Kallekryps knæbeskyttere fra Shop2Kids.dk – Testfamilien
Klogi iPad cover til børn fra Randomshop.dk

Kallekryps knæbeskyttere fra Shop2Kids.dk

Marie og hendes søde dreng Magnus har testet knæbeskyttere fra Kallekryp, som fås hos Shop2kids.

IMG_2010

Marie fortæller: “Da vi har en dreng, der kravler rundt over ALT herhjemme var det oplagt, at teste disse knæbeskyttere fra Shop2kids
Marie må indrømme, at hun var meget skeptisk og stensikker på, at hendes vurdering ville blive negativ. Men den opfattelse af de knæbeskyttere ændrede sig hurtigt i takt med, at Marie kunne se, at Magnus fik mere og mere fart på, når han kravlede.
Marie er ikke i tvivl om, at det er på grund af de skridsikre overflader på knæene. Selve stoffet er tyndt, men de skridsikre overflader gør, at Magnus’ knæ ikke glider ud til siderne, når han kravler. Så Magnus’ kravleteknik er på kort tid blevet mere stabil. Marie har givet Magnus knæbeskytterne på uden på hans bukser, men også med bare ben. Da Magnus ikke er en af de tykkeste babyer, så kan de godt skride lidt ned,  når han har kravlet liiidt for vildt rundt. Men med en normalvægtig baby, så vil de sidde helt perfekt!
IMG_2008       IMG_2007
Knæbestykkelerne fra Kallekryp får følgende rating:
Nytteværdi: Helt i top! Tror de fleste mødre er lidt skeptiske overfor de knæbeskyttere, men når man ser hvor godt den skridsikre overflade stabiliserer knæene og derfor også gør det nemmere for barnet at komme frem uden at glide, så er man overbevist.
Holdbarhed/kvalitet: Umiddelbart har Marie et rigtig godt indtryk af kvaliteten. Hun har ikke vasket dem andet end et par gange, så ved ikke om gummiet bliver ved med at være lidt så godt efter mange vaske. Men efter 4 vaske er de så fine som nye!
Pris: Marie synes umiddelbart at 69 kr er lidt dyrt. Men de er omvendt pengene værd!
Så en klar anbefaling herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klogi iPad cover til børn fra Randomshop.dk