12 måneders klistermærker – Testfamilien
Lettro organizer fra trendybox.dk

12 måneders klistermærker

Vores tester Nanna har testet 12 måneders klistermærker fra Trold & Blomst med sin datter Johanne.

IMG_2265

Nanna fortæller:

?Trold & Blomsts 12 måneder klistermærker i blå/grønne eller rosa/lilla farver er en sjov og nem måde at fange dit barns månedlige milepæle på. Disse søde klistermærker skal blot sættes på dit barns t-shirt eller body for hver gang, dit barn er blevet en måned ældre, og så er du klar til at tage billedet. Klistermærket kan tages af igen uden at ødelægge tøjet.

Hvert sæt af klistermærker er trykt på højkvalitets klistermærkepapir. Hvert klistermærke er 10 cm. i diameter, så de vil passe på enhver body, t-shirt eller top. Hvert sæt indeholder 12 klistermærker fra 1 måned til 1-års fødselsdagen.

Herhjemme er alle børn blevet fotograferet på deres månedsdag det første år. Ikke hos en fotograf, men bare hjemme af mig selv. Billederne er rigtig gode til at vise, hvor meget barnet egentlig vokser det første år.

Når jeg har fotograferet Johanne, bruger jeg efterfølgende klistermærkerne til Barnets bog. Jeg skriver bøger til alle børnene og gemmer tegninger, avisudklip, sportsdiplomer osv. Det hele lamineres og sættes i ringbind. Jeg laminerer klistermærkerne på et stykke A4 sammen med et billede og bruger dem til at markere de 12 måneder i Johannes første år. På den måde bliver mærkerne gemt, og det første år deles op i 12 kapitler. Det er de andres bøger ikke, men de har også alle hver deres look. Ens for dem alle er, at jeg gemmer og skriver så meget som muligt?.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Klistermærkerne er rigtig fine. De har et sødt design i enkle farver. De 12 måneder passer sammen og giver et flot look, også hvis man vælger at hænge 12 billeder op.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD. Vi snakker om klistermærker i rigtig god kvalitet. De klistrer godt, og det er faktisk lykkedes os at flytte til en anden body, uden de gik i stykker eller blev krøllet.

Pris: GOD. Klistermærkerne sælges i et sæt med 12 styk til 119,- Jeg synes, prisen er god i forhold til kvalitet og nytteværdi.

Hvis du vil se mere, så kig her: http://www.troldogblomst.dk/collections/12-maneder-klistermaerker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lettro organizer fra trendybox.dk