Aarstiderne – Testfamilien
Sengetøj

Aarstiderne

To af vores testere har testet måltidskasser fra Aarstiderne.

Lærke har testet Slank Morgen og Mixkassen og fortæller:

20150427_132846281_iOS 20150427_133229142_iOS

Slank Morgen:

“Man modtager en lækker kasse med sund morgenmad til to personer i 5 dage.
Det eneste, man selv skal have i køkkenet, er honning/sirup, hvidløg, olie og salt. Kassen koster 195,- Opskrifterne til kassen er udarbejdet af Sanne Venlov og Louisa Lorang. Opskrifterne var nemme at gå til og tog mellem 5-15 min. at lave. Alle opskrifterne var supergode og smagte lækkert! Det eneste, jeg manglede, var lidt flere grøntsager?

20150427_133334753_iOS 20150428_064149833_iOS

Jeg har selv tilmeldt mig Slank Morgen-kassen nu, som jeg glæder mig til at modtage hver uge fremover!

Mixkassen:

Man modtager en blandet kasse med blandet frugt og grønt. Med kassen var også en fin, lille folder med gode ideer til, hvad man kunne bruge ingredienserne til.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD

Slank Morgen:
En rigtig god ide, hvis man mangler inspiration til sund morgenmad.
Man skal dog lige have tiden til at lave morgenmad, der kan tage ca. 15 min at lave.

20150429_045210106_iOS 20150428_070723000_iOS

Mixkassen:

En fin kasse, hvor man både får nye frugter og grøntsager, og på den måde får man måske noget andet end det, man plejer købe. (En rigtig god ide, at man får folderen med ideer til opskrifter med).

Holdbarhed: GOD

Slank morgen + Mixkassen:

Jeg oplevede desværre ved begge kasser, at noget af frugten og grøntsagerne ikke var friskt allerede ved modtagelse af kassen. Ellers holdt alle de andre ingredienser sig fint!

20150427_133236369_iOS 20150427_133246650_iOS

Pris: GOD

Slank Morgen:

Kassen koster 195,-. Det er en fin pris for 5 dages morgenmad til 2 personer.

Mixkassen:

En Mixkasse til 4-6 personer, hvor man får 7-9 slags grøntsager og 5-7 slags frugt, koster 325,- En fin pris for at få bragt økologisk frugt og grønt til døren.

Kvalitet: MEGET GOD

Ingredienserne var lækre, og jeg er vild med, at alt er økologisk!

Jukas og Simone fortsætter:

“Vi har sammen deres tre drenge testet Aarstidernes måltidskasse og frugtkasse. Det allerførste, vi gjorde, da vi bestilte hos Aarstiderne, var at sende en hovednøgle, da vi bor i lejlighed, hvor opgangen er aflåst. Og så kom det svære. AT VÆLGE ! Årstiderne har forskellige kasser; alt fra Low Carb-kassen til vegetarkassen og livretterkassen.

Vi endte dog med livretterkassen, som bød på følgende menu:

 – Helstegt rødspætte og couscoussalat

– Hakkebøf med stegte løg, kartofler og coleslaw

– Ovnstegt kylling med rødder, ris og grøn salat med pære og nye løg

– Svinekoteletter med maccheroni, stegte svampe og spinat

– Grillet kalvekød og kartoffelsalat med råstegt knoldselleri og små tomater

På den aftalte dag stod der tre store kasser foran døren: To karakteristiske Aarstiderne-trækasser og en stor flamingokasse.

årstiderne 1 årstiderne 2

Når man vælger en kasse, skal man vælge, hvor mange personer, kassen skal passe til, samt hvor mange dage. Da vi er to voksne og tre børn på 3, 4 og 7 år, valgte vi en kasse til 5 dage til fire personer, da de to mindste ikke spiser for en voksen hver. Kasserne indeholdte de lækreste og friskeste grøntsager.

Kassen kommer med et opskrifthæfte med komplette opskrifter og oversigt over ingredienser. Alle 5 retter egner sig ganske godt til børnefamilier, da det er genkendelige retter med et nordisk twist. De fleste tager tager maks. 30 minutter at tilberede, hvilket er et stort plus for en børnefamilie, hvor hverdagen ofte er en kamp mod tiden. Især fredagens menu med kalvekød faldt i god jord! Det var det møreste kalvekød, vi har smagt 🙂

årstiderne 6 årstiderne 5

Smagskombinationerne er rigtig gode, og både kød og grøntsager er friske. Ugen efter modtog vi en frugtkasse, og hvis der er noget, vi er storforbrugere af, så er det frugt! Kassen bugnede af det sprødeste og saftigste frugt som f. eks. røde pærer, bananer, kokosnød og druer. Råvarerne er så vidt muligt altid danske og økologiske.

Nytteværdi: MEGET GOD – kasserne fra Aarstiderne er Guds gave til børnefamilier! Alene det, at man ikke skal lave madplan og handle, er en stor formindskelse af stressfaktoren i enhver børnefamilies hverdag.

Holdbarhed: MEGET GOD – førstehåndsindtrykket af indholdet i kasserne var rigtig godt! Al kød i flamingokassen var kølet med is, og grøntsagerne var sprøde og friske. Med hensyn til mængde var der mere end rigeligt til hver aftensmad og frugt. Det var lige før, vores køleskab ikke var stort nok 😉

Pris: GOD – prisen for måltidskassen ligger på 799 kr. for aftensmad til 4 personer i 5 dage, hvilket giver en pris på 40,- pr. person. Taget i betragtning, at det hovedsageligt er dansk og økologisk, er det en ganske fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD – der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. Alt er sprødt, frisk og lækkert, og det er en god løsning, hvis man vil skabe mere tid, undgå fyldte supermarkeder og samtidig have frisk, økologisk mad!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sengetøj