Avéne – Testfamilien
Smily Rainbow

Avéne

Tre testere Mie, Jill og Sofie har testet plejeprodukter fra Avéne Danmark. 

Mie fortæller:

image3

“Vi har testet 6 lækre produkter fra Avéne Danmark.

 1. Thermal Spring Water
 2. Avène Mattifying Foam
 3. Avène Mattifying Fluid
 4. Avène XeraCalm A.D Cleansing Oil
 5. Avène XeraCalm A.D Balm
 6. Avène XeraCalm A.D Cream

De første tre produkter var tiltænkt til mor og de sidste tre var tiltænkt til vores datter Anna på 6 år, som lige siden hun var helt lille har døjet med sart, kløende og irriteret hud.”

“Jeg må indrømme, at jeg normalt ikke er så god til en morgen og aftenrutine, når det kommer til ansigtspleje, så denne test var jo en oplagt mulighed for at få gjort noget ved det. Om morgenen går jeg altid i bad og bruger Cleansing Oil til vaske ansigtet i, det fungerer rigtig godt for mig – de tre produkter jeg har testet er oplistet her:

Thermal Spring Water

image9-8

Beroligende, irritationsdæmpende og anti-inflammatorisk kildevand på spray – til tør, sart, irriteret og fugtfattig hud. Denne har jeg ikke brugt så meget, da jeg har haft svært ved at vænne mig til at sprøjte kildevand i ansigtet. Dog har jeg i de sidste to uger, hvor solen for alvor er kommet frem på hilmen brugt den efter en hel dag i solen. Det har en dejlig beroligende effekt og føles super opfriskende. Derudover har jeg brugt det nogen gange, hvor jeg lige trængt til at blive frisket lidt op i løbet af dagen.

Avène Mattifying Foam

image8-9

Matterende og talgregulerende rensemousse. Fordeles på tør eller fugtig hud morgen og aften. Masseres især området omkring T-zonen med fingerspidserne og skylles omhyggeligt af. Ansigtet duppes tørt. Afslut med et pust Avène Termalkildevand og ansigtscreme efter hudtype. Denne har jeg brugt om aftenen inden jeg er gået i seng efterfulgt at  Termalkildevanden og ansigtscremen. Det er super nemt og rigtig lækkert endelig at have fået en fornuftig aftenrutine. Og så er det de lækreste produkter.

Avène Mattifying Fluid

image7-11

Oliefri ansigtscreme til kombineret eller fedtet hud. Virker beroligende, irritationsdæmpende og matterende. Ideel til hud, der skinner. Tilfører fugt og genskaber hudens smidighed. absorberes hurtigt. God som makeup base. Uden parabener. Denne har jeg brugt efter brug af afrensning og kildevand – den efterlader huden frisk og blød.

Avène XeraCalm A.D Cleansing Oil

Anna som lige siden hun var helt lille har døjet med tør, sart og irriteret hud har testet tre produkter der netop skulle modvirke dette og jeg må sige, at jeg er MEGET imponeret.

Vaskeolien har vi ikke brugt til hende så meget, men har kommet et par dråber i hendes badekar, når hun har været i bad. Det har fungeret fint – men ellers er det primært mor der benytter denne.

image10-8

Kløedæmpende vaskeolie til tør og kløende hud. I brusebad: Skummes let op mellem fugtige hænder og fordeles på huden. I bad: 5 pump kommes i vandet mens karret fyldes. Skyld grundigt og dup huden tør. Slut af med XeraCalm A.D Cream eller Balm.

Kløedæmpende og genopbyggende fedtcreme til meget tør og kløende hud. Denne har vi brugt på de udsatte områder. Det er  en fedtcreme, som vi altid har fået anbefalet at bruge til Anna. Vi bruger denne Balm, hvor hendes hud er mest irriteret og bruger cremen til resten af kroppen. Har taget billeder fra da vi startede testen – 4 uger senere – og 8 uger senere – resultatet taler vist for sig selv

Kløedæmpende og genopbyggende creme til tør og kløende hud. Denne er brugt som almindelig creme efter bad – og bliver også brugt af mor og far indimellem.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle har brug for at pleje og være god ved sin hud.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har testet i over 2 måneder og der er noget tilbage af alle produkter. Kun ansigtscremen er ved at være brugt op.

Pris: GOD – Prisen matcher den høje kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Ingen tvivl om, at det er et luksusprodukt vi har med at gøre.

Jill fortsætter

Jeg har testet lækre produkter fra Avéne Danmark og de er klart vores favorit både hvad angår solcremer og almindelige cremer!

Skærmbillede 2015-06-14 kl. 22.45.31

Vi har testet:

 1. Sun lotion spf50
 2. Sun lotion spray spf30
 3. Sun lotion spray kids spf50
 4. Thermal spring water

Avène Sun Spray Kids SPF 50+ er en sol spray med meget høj beskyttelse (SPF 50+) til børn.

Det er en vandfast solbeskyttelse udviklet specielt til sart barnehud, til sensitiv hud med parfumeallergi og til lys hud der let bliver solskoldet.Avène Sun Spray Kids giver en effektiv beskyttelse mod både UVA- og UVB stråler. Den nedsætter risikoen for soleksem og lysfølsomhed. Er uden parabener og parfume. Et højt indhold af

Avène termal-kildevand virker beroligende og dæmper irritation. Avène Sun Spray Kids er nem at anvende og absorberes hurtigt.

Avéne solcreme til voksne er noget af det lækreste man kan få! Det er ren luksus, uden parabener og farlige tilsætningsstoffer!

Vi skal ALDRIG bruge andet!

Thermal spring water er noget af det skønneste på en varm sommerdag, man føler sig helt forfrisket og “ren” med et enkelt pist!

Alt i alt er vi ovenud tilfredse og store fans! Kun det bedste til vores børn og os selv og det er virkelig det bedste!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD! Hvis man kunne skrive ekstrem god, så gjorde vi det!

Pris: GOD/MEGET GOD. Her får man virkelig noget for pengene.

Holdbarhed: Et par enkelte pist er nok og det er let dækkende, holder i mange timer.

 

Kvalitet: MEGET GOD. Meget god kvalitet og skønt produkt! Vi er fans og skal aldrig bruge andet end Avéne.

Sofie afslutter:

“Jeg fik tilsendt 5 forskellige produkter til huden fra Avène Danmark – Tre produkter til den daglige hud-rutine og to sol-produkter:

IMG_7314

 1. Avène Thermal Spring Water
 2. Avène Mattifying foam
 3. Avène Mattifying fluid
 4. Avène Sun Cleanance SPF30
 5. Avène Sun Spray SPF30

Disse produkter listet ovenfor har alle sammen fællesnævneren, at de er gode til den fedtede hud og hud med tendens til akne og urenheder. Med en T-zone der godt kan gå hen og fremstå ? skinnende? (med andre ord, fedtet), særligt i varmen, blev dette derfor produkterne udvalgt fra Avène Danmark til mig og min hud.

Min hudpleje rutine har i test-perioden af disse produkter været følgende:

– Afrensning af ansigtet, både morgen og aften, med Mattyfying foam: En rensende mousse, der lover at kunne klare både makeup, snavs, urenheder og hudens overskydende fedtstof.

Jeg har sat stor pris på denne skummende rens, da den virker mild mod huden, men samtidigt er effektiv og nem at fordele i ansigtet. Jeg falder desværre alt for let af på den ved lange dagligdags-rutiner, men at skumme denne rens op på det tørre ansigt og derefter tage den af igen med lunkent vand, har været en let sag og fungeret upåklageligt for mig. Jeg har både brugt den i- og udenfor badet.

– Derefter en lille opfriskning med Thermal Spring Water: Et produkt med den simple anvendelse ?Efter behov?. Denne Thermal Spring Water tappes, som det eneste, direkte fra Avène kilden, i sterile omgivelser. Den lover at virke beroligende og irritationsnedsættende og kan bruges i uendelige sammenhænge.

?Bjergvand? var min første tanke omkring denne sag og det virkede mest af alt, på mig, som et ?billigt trick? at sælge vand på flaske. Jeg er dog blevet klogere og denne Thermal Spring Water er i den grad fast inventar her hos mig fremover. Jeg har brugt den i flere sammenhænge – Både efter en dag udenfor i solen, altid inden min creme eller serum, som en opfriskning igennem dagen, henover min makeup for at tage det ?pudrede? look og bare sådan lidt hist og lidt her. Jeg er stor fan af denne og kommer ikke til at kunne undvære den igen.

– Så er tid til cremen: På de dårlige, knap så sommerlige dage, er mit valg faldet på Mattifying fluid: En matterende ansigtscreme, der anvendes ved skinnende t-zone, samt store porer.

Når solen derimod har tittet frem, har mine hænder primært grebet ud efter Sun Cleanance SPF30: En solcreme særligt velegnet til hud med tendens til akne og som lover at mindske gener der kan opstå på akne-plaget hud efter ophold til solen.

Mattyfying fluid har sine fordele med sine matterende egenskaber, på en t-zone der har tendens til at fedte. Jeg har derfor haft glæde af denne creme under makeup, uden følelsen af, at det hele glider rundt i ansigtet, når varmen træder til. Dog har min hud reageret med tørhed nogle steder, hvorfor jeg har suppleret med noget mere fugtgivende om natten istedet. Om dagen har denne været gavnlig, når det ikke har været solcreme-tid og det har været befriende med en creme der ikke føles fedtet på huden.

Solcremerne er også fantastiske med deres matterende effekt – Igen, ingen ting der glider rundt i ansigtet i varmen eller følelsen af at være klistret i ansigtet. Jeg har klart foretrukket tube-cremen fremfor spray?en, da det altid har været mit foretrukne, men i en børnefamilie er en spray måske lettere at gå til værks med, eller hvis man bare gerne vil have det hurtigt overstået. Desuden dufter de ganske behageligt og tørrer hurtigt ind i huden.”

IMG_9005.PNG

I dette tilfælde bliver vurderingen.

Nytteværdi: MEGET GOD. Det er altid en god idé at passe på sin hud – både i og udenfor solen

Pris: MEGET GOD. Jeg mener bestemt, at pris og kvalitet i dette tilfælde hænger godt sammen. Gode produkter, der tilmed er til at betale.

Holdbarhed: MEGET GOD. Gode størrelser på produkterne og så er de fleste drøje i brug.

Kvalitet: MEGET GOD. Gode produkter med fin, enkel emballage udenpå og gode egenskaber indeni.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smily Rainbow