Design og knive – Testfamilien
Aarstiderne

Design og knive

Fire af vores testere har testet produkter fra designogknive.dk.

Bianca har testet krukkerne Pottichelli og spanden Del fra Koziol.

Bianca fortæller:

“Vi har gennem webshoppen designogknive.dk testet krukkerne Pottichelli og spanden Del fra Koziol. Det endte med at blive storesøster på 2,5 år, der udførte testen, for jeg havde kun lige pakket dem ud, og straks var de en del af legen i legekøkkenet.

1

Mit førstehåndsindtryk af hjemmesiden designogknive.dk var lidt rodet. Det tog mig lidt tid at finde rundt derinde, og jeg endte også med at komme ind på søskendesiden koziolshop.dk. Efter at have forsøgt mig via min mobiltelefon, tændte jeg for computeren, og det gav pludselig meget bedre overblik. Man kan hoppe mellem de to sider, men bruge samme indkøbskurv og på den måde samle indkøbet. Designogknive.dk forhandler forskellige mærker, mens Koziolshop.dk forhandler deres eget mærke Koziol.

Testen, jeg har udført, er på produkter fra Koziol, og her er tale om produkter, der kan holde til en del. Eftersom storesøster på 2,5 år blev tester, har produkterne været udsat for en lidt hårdhændet behandling, og det kan man slet ikke se. Produkterne er stadig så fine, som da vi fik dem.

2

Når det er børn, der tester, er det kun fantasien, der sætter grænser, og spanden er på intet tidspunkt blevet brugt til spand. Der er blevet leget titte-bøh med lillebror, og Peter Plys er blevet puttet godt.

3

Krukkerne har en fin hank, de kan hænge i, og vi fik derfor hængt et par kroge op, de kunne hænge på. Det syntes Amilia var alle tiders, for hullerne er så store, at hun selv kan hænge dem på plads efter brug.

4

Jeg fik i kort tid lov at låne en af krukkerne og have hængende i køkkenet, men hun var bestemt ikke meget for det.

5

Jeg er positivt overrasket over produkterne. Pottichelli-krukkerne kan bruges til lidt af hvert, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Jeg kunne sagtens se dem hænge i badet med shampoo og ungernes badelegetøj, eller flere krukker på min hylde i køkkenet, så krydderurterne kan få luft omkring sig.

Del spanden er lavet i en god og holdbar kvalitet samt et fint design uden at virke klodset. Lige nu bor den på storesøsters værelse og bliver brugt til leg i fri fantasi, men den vil også være rigtig fin at have stående som papirkurv på værelset, når hun bliver lidt større, eller på de voksnes kontor.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – der er mange muligheder i krukkerne, og spanden har en rigtig god størrelse.

Holdbarhed: MEGET GOD – selvom storesøster har brugt dem i leg, ser de stadig ud som nye.

Pris: GOD – prisen og produktet hænger fint sammen. Selv om der er tale om produkter, hvor der er tænkt over designet, skal man også tænke på, at det er standardprodukter i de fleste hjem, og her passer prisen rigtig godt til.

Kvalitet: MEGET GOD – superfin kvalitet, som holder til lidt af hvert.

Pottichelli 1,2 l i pink ? normalpris 65 kr., lige nu på tilbud til 39,95 kr.

Pottichelli 0,3 l i blå ? normalpris 49 kr., lige nu på tilbud til 29,95 kr.

Del spand i blå 5 l ? 149 kr.

Nadja fortsætter:

“Vi har testet et vægur, Pi:P Wall Clock, samt to SILK-dækkeservietter – begge dele i farven rød. Tingene ankom hurtigt og fint pakket ind, endda med en en håndskrevet hilsen og en slikkepind, der matchede produkterne 😉

IMG_0522

Jeg må indrømme, at dækkeservietterne gjorde mig lidt skeptisk på grund af alle hullerne, men det viste sig, at de meget nemt skylles rene under vandhanen. De er også så kraftige i kvaliteten, at de kan holde til det meste, og de kan nemt spises på af to små banditter 😉 Jeg synes dog, at de pynter mere, end de gavner, og egner sig måske mere til at dække et pænt bord i udestuen, sommerhuset eller kolonihaven end at holde mad fra at lande på bordet. Dækkeservietter bruger vi med små børn i huset nemlig som erstatning for en dug, fordi mange ting lander ved siden af tallerkenen.”

IMG_0541.JPG

Nytteværdi: MIDDEL – selvom de er nemme at gøre rene, vil jeg mene, at de mere er til pynt end til egentlig “dug-funktion”, så maden ikke lander på bordet.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – de er meget kraftige og kan holde til det meste.

Pris: GOD – 79,- pr. stk. er til at overkomme for de fleste.

Uret

“Uret er ikke et, man ser hver dag, og det skiller sig ud på den gode måde med sit fine design. Kører man det røde tema i hjemmet eller sommerhuset, passer det perfekt ind, men efter at have prøvet flere muligheder er vi faktisk blevet enige om herhjemme, at det skal hænge på en af drengenes værelser. Arthur og Louie er dog lidt uenige om, hvem af dem, der skal have det 😉 Det er ikke et decideret “børneur”, men hængt op på et børneværelse har det et meget fint og  legende udtryk med de skæve tal og dyrene derpå.

IMG_0558.JPG

Man kommer nemt i gang med sit nye ur – ud af pakken, batteri i, søm eller skrue i væg og så er det bare om at vælge, om man helst vil have de sorte eller de hvide visere på. Man kan skifte, som man vil, hvis man skulle trænge til forandring indimellem.”

IMG_0560.JPG

IMG_0559.JPG

Nytteværdi: GOD – de færreste vil vel undvære et ur i hjemmet, og når det så også pynter, er det kun en ekstra bonus.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – uret er temmelig robust og kan endda sagtens holde til, at små børnefingre piller viserne af, når de skal skiftes.

Pris: MIDDEL – uret koster 329,- og er dermed hverken helt billigt, men til gengæld kan det også findes meget dyrere.

Pernille siger:

“Vi har testet to flotte Koziol-lamper, som kom med posten.

Billede 1

Lamperne blev placeret over vores spisebord. Jens har stået for monteringen af lamperne og synes, de var lige til at sætte op. Der var i kassen med lampen en vejledning til, hvordan den skulle samles og opsættes.

Billede 2

De lamper, vi fik leveret i første omgang, var grå, men de havde ikke samme grå farve, når de hang over vores bord. Det var ikke tydeligt at se i dagslys, når lamperne hang utændte over bordet, men om aftenen, når der kom lys i dem, var der ingen tvivl om, at den, der hang tættest på væggen, var mørkere end den anden.

billede 4

Jeg kontaktede Merete fra Designogknive.dk og fortalte om problemet, da jeg mente, den ene lampe var mere sort. Jeg fik hurtigt en sort lampe leveret, så de kunne passe sammen – men nu viste det sig så, at den mørke lampe heller ikke var sort, som den jeg har fået eftertilsendt.

Designogknive.dk har ikke før været ude for denne problematik, så vi blev enige om, at de ville sende mig endnu en sort lampe, og jeg sendte de to ?grå? lamper retur, så de kunne se på dem.

Jeg vil rose Designogknive.dk for at yde en superfin service, både i forhold til, at vi sammen kunne tale om problemstillingen, og ved hurtigt at sende nyt. De har været tilgængelige både via mail og pr. telefon.

Vi er superglade for lamperne, der er lavet i plastic og derfor ikke lige er sådan at ridse eller slå i stykker. De giver et rigtig hyggeligt lys i stuen, når lamperne er tændt om aftenen, og et godt lys, når vi sidder ved bordet og skal spise.

De er lette at støvsuge for støv – det tager lidt længere tid med en våd klud og et viskestykke, da hver ?lamel? skal tørres. Hos os har pigerne tidligere ?lige kommet til? at tegne på lamperne, når de alligevel sad og tegnede ved spisebordet, men disse lamper er (hvad det angår) meget børnevenlige – der kan umiddelbart ikke tegnes på dem.”

Billede 5

Nytteværdi: MEGET GOD – produktet lever til fulde op til vores forventninger.

Kvalitet: MEGET GOD – jeg var spændt på, om lamper lavet af plastik ville passe ind i vores hjem, men de passer så fint.

Pris: MEGET GOD – den stemmer godt overens med det produkt, man får.

Holdbarhed: MEGET GOD ? de skal blot tørres af eller støvsuges, og så er de som nye.

Nanna afslutter:

?Jeg fik tilsendt tre fine produkter fra Design og knive. To opbevaringsbøtter og en skraldespand. Første tanke var at bruge det på terrassen, men børnene blev hurtigt enige om, at det passede fint på deres badeværelse på 1. sal.?

design_billede1

?Vi bruger de to bøtter til opbevaring af hårpynt og hårbørster. Det fungerer rigtig fint, at de hænger lige ved siden af vasken. Pigerne er gode til at tage deres pynt ud af håret og smide det i bøtterne frem for på bordet.

design_billede2

Bøtterne er lavet i kraftig plast. De er meget solide og kan både bruges hængende og stående. Der er knald på farverne, så jeg synes, de passer godt ind i et børnemiljø. Størrelsen er rigtig god til opbevaring af småting. Hvis jeg skulle bruge bøtterne andre steder, ville jeg nok gå efter en lidt mere neutral farve. Jeg har f.eks. overvejet bøtterne som mulig opbevaringsløsning på vores wc i campingvognen. Her er der meget lidt plads, og alt skal være praktisk.

design_billede3

Ud over de fine bøtter fik vi også mulighed for at teste en skraldespand med swing-top. Den fik også plads på badeværelset. Børnene synes, den var for besværlig på værelset – der kan de godt lide den åbne papirkurv. På badeværelset fungerer det derimod rigtig godt med låget. Spanden står godt, og låget sidder godt fast. Spanden kan vi helt klart anbefale; den er både pæn at se på og meget funktionel. Den er også let at rengøre, hvilket er et must, når den bruges på badeværelset.?

Nytteværdi: GOD – alle kan bruge opbevaringsløsninger og skraldespande.

Holdbarhed : GOD – når vi bliver trætte af dem det ene sted, kan de let flyttes til nyt sted.

Pris: GOD – det er lige nu muligt at købe bøtterne på tilbud fra kr. 30,-

Kvalitet: GOD – kvaliteten virker solid, så jeg tror, de holder.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarstiderne