bObles tumlebræt – Testfamilien
Kidshome

bObles tumlebræt

Vores tester Tina har testet tumlebrættet fra bObles.

 IMG_1170

?bObles tumlebræt sætter fart og bevægelse i dit barn – og i de øvrige tumledyr fra bObles universet.

Dit barn kan sidde eller ligge på tumlebrættet og rulle i alle retninger. Hvis du lægger et andet tumlemøbel på tumlebrættet, forvandler det sig til et køretøj fuld af sjov og ballade.?

bObles rullende tumlebræt er for det lille og større barn. De indbyggede hjul minimerer risikoen for klemte fingre.?

Tina fortæller:

?Vi havde købt et bObles tumlebræt til vores søn, da han fyldte 1 år. Det første, han gjorde, var at vende det på hovedet og pille ved hjulene og få dem til at dreje rundt. Det var noget af det mest spændende, syntes han.

IMG_1225

Både Liva (7 år) og Mikkel (nu 3 år) har forsøgt sig med at sidde på det og blive skubbet rundt, men jeg synes desværre ikke, brættet kører så godt på vores trægulve, som vi har i hele huset, og samtidig tipper brættet nemt, hvis de får rykket sig lidt for lang til den ene side.

IMG_1155 IMG_1167 IMG_1168

Til gengæld var det super at bruge som ?gåvogn? med en anden bObles ovenpå, idet min søn lige var begyndt at gå, da han fik brættet.

IMG_1228

Brættet indbyder desværre også til at blive brugt som skateboard, og selvom det ikke triller supergodt på vores gulv, så triller det stadig godt nok til, at der har været en del farlige situationer med børn, der står op på brættet.?

IMG_1159 

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: God – jeg tror dog, vi ville have haft større glæde af brættet på et andet gulv. Så ville ungerne kunne skubbe hinanden rundt, ligge på maven og trække sig frem, sidde på knæene og skubbe sig rundt samt køre rundt med andre ting.

Holdbarhed/kvalitet: Meget god – vi har haft brættet i godt to år nu, og til trods for, at det er skum, er der kun kommet et lillebitte hak i det. Hjulene er også stadig fine og kører nemt rundt.

Pris: God – prisen for et bObles tumlebræt er 599,-, og sammenholdt med de andre bObles produkter er prisen rigtig fin.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kidshome