ecool – Testfamilien
By Green Cotton

ecool

Vores testfamilie fra Nykøbing Falster har testet den danskopfundne jordkøler fra eCool. Jordkøleren er en cylinder, som graves ned i jorden og bruges til at nedkøle øl- og sodavandsdåser.

Medina fortæller:

?Vi har nu også prøvet at teste hvad der må betragtes som en rigtig mandeting. Ved at nedgrave køleren i haven har man på rekordtid 24 kolde dåser udelukkende med hjælp fra naturen. Det var med glæde, vi modtog pakken, og vi havde næsten flashback til scenen fra ?Blinkende lygter?, hvor Frits Helmuth fortæller, hvad der sker, når man efter mange år har fundet den helt rette dybde: ?Det kan man smage… du er i en tilstand af lykke – jordkølet lykke!? Pakken kom i en ordentlig kasse med GLS og blev lynhurtigt åbnet og ?tjekket ud?, da manden i huset kom hjem?.

foto 1

Jacques fortsætter:

?Tanken om at teste et 100% dansk designet og produceret produkt, energivenligt og med omtanke for miljøet, gjorde mig rigtig glad. I bund og grund graver man jo bare et hul i jorden, og inden for kort tid er dine drikkevarer kolde – helt CO2-neutralt og uden trængsel i køleskabet. Oftest, når vi har brug for 24 kolde dåser på én gang, ja så er der oftest også fyldt godt op i køleskabet.

foto 2

Vi ejer ikke et pælebor, men det var overhovedet ikke et problem at grave et passende hul. Der er en fin brugsanvisning med, og det trak lidt smil, at man bliver bedt om at stoppe installationen, når/hvis man støder på ledninger. Der er kræset for detaljerne. Låget på køleren er lavet som en kapsel, og den er isoleret, så den holdes frostfri om vinteren, og når man drejer på håndtaget, triller dåserne via et transportsystem lige så fint ud på en bakke (til stor underholdningsværdi for familiens yngste tester, Quentin). Efter at have installeret den om eftermiddagen, havde vi allerede kolde dåser dagen efter?.

foto 3

foto 4

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Der er selvfølgelig tale om en gadget, som godt kan undværes, men den er virkelig genial til formålet.

Holdbarhed: MEGET GOD. Det er et stort plus, at man har isoleret toppen, så den ikke skal graves op eller ikke kan bruges om vinteren.

Pris: GOD/MIDDEL. eCooleren koster kr. 1.995,- og er dyrere end de fleste alternativer på markedet, men der er heller ikke kræset lige så meget for detaljerne med f.eks. et transportbånd. Det må hertil også bemærkes, at delene produceres og samles i Danmark med håndkraft.

Kvalitet: MEGET GOD. Kraftig kvalitet og langt mere professionelt udført end de andre kølere, vi har set.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Green Cotton