Produkter fra CherupBaby fra Shop2Kids.dk – Testfamilien
bObles flagermus

Produkter fra CherupBaby fra Shop2Kids.dk

Vi har haft to af vores testfamilier til at teste produkter fra CherupBaby. Bianca fra Biancaskageverden har testet poser til babymad og tilhørende skeer. Tina fra Odense har testet en universal griber til sutteflasker. Nedenfor ses resultaterne:

Test af Poser fra CherupBaby og skeerne der passer til

Biancas førstehåndsindtryk af poserne er rigtig godt. Det er muligt at skrive navn på poserne og det er bestemt en fordel med flere børn i husstanden. På den måde får børnene deres egne poser og skulle der være allergi hos det ene barn sikrer man sig at de får det rigtige indhold. Poserne kan fryses og der ville Bianca bruge navn og datofelt til at notere sig indholdet af poserne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA       OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bianca fortæller: “Poserne kan varmes og det var noget vi benyttede os af. Meningen var at vi ville have haft poserne med på legepladsen, men med små børn kommer sygdom og her opstod en uventet mulighed. Jeg havde slet tænkt på at varme dem, så da vi ville forsøge at få lidt suppe i vores datter på 2 år, som sad og puttede i sofaen kom poserne frem. Super nem måde at få noget mad og væske i hende uden at skulle flytte på hende når nu hun havde det skidt.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På poserne er der måleenheder, hvilket gør det er nemmere at holde styr på hvor meget mad baby får.

Bianca fortsætter: “Til poserne findes skeer, der kan drejes på. Her trykker man lidt mad ud på skeen og så er det også nemmere for de lidt mindre børn. Det bliver en stor fordel når først lillebror på 2 måneder skal i gang med grød og mos. Hvor tit har man ikke stået et sted og baby har været sulten, uden mulighed for lige at hive tallerken og ske frem. Her skal indholdet i poserne dog ikke være for tykt, da hullet ikke er specielt stort, men det synes jeg egentlig følger alderen på barnet. Når først de når til noget der er lidt tykkere konsistens, kan de bare bruge posen uden ske, ligesom vi gjorde med suppen til storesøster. Skeerne skifter farve hvis maden er for varm, på den måde brænder baby sig ikke når det lige skal gå lidt stærkt med maden.”

Til skeerne savner Bianca noget opbevaring. Poserne er jo opbevaring i sig selv, men skeerne skal man lige have fundet en beholder til, da de ellers når at blive beskidte i tasken.

Alle vores tests på testfamilien.dk vil blive bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Og vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde vil vi rate:

Nytteværdi: Meget god ? nem løsning til børn på farten, helt klart en fordel at poserne kan fryses og varmes, så er det kun fantasien for indholdet der sætter grænser.

Holdbarhed: Meget god ? de kan genbruges.

Pris: Meget god ? Da der er tale om et produkt der kan genbruges styrer man selv, hvor dyrt produktet bliver for en. Det er ikke en stor investering og der er 20 poser i en pakke, så man får noget for pengene.

Kvalitet: Meget god ? jeg havde frygtet at de ikke holdt tæt når der blev trykket på dem, men der er en god lukning, som holder rigtig godt.

Lige nu fås Poserne fra CherupBaby til 139 kr for 20 stk og 2 skeer fra CherupBaby til 49 kr. hos Shop2Kids.

Test af Cherub Baby Universel Griber

Tina fik æren af at teste de her smarte dimser, som skulle gøre det lettere for baby at holde ved flasken, og som skulle skifte farve, hvis væsken i flasken er  for varmt!

Tina testede den med erstatning, og her fortalte både ?en dråbe på håndleddet? og griberen, at væsken ikke var for varm, og Tina kunne med god samvittighed fodre sin sultne baby!

Tina udtaler: “Da jeg sjældent får lavet mælken for varm, tænkte jeg, at jeg hellere lige måtte teste om den virkelig skifter farve, så jeg hældte næsten kogende vand i flasken. Og hmm?. Vente vente vente?. Ja altså, kunne måske godt se at den mørkegrønne blev en smule hvidere i det end den var før, men brugsanvisningen sagde, at den skulle blive hvid ? og det blev den så absolut ikke!

FullSizeRender-24

Og med hensyn til, at det skulle være nemmere at holde ved flasken, ja så synes jeg de der sutteflasker virker ret nemme at holde ved i forvejen, så tror ikke Vega mærkede den store forskel.”

Nytteværdi: Efter min mening ingen! Jeg synes det ville være spild af penge at købe denne, da jeg hverken synes den gør det nemmere at holde på flasken eller virker efter hensigten mht. temperaturen på væsken. Og igen vil jeg mene, at det til enhver tid er nemmere bare lige at hælde et par dråber ud på håndleddet, end at stå og vente på om griberen skulle skifte farve!

Kvalitet: Griberen virker til at være lavet i solid gummi, og er sikker på den godt kan holde ?sutteflaskeperioden? ud! Den er nem at få af og på flasken, og sidder godt fast når den er sat på.

Pris: Griberen koster 69,95 for 2 stk. og det er jo ikke alverden, men eftersom jeg mener produktet er rimelig nytteløst, ja så synes jeg ikke pris og produkt stemmer overens.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles flagermus