bObles fisk (lille) – Testfamilien
bObles tumlegulv

bObles fisk (lille)

Vores testere Nadja og Karina har testet den lille fisk fra bObles.

 IMG_6531

Dette skriver bObles selv om deres fisk:

?Sid, til, rul, vip! bObles fisk giver med sin runde form et hav af muligheder for motorisk udviklende leg. bObles fisk findes i to størrelser, der kan stables ovenpå hinanden. Den lave er god til det lille barn, der lige har lært at sidde. Den store er ideel for det lidt større barn, og oven på hinanden er de velegnede til en teenager eller en voksen. bObles fisk kan trille, hvilket er meget motiverende for den motoriske udvikling. Barnet kan ligge henover den runde del og få styrket sin bagside og arme. Man kan trille til hinanden, eller trille og løbe efter den, og så kan man sidde på den runde del, mens den er i bevægelse.?

Nadja fortæller:

?Den lille fisk fra bObles er faktisk en af dem, vi har haft allermest glæde af herhjemme. Oprindeligt var den en dåbsgave fra et hold venner, som selv havde stor glæde af at have den med rundt til familiebesøg osv. til deres barn, som ikke behøvede en højstol, men som dog ikke kunne nå op til bordet på en almindelig stol. Der er fisken helt genial som en slags siddepude, der står stabilt på stolen, og som man sidder godt på.

photo-9

Drengene her i huset bruger den også som skammel, når de lige har brug for lidt ekstra højde for at nå noget, og så er den selvfølgelig en del af alle de baner, de laver med deres bObles-dyr. Man kan også vende den om og trille med den – det er dog ikke noget, der er blevet gjort så meget herhjemme. Den lille fisk er heller ikke så dyr, så den er et godt sted at starte!?

photo-12 photo-8

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: Meget god – den er virkelig praktisk til mange ting, og så er den en god del af mange lege!

Holdbarhed: Meget god – vi har haft vores i tre år, og man kan ikke se det mindset på den!

Pris: God ? 349/379 kr. er en sjat penge, men for bObles er det i den lave ende.

Kvalitet: Meget god – den er fin og pæn selv efter tre års brug!

Karina fortsætter:

?Umiddelbart ser den lille fisk ikke ud af ret meget, og til at starte med havde jeg svært ved at se, hvad den skulle bruges til. Men det kunne mine to piger hurtigt vise mig. Ud over at bruge den sammen med alle de andre bObles til en tumlebane, er den blevet brugt til mange andre ting.

IMG_6403 

Først og fremmest er den rigtig god som en begynder-bObles, og henvender sig rigtig godt til børn fra 0-3 år.

Ud over at hoppe ned fra den, sidde på den, trille med den og ligge på den, er den blevet brugt til forskellige ting i hverdagen. 

IMG_6408

Vi har den ofte med, når vi ude hos venner og familie. Den kan nemlig bruges til at ligge på en stol, så børnene kan bruge den som en slags “pude”. Derved kan de nå op til bordet, og forældrene behøver ikke at investere i for eksempel en Handysitt eller lignende.

IMG_6392Fisken bliver også flittigt brugt som en skammel rundt i hele huset, da den er ret nem at håndtere.?

Lege/nytteværdi: Meget god – bObles har mange anvendelsesmuligheder, både til leg og som hjælp i hverdagen.

Holdbarhed: God – man kan slet ikke se, den har været brugt, selvom den er flere år gammel.

Pris: Meget god – her får man meget for 349,-/379,- kroner.

Kvalitet: God – 3-lags Evaskum holder til vild leg og er nem at rengøre.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles tumlegulv