bObles donut – Testfamilien
bObles orm

bObles donut

Vores tester Marie har testet den store donut fra bObles.

 image6

Dette skriver bObles selv om den store donut:

?bObles donut er produceret i et oppusteligt elastisk materiale med en skumknap i midten, som gør den ideel i den motorisk udviklende leg. Med bObles donut er barnet altid i bevægelse, hvilket gør den velegnet til de aktive såvel som de stille aktiviteter. Balanceevnen bliver udfordret, når der siddes eller ligges på den. Ligger du med maven henover, styrkes nakke- og rygmuskulaturen. bObles donut inviterer til leg og tumling, og den kan endda trille, hoppe og stables.? 

Marie fortæller:

?Mit aller første bObles-køb var den store donut! Som jeg forklarede i anmeldelsen af krokodillen, så havde jeg lidt skepsis overfor bObles, da priserne er ret dyre, og så ville jeg ikke gå ud og bruge en stor formue på en masse derfra. Derfor startede vi vores samling stille og roligt ud med at købe donut?en, da prisen var tiltalende.

image7

Lige fra Magnus var helt lille har vi haft meget glæde af donut?en. Fra helt spæd satte vi donut?en på højkant og lagde Magnus på maven oven på den og lod ham trille stille og roligt frem og tilbage i rolige bevægelser. Jo større, han blev, jo flere anvendelsesmuligheder fik donut?en – især fra det tidspunkt, hvor han begyndte at ville rejse sig op af alt. Der brugte han meget donut?en til at rejse sig op ad, og det tror jeg skyldtes, at hvis han mistede balancen, så skete der ikke noget ved, at han væltede. Donut?en er nemlig blød, og der er ingen kanter. Det var tydeligt for os at se, at Magnus rigtig godt kunne lidt udfordringen i at rejse sig op ad den, da den jo selvfølgelig ikke stod stabilt fast på gulvet, men alligevel væltede den aldrig med ham, fordi man kan få den til at danne vacuum på gulvet. Nu, hvor han næsten kan gå og også er i den fase, hvor han skal kravle op og ned af alting, synes han, at det er vældig sjovt at bruge donut?en.?

image3

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: Meget god – den kan anvendes helt fra børnene er spæde til de er store. Den har rigtig mange forskellige funktioner, og jo ældre, Magnus bliver, jo flere forskellige måder har han opdaget, at den kan bruges på.

 image2

Holdbarhed og kvalitet: Meget god – vi har haft donut?en i snart 2 år, og den er blevet brugt af både Magnus selv og hans fætter og kusine. Man kan ikke se på den, at den er blevet brugt overhovedet.

Pris: God – førstehåndsindtrykket er, at den er lidt for dyr, men jeg fandt hurtigt ud af, at vi ville få en del glæde ud af den. Igen skal det så siges, som jeg nævnte i testen af krokodillen, at jeg synes, priserne på bObles samlet set er blevet for dyre, da ikke alle familier har råd til at investere i bObles. Det er rigtig synd, da det er legetøj, som børn har stor glæde af, især motorisk.

Prisen er 399 kr. fx. i bObles egen webshop.

 

2 kommentarer

 • Katrina

  Vi har en dounut i medium størrelse og herhjemme er det både vores lille pige på 9 mdr og vores store pige på 8 år som er vilde med den. Vores mindste synes det er sjovt at ligge eller sidde på den og blive hoppet mens den store står, hopper, sidder og ligger på den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Min søn fik en stor donut til jul 2016 da han var 2. Han bruger den ikke super meget, desværre. Men når den bliver fundet frem skal den helst ligge foran mor eller far så han kan holde os i hænderne, og så hopper han ellers som en sindssyg 😊
  Han kan også finde på at finde den frem hvis han skal bruge en skammel eller en sjælden gang i mellem som en stol foran fjernsynet.
  Jeg håber han kommer til at bruge den lidt mere i fremtiden, da jeg kan se mange gode muligheder i den for at træne bl.a. balancen.
  Prisen er dog steget til 500 siden ovenstående test er lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles orm