Fleecedragt fra Småfolk – Testfamilien
Uldlækkerier til mor fra Svanebutikken

Fleecedragt fra Småfolk

Vores nybagte mor Jeannie har testet en Baby fleecedragt fra Småfolk. 

IMG_5293

Jeannie fortæller: “da jeg pakkede denne dragt ud, tænkte jeg ? hold nu op hvor er den lækker blød, og ikke nok med at den er super lækker uden på, den er af samme bløde (Pjusket) fleece indeni, undtaget i hætten.”

Farverne er klare og kraftige, og så er der æble applikation i hætten og foran på dragten, som gør den super fin.

Der er dobbelt lukning både i hænder og fødder, som Jeannie synes er en super smart detalje, for så slipper man for, at bruge vanter som små børn ofte alligevel taber. Den lukkes med knapper fra hals, og ned af det ene ben, som gør dejlig nem, at give på. Der er rig mulighed for fri bevægelse i dragten, da den virker meget let.

Jeannie vil sige at dragten er stor i størrelsen, det er en str. 56 lillepigen har på, men hun tror sagtens at hun vil kunne passe den til næste efterår/vinter.

IMG_5276

 Jeannie har vasket dragten på 40 grader, og den tørrer vildt hurtigt, men det virker også som om, at en er krympet en anelse.

Efter vasken er farvene stadig flotte kraftige, og stadig super pjusket/blød.

I dette tilfælde får dragten følgende rating:

Nytteværdi: Meget god (Alle små børn har brug for noget varmt, når denne årstid træder til)

Holdbarhed: God (farverne og blødheden holder fantastisk, men dragten er altså krympet lidt efter vask)

Pris: God (dragten er super lækker, og flot. I forhold til andre fleece dragter er den lidt dyrere, men ikke meget 399 kr.)

Kvalitet: Middel (Den er stor i størrelsen, og krymper under vask selv på lave grader. Men knapperne virker stærke, og den er super lækker at røre ved, og flot at se på)

Dragten fås hos Småfolk til prisen 399 kr. Småfolk er i øvrigt lige startet udsalg, så ligenu er der godt tilbud at hente på deres øvrige sortiment.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uldlækkerier til mor fra Svanebutikken