Shaving cream, aktiv-dusch, dagcreme, natcreme og bodylotion – Testfamilien
Design og knive

Shaving cream, aktiv-dusch, dagcreme, natcreme og bodylotion

Vores tester Louise og hendes mand Marco har testet produkter fra Weleda.

 Skærmbillede 2015-05-25 kl. 20.15.49

Louise fortæller:

?Min mand fik til opgave at teste shaving cream og aktiv-dusch og jeg selv har testet dagcreme, natcreme og bodylotion fra Weledas “Wild Rose”-serie.

Skærmbillede 2015-05-25 kl. 20.16.18

Lad mig starte med at fortælle lidt om hvilken hudtype, både min mand og jeg har, for vi er faktisk ret ens på det område. Vi har begge siden barndommen haft utrolig sart hud, og har begge altid skulle passe på med at bruge parfumerede produkter. Marco reagerer med udslæt og kløe, og jeg selv reagerer med voldsomt tør hud, hvis jeg bruger produkter, min hud ikke bryder sig om.

Marco har været ganske tilfreds med de to produkter, han har testet. Han har været ret begejstret for Biotherms shaving cream, men da den desværre er udgået, har han siden afprøvet forskellige producenter for at finde en, der kan leve op til den, der nu ikke længere er på markedet.

Weledas shaving cream har fungeret upåklageligt. Duften er dog ikke helt så ungdommelig, som den kunne have været – desværre – og det samme gør sig gældende for duschen.

I øjeblikket vasker vi op i hånden, og det betyder, at mine hænder er særligt udsatte. Det varme sæbevand og de hyppige daglige afvaskninger af hænderne har udtørret dem fuldstændig. Faktisk så meget, at de sprækker. Her har jeg brug for allergivenlige alternativer. Wild Rose-serien har en karakteristisk duft af roser, og for at være ærlig, så gør rosenduft sig bare bedst på blomster – i min næse, i hvert fald.

Ud over plejeprodukterne har vi testet Økologisk Havtornsaft. Havtornsaft er sprængfyldt med C-vitamin, og kan klart anbefales som vitaminboost – det siges, at havtornsaft og danskvand skulle smage som Tuborg Squash. Det har vi dog ikke fået afprøvet herhjemme endnu.?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – shaving cream og dusch er noget, de fleste mænd bruger, ligesom ansigtscreme og bodylotion er noget, langt de fleste kvinder bruger. Vitamin og kosttilskud er også mere og mere brugt og popper ofte op i medierne i de mørke vintermåneder. Produkterne må derfor siges at være ganske nyttige og let omsættelige på markedet.

Holdbarhed: Shaving cream, dusch og havtornsaften har levet fuldt ud op til det forventede – at duftene på plejeprodukterne så ikke lige falder i den bedste jord hos hverken min mand eller jeg er jo en smagssag og helt op til den enkelte. Holdbarheden på cremerne i forhold til at tilføre huden fugt har for mit vedkommende ikke være tilfredsstillende, og jeg ser mig derfor nødsaget til at afgive en anden karakter.

Havtornsaft, shaving cream og dusch får karakteren: MEGET GOD. Bodylotion, dag- og nat-creme får karakteren: MINDRE GOD.

Pris: MIDDEL – prisen på produkterne er i den høje ende, og til sammenligning med lignende produkter på markedet er de, set med mine øjne, lidt for høje.

Kvalitet: Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og hvad angår Weledas herreserie må det siges at være sandt. Hvad angår Wild Rose-serien, kunne duften godt gøres mere indbydende, og produkterne tilføre huden mere fugt, end hvad tilfældet er. Æskerne derimod udstråler, at der er tale om et produkter i den højere prisende – produkter, der uden tvivl har faste kunder i den ældre generation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design og knive