Træperler fra Nordic Beads – Testfamilien
Tuleko Safe Travelers’s table

Træperler fra Nordic Beads

Vores tester Maria har sammen med sin datter Olivia testet træperler fra abeungen.dk

 Skærmbillede 2015-04-13 kl. 23.56.11

Maria fortæller:

?Vi har testet træperler fra Nordic Beads. Træperlerne fås både i en stor og en lille æske. Vi har testet den store æske. I æsken finder vi farvestrålende træperler i seks forskellige slags. Der er både mariehøns, andre flade, runde perler med mønster, helt almindelige perler i to størrelser samt elastiktråd. Der er desuden perler nok, så det er muligt at lave flere armbånd og halskæder.

 IMG_0891

Olivia på 2 år har testet sættet, og det var en rigtig rigtig god finmotorisk udfordring. Olivia er lige fyldt to, og måske burde hun have været lidt ældre, før hun blev udfordret så meget, men det er faktisk gået rigtig godt indtil nu. Det er selvfølgelig ikke noget, hun kan sidde med selv, idet flere af perlerne er ret små, men sidder man sammen med en voksen, er det intet problem, og det skader på ingen måde at blive udfordret lidt ud over det sædvanlige.

Første dag vi så på det, var Olivia allerede meget fascineret af alle de flotte farver. Det sjoveste var at pille ved perlerne og tage dem ud og give dem til mor, som så skulle sætte dem på. Vi lavede et flot armbånd til Olivia.

 IMG_0880

Et par dage efter tog vi det frem igen, og Olivia syntes atter, det var så skønt. Denne gang fik hun selv lov til at sidde med snoren og perlerne, og det gik overraskende godt. Jeg havde ingen forventninger om, at hun skulle kunne få en perle på, men bare det, at hun prøvede, var flot, synes jeg. Men jeg skulle blive overrasket, for det lykkedes Olivia selv at sætte flere af perlerne på snoren. Efterfølgende havde vi et armbånd til far, hvor Olivia selv havde valgt farver og former samt sat en tredjedel af perlerne på helt selv. Hun var meget stolt, da hun skulle overrække armbåndet til far. At han så efterfølgende skulle gå med det og også gjorde det de efterfølgende dage ligegyldigt hvor, han tog hen, kunne hun ikke helt forstå. Far måtte tage armbåndet af flere gange 🙂

Noget af det, der gjorde det muligt for Olivia selv at være med, var den elastiksnor, som følger med i pakken. Snoren er stiv og er derfor nem at skubbe igennem perlerne, og så er der perler med store huller, som er nemmere at håndtere og putte på snoren.

Et lille minus er, at nogle af hullerne ikke er er helt frie for trærester, og så kan det godt være svært for Olivia at få snoren igennem. Men vi har endnu ikke fundet perler, som slet ikke har kunnet komme på snoren med hjælp fra mor. Vi er meget positive over produktet.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi/nytteværdi: Meget god – der er mange timers leg og udfordringer i denne fine æske perler

Kvalitet/holdbarhed: Meget god – træperler er svære at ødelægge, og det er nu heller ikke lykkedes for os. Samtidig er elastiksnoren, som følger med, også rigtig kraftig, og ingen af de smykker, vi har lavet indtil nu, er faktisk gået op/sprunget, selvom Olivia ikke altid er lige rolig, når hun leger med sine armbånd og halskæder.

Pris: God – perlerne koster 79 kr., hvilket jeg synes er en helt fair pris for det, man får. Der er som sagt til mange armbånd og halskæder i kassen, og vi er ikke løbet tør for perler endnu.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuleko Safe Travelers’s table