TEST af My Magic Rainbow Enhjørning – Coolshop.dk – Testfamilien
TEST af Interaktiv tiger (Coolshop)

TEST af My Magic Rainbow Enhjørning – Coolshop.dk

Flere af vores testere har testet “My Magic Rainbow Enhjørning” fra Coolshop.dk – her kommer et udpluk af deres anmeldelser.
Vores datter Alexa på 3 år har fået den fantastiske mulighed at teste My Magic Rainbow Unicorn for Testfamilien i samarbejde med Coolshop.dk.
Alexa elsker alt, der omhandler enhjørninger.
Glæden ved denne enhjørning blev ikke mindre, da jeg fortalte at den både kunne lyse, sige lyde OG puste magisk enhjørning damp ud af munden. Straks den kom ind af døren, blev den undersøgt til fulde.
“Tadaaaa” udbryder Alexa begejstret, da den siger de første lyde og lyser så fint.
Den er virkelig en dejlig krammebamse, og den skal da også puttes med om aftenen. Selvom den både indeholder en boks til batterier og højttaler indeni, så er den nemlig dejlig blød udenpå.
Vi har dog haft lidt udfordringer med at få enhjørningen til at puste sin magiske damp ud af munden.
Det er blevet til 2-3 små pust i det hele. Alexa har ellers været ret ihærdig med at sørge for, den har fået vand nok i hornet, hvor hun har brugt den medfølgende pipette. Om vi har fået en lidt træt enhjørning ved vi ikke helt. Bortset fra det spreder den stadig stor glæde med sine lyde, lys og store kramme værdi.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: GOD
Sådan en bamse vil være en Alexa finder frem ind imellem andre aktiviteter af og til. Den byder ikke på fornyelse i selve funktionerne, men derimod tryghed og kendskab.
Holdbarhed: MEGET GOD
Umiddelbart virker det som et solidt stykke legetøj. Enhjørningen er solid i syningerne, den spilder ikke vand og føles solid. Den kan helt sikkert holde sig fin længe.
Pris: GOD
Prisen som pt. er 224 kr. hos coolshop.com er en fin pris for et langtidsholdbart stykke legetøj med flere sjove funktioner.
Kvalitet: MINDRE GOD
Den virker fint med lys og lyd, men dampen som jo i vores optik er omdrejningspunktet for dette legetøj, virkede jo desværre ikke optimalt.

Vores tester Carina og hendes 2 piger, Victoria på 6 år og Josephine på 3 år har testet My magic rainbow enhjørning fra coolshop.dk.

Carina fortæller:

.

My Magic Rainbow enhjørning er et super sødt og blødt mekanisk tøjdyr, som kan sige lyde, når du stryger den over ryggen. Hornet kan lyse i alle regnbuens farver og ikke nok med det, kan der også komme damp ud af munden på den, hvis du putter vand i den med den medfølgende pipette.

Der skal tilføjes overraskende lidt vand.

Når der er 2 piger, der skal deles om et stykke legetøj, skal den kunne holde til noget – hvilken den bestemt også har gjort. I forhold til, at det er et mekanisk tøjdyr er denne utrolig god som sovebamse, da den er utrolig blød.

Batterierne, som allerede sad i bamsen, da vi modtog den, er stadig de samme batterier, som sidder i halvanden måned efter, til trods for, at den bliver brugt flere gange dagligt dagligt.

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: GOD – I forhold til, at det er et mekanisk tøjdyr har vi været overraskede over, hvor meget det minder om en sovebamse, i forhold til andre mekaniske tøjdyr.

Holdbarhed: MEGET GOD – man kan ikke se, at en pige på 6 år og en på 3 år har slåsset om at have den, og vandet du fylder på ødelægger ikke pelsen. Både lys, lyd og damp virker upåklageligt, til trods for, at den er tabt flere gange. Den har også været en tur med i skole, hvor den blev vist frem.

Pris: MEGET GOD – Lige pt. er den nedsat fra kr. 399,00 til kr. 224,00 endda med fri fragt.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er meget blød, meget brugervenlig og kan holde til de slag en børnefamilie kan give. Den tager ikke skade af, at komme ud på en lille tur.


Vores tester Charlotte har sammen med datteren Lærke på 4 år, testet bamsen My Magic Rainbow Enhjørning fra Coolshop.dk.

Charlotte fortæller:

Da det blev muligt at teste denne bamse, tænkte jeg straks på min datter Lærke, da hun både elsker bamser og enhjørninger. Hun blev så glad, da jeg modtog pakken, og hun hjalp med at pakke den ud! 

”Wauw!” og et kæmpe smil! ”Den er sød”, udbrød hun. 

Først fandt vi ud af, at bamsen spiller en sød melodi, samt lyser i hornet, når vi trykker den i venstre pote.

Senere samme dag, fandt vi ud af, at man kan klikke hornet af og hælde vand ned i hullet. Når vi stryger den over ryggen, spiller den igen en melodi, lyser i hornet, og ”ryger” og lyser ud af munden, samt slutter af med et lille brøl eller heste-vrinsk.

Dette ”røg” der kommer ud af munden, ser ægte ud, men er blot damp fra det vand, vi har hældt i hullet ved hornet. 

Enhjørningen er lige som en blød plysset bamse. Kroppen er hvid, og poterne og ørerne glimter i lyserødt. Manken og halen er regnbue-farvet, og bamsen har store øjne. Alt sammen noget, der tiltaler en lille 4-årig pige!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: GOD. Her falder den i god jord hos en 4-årig pige, der elsker bamser og enhjørninger.

Holdbarhed: MIDDEL GOD. Den hvide plyssede pels, holder sig nok ikke pæn for evigt, men til gengæld er kroppen i hårdt materiale indvendigt, så den kan holde til lidt. Pga. at der jævnligt hældes vand ind i den, tænker jeg den over tid måske heller ikke holder, men til den tid, er min datter måske ”vokset” fra den.

Pris: GOD. Prisen på 399,- er en okay pris, men det gør det selvfølgelig endnu bedre, at den er på tilbud til 224,- på Colleshop.dk

Kvalitet: GOD. Kvaliteten synes jeg er god. Dog havde vi lidt svært ved at finde ud af, hvordan vi skal gøre, når man hælder vand i hullet ved hornet. Man skal ramme et bestemt punkt, som ikke umiddelbart var lige til at se med det blotte øje.


Vores tester Marie, har sammen med hendes datter Malia testet My Magic Rainbow Enhjørning fra Coolshop. Til hjælp har Malias bror, Liam hjulpet til. 

Marie fortæller:

Vi har testet produktet, og hvis man ligesom jeg har en datter, der er vild med bamser, så er denne et virkelig godt køb. Ikke nok med at den er virkelig sød, så er den også blød – en dejlig krammebamse. Derudover er den ikke en helt almindelig bamse. Den kan nemlig lyse, lave lyde og lave røg, hvor sejt er det ikke lige. 

My Magic Rainbow Enhjørning lyser, når man trykker på den højre pote. 

 

Derudover kan den lave røg, og på billederne viser Liam, hvordan man gør. Man skal bruge den magiske flaske og hælde vand ned i hullet – det er nemt og smart. Den drypper ikke, og hornet er nemt at tage af og sætte på igen. 

Udover den magiske flaske, følger der også en gulerod med til bamsen. Det bidrager til nye lege, og her leger Malia, at bamsen er ved at få lidt at spise. Vi har også brugt den til ’tampen brænder’, hvor jeg har gemt guleroden, og de har fundet den sammen med bamsen. 

Bamsen er en god krammebamse og får mange kram. Den har også en fast plads i sengen, hvor den sover. 

Vi har testet My Magic Rainbow Enhjørning i 1 måned, og næsten dagligt er den blevet leget med. Den har været med i bilen til børnehave, været på picnic udenfor og haft en fast plads i Malias seng om natten. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: GOD. Bamsen bliver børnenes nye ven. Mange timers sjov. 

Holdbarhed: MEGET GOD. Trods den har været med rundt, ser den stadig ud som ny her 1 måned efter. 

Pris: MEGET GOD. Den er ofte på tilbud, OG der er prisgaranti på den, på deres hjemmeside. 

Kvalitet: GOD. Kvaliteten mærkes virkelig god. Pelsen minder meget om ægte pels, uden at være det.


Vores tester Anne og hendes piger har testet My Magic Rainbow Enhjørning fra Coolshop. 

Anne fortæller: 

Min store pige på 4 år er vild med glimmer, regnbuer, magi og enhjørninger, så denne test passede fuldstændig perfekt til hende. Jublen var også stor, da hun åbnede pakken og så den fine enhjørning, og den kom med til bords med det samme.

Trykker man på enhjørningens ene fod lyser hornet i 3 forskellige farver, imens den siger en sjov lyd. Min datter beskriver den som en ”tryllelyd”. Hvis man trykker enhjørningen på ryggen vrinsker den sammen med flere ”tryllelyde”. Samtidig med dette kommer der damp/røg ud af dens mund. Dette kræver dog, at man har kommet vand i. Dette gøres let ved at skrue hornet af og fylde vand i med den medfølgende sprøjte. 

Desværre virkede damp/røg funktionen ikke på vores enhjørning, og den sagde en hyletone, når vi forsøgte at tænde for denne funktion. 

Vi henvendte os til Coolshop, som svarede og sendte en ny enhjørning med det samme. Super god service. 

Den nye enhjørning virkede funktionen på, men den kunne så finde på at tænde for funktionen uden, at man rørte ved enhjørningen. Derudover var hyletonen fra første enhjørning der også lidt.

Lege/nytteværdi: GOD – Enhjørningen og dens funktioner er lige noget for en lille prinsesse

Holdbarhed: GOD – Man kan ikke se, at enhjørningerne er leget med af begge vores piger. 

Pris: GOD – Jeg synes prisen passer fint til, hvordan enhjørningen ser ud, og de funktioner den har (når de fungerer). 

Kvalitet: MINDRE GOD – Begge de enhjørninger, vi har haft, har haft defekter på de interaktive funktioner. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Interaktiv tiger (Coolshop)