Bella Sky Spa – Testfamilien
Kravlepakke fra GoBabyGo

Bella Sky Spa

Mie fra testfamilien har haft fornøjelsen af at teste Bella Sky Spa og en der tilhørende  “Aromatherapy Associates Ultimate Aromatherapy Experience”, som er en mentalt fysisk stress reducerende kropsmassage som varer 90 min.

Lidt info om Bella Sky, som vel nok er Danmarks mest fotograferede hotel udefra.

IMG_6425

Det 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen er med sine 23 etager, 812 værelser og 30 mødelokaler et af de største og mest æstetiske hoteller i Norden. Kvalitet og oplevelser er i højsædet, og de tilbyder alt fra unikke mødefaciliteter og fantastiske madoplevelser til afslapning og ren nydelse.

Bella Sky Spa

Det første man møder, når man går ind af svingdøren som fører direkte ind til tårn 2 på Bella Sky er disse døre lige fremme. Og det er HER du kommer ind til Bella Sky Spa.

IMG_6428

Du kommer ind til et lille ventelokale, hvor der også er reception og et lille showroom hvor man kan købe et lille men godt udvalg af produkter fra “Aromatherapy” og “Ling New York”, som også er de produkter der anvendes i behandlingerne.

IMG_6437 IMG_6429 IMG_6435 IMG_6436

Derefter får du en badekåbe og et par badetøfler og bliver vist ind til enten pigernes røde omklædningsrum eller drengenes blå omklædningsrum.

IMG_6444 IMG_6445IMG_6447 IMG_6448 IMG_6449 IMG_6614-2 IMG_6472 IMG_6470

Man skal hverken tænke på at have håndklæder, shampoo, balsam eller bodylotion med, da det allerede er at finde i omklædningrummene. I pigernes omklædningsrum findes der ligeledes en hårtørrer og en lille kurv med ting, som piger ikke kan undvære efter et bad. Og så er de simpelthen SÅ smarte, at der en lille rulle med poser, som man kan komme det våde badetøj ned i efter brug. Der er da virkelig tænkt på det hele.

Der er i øvrigt en smart lille lås på hvert skab, som man skal trykke en kode for at få til at låse. Efter 3 forsøg lykkedes det mig at få låst skabet, så man skal være lidt tålmodig. Men har hørt at de arbejder på at få en lidt nemmere løsning når man skal låse ens værdigenstande og tøj inde.

IMG_6616

Så kommer man ind i selve Spa-området, hvor der findes: koldt- og varmtvandsbassiner, Rain Sky-brusere, dampbad og sauna. Der er IKKE en almindelig svimmingpool og ej heller et almindelig Boblebad, bare lige så det er på plads. Der er et rødt og et blåt varmtvandbassin og et blåt MEGET koldt koldtvandsbassin hvor der falder isterninger fra loftet og ned i vandet?.

Der er ikke forskel på de to varmtvandsbassiner bortset fra farven.

IMG_6452Den store Rain Sky bruser har tre programmer, hvor det i sig selv er en oplevelse at stå under denne kæmpemæssige bruser imens vandet skifter temperatur og hastighed alt efter valgt program. Der er frisk frugt, snacks og kold vand og flere små hyggekroge samt tre varmestole, hvor de sorte sten på stolen er varme og derfor er det en fordel, at have et håndklæde eller en badekåbe på, når man ligger der, for ikke at brænde numsen.

IMG_6467 IMG_6466 IMG_6463 IMG_6461 IMG_6460 IMG_6459 IMG_6458 IMG_6457

“Aromatherapy Associates Ultimate Aromatherapy Experience”

Man kan vælge imellem 10 behandlinger hos Bella Sky Spa. Der er massageoplevelser på 35 min., 50 min., 60 min. og 90 min. Og derudover er der Manicure og Pedicure.

Den behandling jeg fik lov at teste var en “Aromatherapy Associates Ultimate Aromatherapy Experience” som er en mentalt og fysisk stress reducerende kropsmassage der varer 90 min. og koster 1.295 kr.

IMG_6439 IMG_6529 IMG_6526 IMG_6524

Der findes to behandlerrum. Det røde rum med plads til 2 personer, så man kan få en dobbeltbehandling sammen med sin kæreste eller veninde eller hvad man synes kunne være hyggeligt. Og det blå rum til kun en person, som var her, jeg fik min behandling. Da man kan få både skrub- og mudderbehandlinger, så findes der brusere i begge behandlerrum, således at man hurtigt kan gå ind og skylle fx. mudderet af sig, inden man skal modtage resten af behandlingen.

“Aromatherapy Associates Ultimate Aromatherapy Experience”

Til den behandling jeg skulle teste,  bliver man sat med fødderne i et dejligt fodbad. Derefter får man et lille skema man skal udfylde, hvor man bl.a. skal sætte kryds om man føler sig træt, stresset eller andre relevante ting, som behandleren tager højde for ved behandlingen. Dog er det helt frivilligt om man ønsker at udfylde skemaet.

Derefter bliver man præsenteret for 3 olier med dufte som fx. udtræk af rosenblade og eucalyptus.

IMG_6533

IMG_6531

IMG_6534

IMG_6540

Jeg valgte den duft jeg bedst kunne lide og derefter gik massagen i gang med afslappende musik i baggrunden.

Behandlingen er en helkropsmassage og man får derfor masseret både fødder, mave og baller – men man kan fravælge disse områder, hvis man ikke ønsker det. Og så er det ellers bare at slappe af og nyde 90 min. i himlen. For DET var virkelig en skøn behandling at få efter en lang dag på arbejdet, og man kunne virkelig bare koble af og nyde roen og få løsnet alle muskelspændinger.

Da behandlingen var slut, fik jeg lige lov at ligge et par minutter, inden massøren kom med et glas vand til mig. Derefter satte jeg mig ind i en af de varme stenstole i Spa-området og slappede lidt af inden det var ud i bad igen.

Alle vores tests/anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Og vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde vil jeg rate:

Nytteværdi: MEGET god (ALLE har brug for at koble af og blive forkælet en gang imellem)

Holdbarhed og kvalitet: Oplevelsen er en man sent glemmer, så den vil holde i meget lang tid. Kvaliteten er HELT i top, så her vil jeg give ratingen MEGET GOD.

Det skal dog medtages her, at der IKKE er en almindelig spa-pool og ej heller en swimmingpool, så hvis man kommer for at få en svømmetur, så er det ikke det rigtige sted at tage hen. Jeg forsøgte mig med et par svømmetag i det røde bassin. Det tog mig to tag, så var jeg i den anden ende? Og i øvrigt er vandet for varmt til at svømme i. Til gengæld er der et mindre fitnesscenter med et lille fint udvalg af maskiner, så hvis man ønsker lidt træning inden man skal forkæles, så kan man jo starte derinde. Jeg har i andre sammenhænge besøgt fitnesscentret, og der findes de mest basale maskiner, som man har brug for i sin daglige træning – dog er der begrænset med plads, men muligheden er der.

IMG_6581

Pris: God (Prisen for behandlingerne spænder fra 550 kr. til 1295 kr. og så er adgang til Spa’en inkluderet. Grunden til at jeg vurderer prisen som god er, at prisen hænger godt sammen med den oplevelse og kvalitet som man får).

Lidt praktisk information

Bella Sky Spa er åben for hotellets gæster og kan besøges i følgende tidsrum:
Alle ugens dage fra kl. 7.00 til 22.00

Familietid i spaen (kun for hotellets gæster) kl. 7.00 – 10.00
Vores spa er åben for familier med børn under 16 år i tidsrummet kl. 7:00 til 10:00 alle ugens dage.
En voksen kan medbringe op til 2 børn. Børn må ikke selv benytte sauna, dampbad eller afslapningsbassiner uden at være i selskab med en voksen.
Spaen vil være ubemandet, og et besøg i dette tidsrum er derfor på eget ansvar.

På øvrige tidspunkter skal gæsterne være 18 år for at benytte spa og fitness (16 år ifølge med voksen).

Pris for hotellets gæster
150,- kr. per voksen
50,- kr. per barn (under 16 år)

Prisen er 350,- kr for gæster, der ikke bor på Bella Sky.

Behandlinger tilbydes
Mandag – fredag: 14:00 – 20:00
Lørdag: 10:00 – 20:00

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kravlepakke fra GoBabyGo