Be Safe autostol – Testfamilien
Angulus sandaler

Be Safe autostol

Vores tester Marie har sammen med sin søn Magnus testet autostolen fra Besafe iZi Combi x 4 ISOfix Rearfacing installation.

image3-17 image5-13

Marie fortæller:

“Vi glædede os rigtig meget til at modtage autostolen fra BeSafe, men det var samtidig med stor spænding, for vi var meget i tvivl om, hvad Magnus ville sige til at være bagudvendt igen, som da han sad i babyautostolen. Det var ærlig talt nogle gange et mareridt at køre med ham i babyautostolen, for han brød sig bestemt ikke om at sidde bagudvendt! Stolen blev installeret og afprøvet med det samme.

Nogle af de ting ved autostolen, som jeg er helt vild med, er:

  • Magnus sidder utrolig højt og synker på ingen måde ned i sædet, så han har et supergodt udsyn. Det gode udsyn er rigtig godt til at ?distrahere? Magnus, så han sagtens kan sidde bagudvendt uden at blive sur. For første gang har vi endda oplevet, at han er faldet i søvn helt uden problemer!
  • Der er 4 indstillinger, så han kan sidde helt oprejst som i en ganske almindelig autostol, men den kan justeres ned i 3 andre stillinger, hvilket er rigtig rart, for når han sover, kan vi nemt justere den i ?sovestillingen?, og det er på ingen måde besværligt at ændre de forskellige stillinger.
  • Skobøjlen/støtten er simpelthen genial! Den giver først og fremmest en rigtig god støtte til benene, så de ikke hænger og ?dingler?, men den er også rigtig god til at beskytte sædet mod beskidte sko.
  • Der er indbyggede magneter i selve selerne lige under skulderhøjde, så når man spænder selerne op og skubber dem til side op mod selve siden af ryglænet, bliver de siddende, og så kan man nemt tage Magnus ud af stolen igen – og også nemt sætte ham i igen, da de ikke sidder i vejen.
  • ISO-fix armene kan også justeres, så man kan give ens barn mere benplads. Med en dreng på 17 måneder er det ikke nødvendigt, men når han bliver ældre og længere, bliver det helt klart en fordel! Dog kræver det så også en bil med plads i – min lille Ford Ka kan ikke rumme autostolen, hvis ISO-fix-armene er justeret ud i det yderste klik, men har man en ganske almindelig, rummelig bil, f.eks. stationcar, kan den uden problemer være der.

image11-9 image4-14

Det var lige hovedpunkterne, men derudover vil jeg også kommentere den gode støtte, der er i siderne. Han sidder godt spændt fast, og stolen kan justeres, så den *vokser? sammen med Magnus og støtter ham godt fra start til slut i den periode, man kan bruge den (0-18 kg).

Vi har afprøvet tre andre autostole, men ingen af dem kan på nogen måde hamle op med den her fra BeSafe.

Markedet inden for autostole er enormt, og det fuldstændig uoverskueligt, men jeg vil til enhver tid anbefale BeSafe til dem, jeg kender!

Alt i alt sender jeg mine varmeste anbefalinger af sted til alle børnefamilier, der er på jagt efter en god autostol. Det er penge, der er givet rigtig godt ud, da sikkerheden er i top, kvaliteten er den bedste og ens barn sidder fantastisk! Som tidligere nævnt, så har vi afprøvet tre andre autostole, men den her fra BeSafe er en klar vinder! Kunne jeg give den karakter, så får den topkarakter fra vores familie 😀 ”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – stolen kan bruges fra 0-18 kg, så alt i alt må det siges, at nytteværdien er upåklagelig! Oftest skal man købe en babyautostol fra 0-9 kg. og dernæst en større fra 9-18 kg. Her får man det hele i én. .

Holdbarhed: MEGET GOD – det er bare topkvalitet! Jeg kan slet ikke komme med noget negativt omkring stolen. Stoffet er dejligt blødt, med samtidig slidstærkt. Jeg er sikker på, at den er lige så fin om 2-3 år, som den er nu.

Pris: GOD – den koster 3999 kr., hvilket efter min mening er rigtig mange penge for en autostol, men jeg vil personligt selv med glæde give det for den, da jeg mener, at den er alle pengene værd! Jeg tror desværre også, at den er for dyr til, at alle kan være med, og det er virkelig synd, for alle børn fortjener så god og sikker en autostol. Men man får som sagt, hvad man betaler for, så jeg kan bestemt anbefale at spare op til sådan en autostol i stedet for at købe et billigere alternativ, hvor man ikke engang får halvt så meget for pengene. Jeg vil så også pointere, at stolen kan bruges fra 0 kg, så man slipper for også at skulle investere i en babyautostol, der snildt kan koste 1500 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – ja, her er det meget klart for mig, at man får, hvad man betaler for, og med autostole og altså ens barns sikkerhed i trafikken, skal man ikke spare på nogen områder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angulus sandaler