Sengetøj (junior) og puslehynde – Testfamilien
Tørklæde

Sengetøj (junior) og puslehynde

Vores tester Jeannie har testet sengetøj og puslehynde fra Manostiles.

Starlove sengetøj

Jeannie fortæller:

?Da jeg modtog sengetøjet, var det pakket fint ind med et lille håndskrevet kort, hvor der stod en lille hilsen og nogle tips til god pleje af produktet. Det synes jeg altid gør det så hyggeligt at modtage, og man ved, at der er tænkt på en som kunde. Da jeg pakkede sengetøjet ud, kunne jeg mærke, at det var superblødt, og jeg mener virkelig blødt! Har aldrig oplevet et så blødt sengesæt.

IMG_5775

Inden jeg tog det på dynen, startede jeg med at vaske det på 30 grader, og jeg var spændt på at mærke, om det stadig var ligeså blødt som før vask. Det var det.

Dynebetrækket lukkes med en lynlås, hvilket altså bare er superlækkert, for jeg synes ofte, at når Tristan slæber sin dyne fra rum til rum, eller når han roder rundt i søvne, så falder dynen ud af betrækket, hvis det ikke kan lukkes i bunden. Hovedpuden har kuvertlukning.

IMG_5655

Der er virkelig tænkt på designet, da både børn og helt sikkert også voksne synes, det er pænt at kigge på. Tristan har for eksempel snakket meget om stjernerne, der er på.

Tristan falder altid i søvn om aftenen i mors og fars seng, og han har ikke ville dele dyne med os, som han ellers normalt gerne vil, når han har sovet med dette Star Love betræk. Jeg er sikker på, at det er fordi, det er så blødt. Når vi har hygget/puttet i sofaen, har han også sørget for, at hans dyne var med. Det skal lige siges, at den tekst, der står på, er: Dream With Me – virkelig sødt.?

IMG_5680

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle ved, det er vigtig med god søvn, især hos børn, og dette sengetøj er med til at gøre det hele lidt mere lækkert. Og så kan det både fås til baby og junior.

Holdbarhed: MEGET GOD – har nået at vaske det én gang, og farven og blødheden efter vask kan man bestemt ikke klage over. Lynlåsen har jeg heller ikke haft problemer med.

Pris: MEGET GOD – 349,- hvilket jeg synes er fair i forhold til, hvor lækkert det er, både kvalitets- og designmæssigt.

Kvalitet: MEGET GOD – det er økologisk og lavet af 100 % bomuld. Syninger og alt ved betrækket er flot og virker godt.
Puslehynde

?Allerede uden på pakken kunne jeg mærke, at det var en super blød puslehynde, så jeg fik hurtigt pakket den op for at se, hvor lækker den var. Herhjemme bruger vi ikke puslebord, så jeg synes, at det er vigtigt med en lækker og ikke mindst en flot puslehynde, da den ofte kommer til at ligge et sted i stuen, fordi vi hygger omkring det at pusle.

IMG_5748

Chelsea er ca. 4 mdr., og der bliver jo ofte skiftet ble på så små babyer, så jeg synes, at vi har fået testet denne puslehynde godt og grundigt. Chelsea har elsket at ligge på denne pude, og jeg vil nu også sige, at den virker superlækker, da den er tyk og samtidig ultrablød. Den har et rigtig flot design med stjerner, som er blevet godt studeret, når der skulle øves i at ligge på maven. På en eller anden måde synes jeg også, at den virker varm.

IMG_5747

Jeg har haft en stofble mellem Chelsea og puden, når vi har skiftet ble, da den jo mange steder er hvid i farven, som gør den lidt sart. Men der er lynlås i betrækket, så man kan tage det af og vaske det i maskinen. Der står, at puden skulle være vandafvisende, så det ville jeg da lige teste. Jeg tog et glas vand og prøvede at hælde lidt på, og den var faktisk vandafvisende, men selvfølgelig til en vis grænse. Det er også nemt at tørre den af med en opvredet klud. Denne puslehynde får helt sikkert topkarakterer, for den er virkelig lækker!?

Nytteværdi: MEGET GOD – man pusler meget, når man har børn, og vil gøre det i lang tid, så det er helt sikkert en vigtig del i en småbørnsfamilie, og så er det jo altid lækkert, når produktet er lækkert.

Holdbarhed: MEGET GOD – har nået at vaske betrækket én gang, og farverne er stadig superfriske. Lynåsen i betrækket har jeg heller ikke haft problemer med.

Pris: MEGET GOD – pris 299,- som er en meget normal pris for en puslehynde.

Kvalitet: MEGET GOD – stoffet er tykt, lynlåsen er god og ja, jeg har været superglad for at teste denne puslehynde, da den bare har været fantastisk. Det skal da også lige siges, at hynden er økologisk.
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tørklæde