Test af socks on – Testfamilien
PUJ BADEKAR og PUJ HÅNDKLÆDE fra Lærke og lillebror

Test af socks on

To gæstetestere kom med forslaget om at vi da skulle teste socks on fra shop2kids.dk – så det fik de selv lov til at teste –  her er hvad de er kommet frem til.

DSC01063

Rikkes test

Rikke fortæller: “Som nybagt mor fandt jeg hurtigt ud af, at et stort irritationsmoment, i en ellers skøn tid, var babys sokker, som konsekvent faldt af. Da jeg ikke er den første mor i verden, tænkte jeg, at andre måtte have haft samme oplevelse ?og ganske rigtigt. Socks ons er udviklet af en mor til 5 drenge og fjerner hurtigt irritationen af sokker, der falder af ?de bliver nemlig på”.

DSC01147

“Jeg har testet dem på min datter på 3 mdr. Socks ons sættes udenpå strømperne og holder dem på plads. Slut med at sætte strømperne over buksebenene (i håb om at de bliver på), slut med kolde fødder og slut med at finde strømper på gulvet/i sofaen/under dynen osv. Socks ons holder strømperne på hele dagen. Min datter prøver endnu ikke selv at tage strømperne af, men det virker til, at Socks ons også vil kunne holde strømperne på plads, når hun på et tidspunkt begynder på det”.

De findes i forskellige farver og størrelser. De er lavet af 82 % nylon og 18 % elastin, kan vaskes ved 30 grader og tørretumbles.

Teas test

Tea på 6 måneder har været den heldige tester af socks on. En genial opfindelse af en mor, der var træt af tabte baby strømper.

20150103_155951

For få måneder siden da Tea begyndte at få øje på hendes fødder kunne intet holde strømperne på. Strømperne røg altid af, hvilket var til stor irritation, for hun fik jo kolde fødder og vi mistede strømper her og der. Derfor begyndte vi faktisk at bruge strømpebukser. Det var en okay løsning, men af og til bare lidt for varmt.

Sock Ons er rigtig smarte til lige netop det problem. Du trækker dem ud over strømperne, og dit barn kan ikke længere selv tage strømperne af. Selv om hun prøver med hænder, mund, spark osv., lykkes det ikke.

Sock Ons er lavet af blødt, elastisk materiale, der er designet til at passe over almindelige sokker og holde dem på plads. Der er ingen store sygninger, eller andet der føles ubehageligt for barnet. Elastikken sidder tilpas stramt på barnets fod uden at stramme på nogen måde. Jeg tror så ment ikke at Tea mærkede at havde dem på, på nær af hun ikke længere kunne hive strømperne af sig.

Vi har vasket dem 2 gange på 30 grader og de fungere stadig som nye. Farven er stadig flot pink og elastikken er ikke blevet slap på nogen måde.

20150103_155930

De er meget lette at komme på, stoffet/elastikken føles som et bredt hårelastik. De sidder bedst på hvis strømperne også har rette størrelse.

Vi har prøvet ved en fejl, at få Sock ons vendt på vrangen og da holdt de ikke socken på. Så man skal lige få dem vendt dem rigtig, hvis man vil være sikker på de holder.

Helt klart et super produkt som gør vi nu er fri for kolde fødder og en masse besvær. Tak fordi vi måtte teste Sock Ons fra shop2kids.dk.

Samlet rating

Nytteværdi: Meget god fordi de virker. De holder sokkerne på plads.

Holdbarhed og kvalitet: Meget god. Er dog kun testet i en kort periode, men de virker til at være lavet af et godt strækbart materiale, som kan klare lidt af hvert.

Pris: God. Socks ons vejledende pris er mellem 49.95 – 59.95 kr. afhængig af model. Fin pris i forhold til, at de virker til at kunne bruges længe. Det kan dog hurtigt løbe op, hvis man vil have flere forskellige farver, så de passer til tøjet. Men alt i alt en fair pris og en god gaveide til de kommende/nybagte forældre.

 Kan købes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUJ BADEKAR og PUJ HÅNDKLÆDE fra Lærke og lillebror