bObles motorikringe – Testfamilien
bObles balancesko

bObles motorikringe

Vores tester Nadja har testet de små og store motorikringe fra bObles.

photo-24

Dette skriver bObles selv om motorikringene:

?bObles motorikringe består af 5 ringe i forskellige størrelser, der fordrer sjove og fantasifulde lege, som stimulerer og udfordrer børns motoriske udvikling. Ringene kan tages ud og sættes sammen på kryds og tværs. Sæt en ring på armen og snur, saml alle ringene som en stor dartskive, eller sæt tre på hovedet og balancer! Børn kan kropsligt eksperimentere ved at krybe, kravle, rulle, snurre, hoppe, hinke og balancere med motorikringene.

bObles har fået vokseværk! Nu kommer de populære motorikringe i stor størrelse. bObles 5 store motorikringe er fulde af sjov, fantasi og sansemotoriske udfordringer. Kravl gennem de trillende ringe, tag en ring på armen, om maven, eller benet og snur snur snur. Træn balancen og gå på line langs kanten eller hop fra ring til ring. Det er skønt at udfordre kroppen gennem den motorisk udviklende leg. Samlet fungerer de store motorikringe også som rundt legegulv til de helt små.?

Nadja fortæller:

?Herhjemme er motorikringene ikke de bObles, der bliver brugt mest. Vi stiftede bekendtskab med dem for et år siden til et tumletidsarrangement, hvor de fleste børn, som var der, brugte dem til at skille ad og tage på hovedet eller som halskæder. Nogle kastede også med dem for at få dem til at trille hen ad gulvet. Vi fik nogle hjem til, som er blevet brugt til det samme herhjemme – allermest har det været halskæder 😉 Faktisk vil jeg sige, at vi havde størst glæde af dem, da Buster stadig var baby og havde glæde af at skille dem ad og prøve at samle dem. Jeg har dog også haft dem med på arbejde i en 1. klasse, hvor de blev brugt til at skille ad og samle igen samt som frisbees og til at trille med.

photo-20 photo-23 

Senere fik vi også de store motorikringe, som jeg havde troet ville blive brugt som hulahopringe eller til at kravle igennem. De blev dog slet ikke så populære hos mine drenge som de små – måske indbyder de bare ikke lige så meget til at skille ad og tage på? Vi bruger dem nu som et ?tæppe? på Arthurs værelse ved siden af hans seng, så de er det første, han træder ud på om morgenen. På den måde kan man sige, at vi bruger dem dagligt og har stor glæde af dem – bare ikke til leg. Men dekorativt er det!?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: Middel – indbyder til leg og at bruge sin fantasi, men bliver ikke brugt så meget herhjemme.

Holdbarhed: Meget god – vi har haft vores i snart et år, og det kan ikke ses på dem.

Pris: Middel – de koster hhv. 249,- og 499,-, og hvis man bruger dem meget, så er det efter min mening ikke galt, men får de bare lov at ligge, er det lidt pebret.

Kvalitet: Meget god – selv efter et år herhjemme er det eneste, man kan se på dem, de bidemærker, som den daværende baby i huset har lavet i dem 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles balancesko