TEST af ”I Babblarnas hus” og ”Min første Billedordbog med Dyr” fra Legeakademiet – Testfamilien
TEST af Muud oversized bumbag Vegas XL

TEST af ”I Babblarnas hus” og ”Min første Billedordbog med Dyr” fra Legeakademiet

Sara fortæller:

Vores søn Milas på knap to år, er ikke så langt fremme sprogligt, som han er motorisk, og måske er han en anelse bagud sprogligt. Jeg tænker, det er fordi, han har fokus på det motoriske, men jeg vil gerne hjælpe ham til også at styrke hans kompetencer, sprogligt. Derfor takkede vi ja til, at teste produkter fra Legeakademiet.dk, som netop har fokus på legetøj, der udvikler børn, og deres mission er at lege børn klogere.

Vi har modtaget og testet to bøger, der har til formål at hjælpe udviklingen af sproget; ”I Babblarnas hus” og ”Min første Billedordbog med Dyr”.

”I Babblarnas hus” har fokus på begrebet ”hvad”, og på de sidste to sider vises ordene fra bogen i ”tegn til tale”-fotos. Bogen er fyldt med flotte farver, og Milas synes også, den var spændende at kigge i, men jeg synes ikke, det lykkedes os ret godt, at få Milas til at forsøge sig med nye ord, og derved udvikle sproget. Bogen var for Milas mere spændende at kigge i, end egentlig sprogudviklende. Vi har ikke benyttet tegn til tale, men havde vi det, var det en oplagt mulighed at træne via bogen.

Helt modsat har ”Min første Billedordbog med Dyr” haft kæmpe betydning for Milas sprog! Bogen er bygget op med en masse fine billeder af alverdens dyr, og så står navnet på dyret nedenunder. Bogen indbyder til, at man taler om, hvilket dyr, der er afbilledet, men også hvilke lyde dyrene siger. Milas har virkelig nydt at kigge i bogen, og jeg synes, det var nemt at få en ”samtale” i gang med ham og skabe interaktion i mellem os, og derved udvikle hans sprog.

Begge bøger fangede Milas’ interesse, men især bogen med billederne af dyr i, var et hit herhjemme.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Sprogtræning behøver ikke nødvendigvis være noget, man skal have fokus på, men har man et barn, der i stedet har fokus på motorikken, og man gerne vil øge fokusset på sproget, er bøgerne fra Legeakademiet et rigtig godt tiltag.

Holdbarhed: MEGET GOD  – Bøgerne er solide og robuste, og siderne tykke. De kan, af erfaring, holde til at blive kastet med og bidt i.

Pris:  MEGET GOD – Begge bøger står til 129,95 kr. stykket, hvilket jeg synes er en rigtig fin pris til bøger af den kvalitet.

Kvalitet: GOD – Bøgerne er robuste og holdbare, indeholder flotte illustrationer og er af god kvalitet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Muud oversized bumbag Vegas XL