muskulaturen.

Min partner og jeg har begge været enormt glade for vores flow pillow. Michael har enormt ondt i sine lægge efter sine løbeture, her hjælper flow pillow med at løsne op og opnå bedre restitution i hans læg. Bruger jeg ikke massagepuden, kan jeg ikke holde min skadede ryg bevægelig, den har været en utrolig hjælp og sparet mig for mange penge på behandling hos en evt massør. Vil klart anbefale folk som har små problemer med bevægeapparatet at investere i en Flowpillow heat.

Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man som mig, har behov for daglig massage er denne massagepude virkelig alle pengene værd.

Holdbarhed: MEGET GOD –  Den virker meget robust og holder strømmen rigtig fint.

Kvalitet: MEGET GOD –  Virkelig lækkert materiale, og kvaliteten af massagen er virkelig god.

Pris: GOD – Prisen er i den høje ende. Men på den lange bane er det en investering, som tilmed giver en højere livskvalitet og mindre ømme muskler.


Michelle fortæller:

“Vi har været så heldige, at få lov til at teste Flowpillow heat massagepude fra Flowlife. Jeg har glædet mig utrolig meget til at teste lige præcis dette produkt, da jeg som blomsterdekoratør står op, mange timer om dagen. Med en buket i den ene hånd, i en fastlåst position det meste af dagen. Der nemt kan trække op i lænden, skulder og nakke.  Så det håbede jeg at Flowpillow heat kunne afhjælpe lidt på.

Både Christian og jeg bruger næsten Flowpillow heat dagligt. For ikke at nævne drengene som også synes det er dejligt lige at tage et halvt program.  Noget af det smarte er at Flowpillow heat har genopladeligt batteri, det vil sige at den er trådløs. Det gør at man f.eks. kan have den med i bilen, eller toget, ligesom Christian har haft til og fra København. Vi har generelt haft den med os, f.eks. i sommerhus, på familielejr og endda på Kreta i 14 dage. Fordi den er så nemt at bruge, og er blevet en af vores daglige rutiner.

Flowpillow heat har 3 forskellige hastigheder og infrarød varme, som man også kan slå til og fra. Som sagt er den trådløs og kan holde strøm 1,5-2 timer. Flowpillow heat kan bruges på hele kroppen. Jeg bruger den især meget til lænden, skulder og nakke. Men Christian er også glad for at bruge den til sine ”løbeben”.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, Vi bruger Flowpillow heat hver dag.

Holdbarhed: MEGET GOD, Bliver brugt dagligt, ingen tegn på slid.

Pris: GOD, Her hænger kvalitet og pris bare sammen. Flowpillow heat er lidt dyr, sammenlignet med andre massagepuder på markedet. Men Flowpillow heat er alle pengene værd, den har også vundet flere ”bedst i test”!

Kvalitet: MEGET GOD, Virkelig et lækket produkt, der faktisk effektivt kan behandle trætte og anspændte muskler på hele kroppen.


Christine fortæller:
“Min familie og jeg har testet den smarte Flowpillow fra Flowlife og vi synes alle den er vildt lækker”

Der har været rift om Flowpillow her hjemme.

Flowpillow er nemlig for alle, både hvis du er aktiv idrætsudøver og har hvile på programmet eller blot søger lidt afslapning. Den kan hjælpe med alt lige fra dybdegående massage og triggerpunktbehandling til noget, der minder om lette berøringer.

Massagepuden kan tilpasses alle mulige, tænkelige behov.

Flowpillow er nem at tage med. Den er trådløs og har 2 timers batterilevetid. Derefter lades den op. Ud over en kraftig infrarød varme har vores Flowpillow-heat tre forskellige hastigheder for at tilpasse dine behov.

Inden jeg fik sat mig ordentlig ind i Flowpillow troede jeg faktisk kun den kunne bruges til nakken, men langt fra! Den kan bruges alle de steder du VIL bruge den. Især på mine lægmuskler har den været guld værd!

Iøvrigt ydes der 2 års garanti.
Vi synes Flowpillow er ret lækker, men jeg må indrømme at vores børn er bedre til at tage den frem og bruge den, end vi voksne er 🙂

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Vores børn bruger den meget, især vores datter på 8 år finder det meget afslappende.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Ingen brugstegn overhovedet her efter et par måneder. Kvaliteten er lækker og produktet holdbart!

Pris: GOD – Kvalitet og Pris hænger sammen. Flowpillow heat er lidt dyr, men den har også vundet flere ”bedst i test”! Den koster 990 kr.


Linda afslutter:

“Så er det blevet tid til at teste sidste produkt fra Flowlife – og rosinen i pølseenden er Flowpillow Heat.

Det er en trådløs massagepude, med 2 roterende massagebolde i hver side af puden samt infrarød varme og den er virkelig effektiv kan jeg allerede nu afsløre.

Flowlife selv skriver, at Flowpillow er inspireret af massageteknikker, der går ind og løsner ømme muskler og øger blodcirkulationen. Den kan bruges på flere forskellige områder på kroppen, bl.a. lænd, nakke og ben. Men i virkeligheden er det nok kun fantasien der sætter grænser – tænker sagtens den kan bruges på fx arme og balle muskler også.

Jeg har dog selv primært brugt den, på mine lår og læg muskler, samt nakke.

Massagepuden måler 32x20x11 cm og vejer 1600 gr. Den har altså en størrelse, hvor den er nem at tage med på farten, ferie eller arbejde. Der er velcrobånd på bagsiden, så man nemt kan sætte puden på fx en kontorstol til en god gang massage af nakke eller lænd mens man arbejder. Den har 3 hastighedsniveauer og op til 2 timers batterilevetid.

Og så er jeg imponeret over, hvor lydløs den er, med tanke på hvor meget kraft der er i de roterende massagebolde.

Vi har alle været glade for at teste Flowpillow massagepuden. Når den har skulle have fuld gas på velvære, har vi siddet med puden samtidig med Flowlife fodmassage. Det er sååå lækkert!

Umiddelbart er jeg ikke typen, der selv ville være gået ud og købe en massagepude, men jeg har efter tests af Flowlifes forskellige produkter virkelig fået øjnene op for hvad sådan nogle massageapperater rent faktisk kan. Om det så er massagepude, fodmassage eller massagepistol, så er jeg kæmpe fan!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD… Jeg tænker, at alle kan have godt af en god gang massage. Både hvis man træner meget, har et fysisk krævende arbejde eller bare trænger til lidt forkælelse.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD… Som altid leverer Flowlife holdbarhed og kvalitet. Flowpillow Heat er pænt design og lækre materialer. Den er endvidere nem at rengøre.

Pris: MIDDEL… På Flowlifes egen hjemmeside står Flowpillow Heat til 990 kr.

Jeg er ikke sikker på, at jeg selv ville give så meget for en massagepude, så for mig er prisen liiige en tand for høj. Dog vil jeg fremhæve den gode kvalitet, som jo helt sikkert trækker prisen op.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIMITED EDITION Adventskalender 2021 fra LittleUnBox - sidste chance!