Økologisk hudpleje og naturlig hårpleje – Testfamilien
Badetøj

Økologisk hudpleje og naturlig hårpleje

Vores tester Nadja har testet shampoo og balsam (Intensive repair shampoo og conditioner) samt ansigtscreme (Day Solution SPF 15) og ansigtsmaske (Vita Min Mask – crememaske) fra det økologiske mærke Green People, som laver økologisk hudpleje og naturlig hårpleje til hele familien.

 photo-54

Green People er kåret som de ?Bedste økologiske produkter i England?, og produkterne er produceret med respekt for mennesker, dyr og ikke mindst vores miljø. Green People anvender ikke lanolin, parabener, petrokemikalier, natrium lauryl sulfater (SLS), natrium lauryl ethersulfater (SLES), GMO?er, PABA, PEG?s, DEA, TEA, phathalater, propylenglykol og parfume. Produkterne er ikke testet på dyr og er uden animalske ingredienser.

Der findes også mange andre produkter i Green People-serien, som fås i helsekostbutikker eller på greenpeople.dk.

Nadja fortæller:

?Da jeg hentede pakken på posthuset, bredte der sig allerede i bilen en meget speciel duft. Vi lever stort set parfumefrit på grund af allergi i familien, og selvom det ikke er mig personligt, er jeg alligevel blevet utrolig sart over for andre dufte end de helt neutrale. Jeg tænkte, at der måtte være løbet noget ud i kassen.

Det var der ikke? og det viste sig, at duften, der var så umiskendelig, var af grøn te. Det skulle jeg altså lige vænne mig til! Arthur på 5 var derimod vild med duften og spurgte flere gange i testperioden, om han måtte få vasket hår med ?det shampoo, der lugter så godt!? Selv faderen i huset, parfumeallergikeren, prøvede shampooen, og han reagerede ikke på den overhovedet, så trods den ?skrappe? duft må den siges at være lige så mild og god, som de skriver. I mit lange, tykke hår gjorde shampoo og balsam i øvrigt begge det, de skulle: Gjorde håret rent og nemt at rede ud (med hjælp fra min vidunderbørste).

photo-57 photo-59

Ansigtscremen skal jeg også vænne mig til. Den er lækker i konsistensen, tørrer hurtigt ind og fedter ikke, hvilke er ting, jeg sætter stor pris på ved en creme, men duften af grøn te (og rose) har jeg det altså stadig ret stramt med. Ansigtsmasken er meget lækker og skal ikke vaskes af; bare lige tørres, hvis der er noget overskydende, efter den har siddet i 20-30 minutter. Begge dele efterlader huden blød og lækker.?

photo-55 photo-56 photo-58

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er produkter, alle i større eller mindre grad har brug for.

Holdbarhed: MEGET GOD – især balsam, creme og maske er meget drøje i brug (mit hår er meget langt og tykt, så der ryger en hel del shampoo hver gang).

Pris: MIDDEL – disse fire produkter ligger mellem 159,- og 189,- Det er ikke helt billigt, men til gengæld får man rene produkter, som er lavet under de bedste forhold.

Kvalitet: MEGET GOD – den bliver vel nærmest ikke bedre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badetøj