WOOFit JAM – Testfamilien
By Flugt

WOOFit JAM

Vores tester Sofie har testet to styks WOOFit JAM-højttalere fra Sackit. 

 IMG_3695

Sofie fortæller:

?WOOFit JAM slår sig på at være stor stereolyd på farten, og med dens enkle og stilrene design var min interesse hurtigt vakt.

Hvad endnu mere interessant er, at WOOFit JAM kan kombineres således, at du kan forbinde TO WOOFit JAM bluetoothhøjttalere og dermed forvandle dem til et stereosystem, hvor den ene spiller højre og den anden venstre. Vi taler altså om to små, trådløse højttalere, der sammen kan skabe rammerne for en hel fest. Jo, så er der lagt solid grobund for en stærk nysgerrighed, og ikke mindst en interessant test!

19,5 centimeter er, hvad denne bluetoothhøjttaler tager af plads med sin bredde. Altså en smart, lille og fiks sag, der ikke efterlader undskyldninger for pladsmangel.

Den fås i tre farver: Midnight Black, Copper og Copper mat. Der er ikke meget spræl over dette farveudvalg, men SackIt har valgt den stil- og stensikre løsning, som passer ind hos de fleste.

Noget, der personligt tiltaler mig meget, er den ?matte? overflade, højttaleren har, hvilket må siges at være praktisk med en højttaler, der slår sig på at kunne tages med på farten. Så får man ikke sat sine fedtede fingre på den, når man rokerer rundt med den i indretningen, eller når man har den med på farten alt afhængig af ens behov. Jeg er ikke og har aldrig været fan af produkter eller elementer i hjemmet, der er fedtede så snart, man så meget som skænker dem en tanke, og dette er heldigvis ikke tilfældet her 😉

IMG_7844

Generelt med lyd gør det sig altid gældende for mig, at jeg ikke kan lade være at lade mig imponere af, hvad små firkanter kan blæse ud af stor lyd, og denne WOOFit JAM er heller ingen undtagelse.

Jeg tror vist også, at mine ben fik gjort sig et ekstra hop til lyden af to WOOFit JAM højttalere, der sammen blæste en glad sang ud i rummet. Jo, man forstår godt, hvad der menes, når ordet FEST kommer på bordet i denne sammenhæng!

Jeg er i dén grad vild med, at man ved at kombinere to højttalere kan fordele lyden bedre i rummet og mener absolut, at Sackit har spundet guld og gjort sig positivt bemærket med den del især.

Dertil skal det dog siges, at man blot ved en enkelt højttaler sagtens kan opnå en lyd, der formentlig kan tilfredsstille de fleste til almindeligt hverdagsbrug eller ved mindre sammenkomster.

Diskanten leverer krystalklar lyd og forkæler dine øregange. Der skabes en hel oplevelse hvad end du deler den med andre i rummet, til en fest eller god middag, eller blot når du danser alene rundt med støvsugeren på en søndag.

IMG_7754

Der medfølger sammen med WOOFit JAM-højttaleren et AUX-kabel, så du også kan afspille musik fra enheder, der ikke har bluetoothfunktion.

Derudover medfølger der et USB-kabel til opladning af højttaleren. Jeg er personligt, IKKE fan af opladning igennem computer, da det virker meget upraktisk på mig. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at USB-kablet kunne bruges med adapteren fra min iPhone-oplader. Så hvis man har en ekstra adapter liggende, eller blot har en ledig i husstanden, er den del hurtigt løst.

Jeg ville dog som virksomhed altid lade den slags følge med produktet ved køb, så alle kan tage det i brug med det samme, man pakker det ud, uanset hvad husstandens lagerbeholdning af mærkelige adaptere rummer.

Alt i alt er WOOFit JAM-højttalerne rigtig god lyd til pengene og værd at kigge efter, hvis du leder efter en fiks lille sag i en smuk og enkel indpakning til at afspille dine yndlingsnumre uanset hvor, du befinder dig.?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Særligt for de, der ikke ønsker, at højttaleren dominerer for meget i indretningen eller søger transportabel lyd.

Holdbarhed: MEGET GOD. Ingen fedtede fingre eller grimme ridser. Helt i top.

Pris: MEGET GOD. Absolut god lyd til prisen. Vejl. pris er kr. 999 DKK pr. stk. hos Sackit.dk

Kvalitet: MEGET GOD. Henviser til punktet ?Holdbarhed? ovenfor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Flugt