bObles fisk (stor) – Testfamilien
bObles fisk (lille)

bObles fisk (stor)

Vores tester Maria har testet den store fisk fra bObles.

 IMG_1033

Dette skriver bObles selv om deres store fisk:

?Sid, tilt, rul, vip! bObles fisk giver med sin runde form et hav af muligheder for motorisk udviklende leg. bObles fisk findes i to størrelser, der kan stables oven på hinanden. Den lave er god til det lille barn, der lige har lært at sidde. Den store er ideel for det lidt større barn, og oven på hinanden er de velegnede til en teenager eller en voksen. bOblesfFisk kan trille, hvilket er meget motiverende for den motoriske udvikling. Barnet kan ligge henover den runde del og få styrket sin bagside og arme. Man kan trille til hinanden, eller trille og løbe efter den, og så kan man sidde på den runde del, mens den er i bevægelse.?

Maria fortæller:

?Vi er generelt vilde med vores bObles-produkter herhjemme, og den store fisk er bestemt ingen undtagelse. Som med alle bObles? produkter er der enormt mange muligheder med hvert enkelt produkt. Olivia elsker sine bObles, og bliver ofte udfordret meget på sine grovmotoriske færdigheder. Produkterne er til at håndtere, også for Olivia, så hun selv kan stille en bane klar.

Fisken har som alle andre bObles-produkter mange muligheder, og det er egentlig kun fantasien, som sætter grænser.

Herhjemme bruges fisken som skammel, når Olivia skal se og følge med i køkkenet eller skal op et sted, som er for højt til, at hun ikke selv kan komme op. Fisken bliver også rigtig tit brugt som stol, både i stuen, når der skal spises ved sofabordet, eller når vi leger ?butik?, eller bare til at sidde på og se tv eller lege på værelset.

FullSizeRender_1

Lægger man fisken på den anden side, får man pludselig et produkt, som kan rulle. Særligt dette synes Olivia er meget udfordrende. Hun lægger sig på maven over fisken og ruller frem og tilbage. Når det skal være rigtig udfordrende, holder vi hende i hænderne, mens hun går på fisken, og den ruller. Særligt dette er meget svært for Olivia, idet det er svært at forstå, at underlaget under hende bevæger sig.

FullSizeRender_4

Som sagt synes vi, det er et genialt motorisk legetøj til børn med dets utallige muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

 IMG_1036

Det eneste lille minus, vi generelt har til bObles-produkterne er, at de hurtigt får mærker, for eksempel af en lille negl eller andet legetøj.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: Meget god – barnet får styrket sin motorik på flere måder, og der er utallige muligheder for leg og motorisk udfordring

Holdbarhed/kvalitet: God – bObles? produkter holder godt. Som nævnt tidligere tager de ikke vildt godt imod knubs, men det tager jo ikke noget fra funktionaliteten, og der er stadig rigtig mange års leg i fisken.

Pris: God/middel – der er enormt mange muligheder; særligt, hvis den kobles sammen med andre bObles-produkter. Prisen er som alle andre bObles-produkter i den høje ende, men stadig er mulighederne store.

Den store fisk poster 649 kr. og kan bl.a. fås i bObles egen webshop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles fisk (lille)