Test Gaia&ko sengetøj fra Babyhome.dk – Testfamilien
Bella Sky Spa

Test Gaia&ko sengetøj fra Babyhome.dk

Hele to af vores testfamilier har haft fornøjelsen af, at teste sengetøj fra Gaia&ko for webshoppen Babyhome.dk.

Provinsmor har testet et sæt babysengetøj kaldet Skovensdyr i lyseblå. Og Divaenogdenlille har testet et sæt lyserødt i juniorstørrelse.

2015-01-08 13.01.142        IMG_6240

Provinsmor fortæller: ?Med et spædbarn i huset bruger vi babydynen rigtig meget. Dels sover sådan en lille størrelse jo rigtig meget og dels bruges dynen meget til underlag og til at svøbe barnet varmt og trygt.

Når man bruger en dyne så meget, som vi pt. gør, sætter jeg pris på at have noget skønt sengelinned og putte omkring dynen. Det skal være dejligt for baby at ligge i dynen samtidig med, at det gerne må falde i forældrenes (nok mest moderens) smag, da dynen selvsagt kommer til at ligge meget fremme.

2015-01-10 14.09.13      2015-01-11 13.51.10

Sengesættet fra Gaia&Ko er lavet i 100 % bomuld og er derfor dejlig blødt. Synsmæssigt er motiveret rigtig fint, og der er brugt afdæmpede farver. Håndværksmæssigt er syningerne flotte, og der var ingen løse tråde, som der kunne trævles yderligere op.?

 2015-01-10 11.51.41

Efter vask og tørretumbling er sengetøjet fortsat pæn i farve og facon. Ift. faconen passer den perfekt til både dynen og pudens størrelse, og der er derfor ikke overskydende stof. Dynen og puden ?glider? derfor ikke rundt i betrækket og er derfor rart at bruge.

Divaenogdenlille fortsætter: ?Sengetøjet har gode kvalitets trykknapper, hvilket er rigtig godt til børn, fremfor lynlås, som kan være i vejen og gå i stykker. Sengetøjet har en rigtig flot tittekant, som gør sengetøjet detaljeret og flot at kigge på.?

IMG_6301 IMG_6289

Materialet er 100 % bomuld og må vaskes på 60 grader i maskinen (husk at vask med vrangen ud og brug ikke skyllemiddel, derved holder du farverne klarest)

Karina har haft vasket sengetøjet på 60 grader og tørret det i tørretumbleren ved middel varme. Farverne og faconen er stadig som før det blev vasket og sengetøjet er stadig lækker blødt.

Karina fortæller: ?Da jeg modtog og pakkede sengetøjet ud, var det til min store ærgrelse krøllet og en smule stift at have imellem hænderne, men jeg ved at det ofte bare kræver en vask (hvilket man skal gøre med alt nyt textil) efter vask, blev det dejlig blødt og glat at kigge på.

Jeg er rigtig vild med farverne og printet, rigtig tøset, uden at være for meget og så passer farverne rigtig godt ind på mine døtres værelse.?

 IMG_6292

En samlet vurdering fra begge testere bliver:

Nytteværdi: Meget god (Fungerer godt i praksis. Sengesættet har en god kvalitet og især den gode pasform gør sengesættet rart at bruge og alle børn har brug for sengetøj.)

Holdbarhed: Meget god (Der er endnu ingen synlige tegn på brug, selvom betrækket allerede er brugt en del. Det vil selvfølgelig nok ikke kunne undgås, at det vil blive slidt med tiden, men sådan er det jo for alle tekstiler. farverne er stadig klare og faconen er den samme).

Pris: God (Ift. kvaliteten og designet rates normalprisen til at være fair.) Ligept. Er netop det testede sengetøj dog på tilbud, så ligenu må vurdering blive meget god.

Kvalitet: Meget god (Sengesættet er blødt; Er håndværksmæssigt i orden; Har et skønt design i afdæmpede farver og sidst men ikke mindst, har det en god pasform til både pude og dyne. Flotte detaljer og blød kvalitet.)

Sengetøjet kan købes hos Babyhome.dk og koster lige nu 149 kr. for babysættet og 199 kr. for junior, hvilket er 50% i forhold til normalprisen.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella Sky Spa