Reima – Testfamilien
Small Rags

Reima

Vores tester Anette og hendes søn Willas på 4 år har testet forårsjakke og sko fra Reimatec.

Skærmbillede 2015-04-28 kl. 18.03.06

Anette fortæller:

?Vi blev meget glade her på matriklen, da vi modtog den lækreste Reimatec forårsjakke og Reimatec sko fra Reima. Hos mig har Reima altid stået for kvalitet, kendt for deres regntøj og flyverdragter. Jeg var faktisk ikke klar over, at de også lavede sko.

Skærmbillede 2015-04-28 kl. 18.03.16

Jeg har ofte haft svært ved at finde ordentligt fodtøj til Willas. Han har en meget smal fod, og derfor er der meget fodtøj, der ikke sidder godt nok fast på foden. Samtidig er han en dreng med stort D, så skoene skal kunne holde til noget.

Jeg oplever, at Reimatec skoen sidder rigtig godt fast på Willas’ fod. Den er snøret med elastiksnøre og lukkes til med velcro. Han har nemt ved selv at tage dem af og på, men samtidig sidder de godt fast og giver støtte til vild udendørs leg. Vi har nået at teste dem i ca. 3-4 uger, og de er vanvittig robuste og virker meget slidstærke. Tabte han noget ned over snuden, ville han ikke kunne mærke det; så robuste er de, og det er ret væsentligt til en dreng, der klatrer i træer, leger med store sten, løber på løbecykel, løbehjul osv.

Skærmbillede 2015-04-28 kl. 18.03.43 Skærmbillede 2015-04-28 kl. 18.03.52

Skoene er flotte i designet og dejlig neutrale i farven, og vigtigst af alt er, at man kan mærke, de er fremstillet til leg – modsat andre brands slides snuden ikke af, første gang der bremses med skoene på løbecyklen.

Skoene er ligeledes vandtætte, så når Willas på vej fra børnehaven ikke kan lade være med at hoppe i vandpytterne, undgår vi at komme hjem med våde og kolde fusser.

Efter 3-4 ugers dagligt brug i både børnehaven og fritiden ser jeg ingen tegn på slitage.

Skærmbillede 2015-04-28 kl. 18.03.33 Skærmbillede 2015-04-28 kl. 18.03.25

Reimatec jakken er så fin til Willas; en rigtig flot overgangsjakke, der er vind- og vandtæt. Samtidig er jakken så enkel i designet, at den går til enhver lejlighed; om det er til leg i børnehaven, ud at handle i Bilka, til familiefødselsdagen eller en tur i skoven. Jakken har åndbart netfor, så trods Willas har tonset rundt udenfor, kommer han inden uden at være klam af sved. Alle sømme er tapede. Det ser rigtig godt ud men gør også, at jakken kan være på i regnvejr. Willas er selv ret vild med refleksdetaljerne på jakken og elsker, at han har lynlåslommer, så han kan gemme en masse ting i lommerne.

Hætten på jakken kan tages af, og skulle hætten hænge fast i noget, rykkes den let af, så ulykker undgås.

Jeg kan ikke lægge skjul på, at jeg af fan. Både jakken og skoene lever op til mine forventninger – og særligt skoenes robusthed overraskede mig positivt.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – både sko og jakke er helt i top og uundværlige i en aktiv hverdag.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er uden tvivl i fokus her, for der er tænkt på alt! Både jakken og skoene er lavet i slidstærkt materiale; de er åndbare, vandtætte og lavet i materialer, der kan tåle at blive brugt meget og hver dag. Mit indtryk er, at skoene først skiftes ud, når Willas vokser ud af dem, og ikke fordi de er blevet slidt op, som ellers ofte har været tilfældet før.

Pris: GOD – jakken koster 699,- og skoene 499,-  Jeg synes, prisen på jakken er i den høje ende, men den vil uden tvivl have en god gensalgsværdi. Skoene har en meget fornuftig pris, og pris og kvalitet hænger uden tvivl rigtig god sammen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Small Rags