Done by deer clip-on mirror – Testfamilien
Tylskørt

Done by deer clip-on mirror

Vores tester Tina har testet Clip-On Mirror fra Done by Deer med sin datter Vega.

IMG_6510 IMG_6509

Tina fortæller:

“Min datter Vega har fået lov at teste et spejl fra Done By Deer, og ved første øjekast var begejstringen stor! Spejle er jo altid et hit hos de små, og dette er ingen undtagelse. Spejlet er som et almindeligt legespejl, men har så en lang strop med magneter, så spejlet kan sættes fast på kravlgården, barnevognen, sengen osv.

IMG_6511 IMG_6508

Her der det vist kun fantasien, der sætter grænser! Designet er rigtig fint, og jeg er helt vild med, at man vælger nogle lidt utraditionelle farver, så alt ikke er pink og blåt på de smås værelser!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD. Babyer elsker at se sig selv i spejlet, og et spejl er vist et musthave i enhver legekasse! At spejlet her så kan sættes fast flere steder, gør det bare meget mere nyttigt.

Pris: GOD. Prisen er 249 kr. for spejlet, og det synes jeg måske er en lille smule pebret. Men når man så tænker på, at spejlet kan bruges mange steder, og man derfor ikke behøver at købe flere, så er prisen ok.

Kvalitet: GOD. Spejlet er omkranset af blød plys med nogle små ting på, som baby kan pille ved, og jeg synes generelt, spejlet virker til at være i fin kvalitet. Efter vi har fået det, er det i hvert fald blevet kysset og kastet med ret mange gange, og det er stadig helt intakt 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tylskørt