Tylskørt – Testfamilien
Cirkus Arena og Cirkusland Slagelse

Tylskørt

Vores tester Karina har sammen med datteren testet et tylskørt fra Eventyrskabet.

Karina fortæller:

“Jeg har sammen med min datter Amanda på 4,5 år testet et tylskørt, som kan købes hos Eventyrskabet.dk af mærket Angel’s Face. Amanda er en rigtig diva og blev ellevild, da vi modtog den fine æske, som skørtet blev leveret i. Hun skulle med det samme prøve det på. Da vi åbnede æsken, lå der også en yndig sløjfe til håret og smukke skumcupcakes deri samt en rigtig fin lille hilsen. Man føler virkelig, at der bliver kræset for kunderne, og det kan vi jo godt lide 😉

IMG_9259 IMG_9468

Jeg blev meget positivt overrasket over kvaliteten på skørtet. Det er virkelig lækkert og gennemført sammenlignet med andre billige tylskørter. Her kan man mærke, at kvaliteten er i top! Skørtet har to lag (men føles som mange flere), hvilket gør, at det er meget lækkert og fyldigt. Samtidig ser det rigtig fint og eksklusivt ud. Eneste minus er dog, at det skal håndvaskes (selvom det dog godt kan tåle en vild maskinvask).

Skørtet, vi har modtaget, er i størrelse 4-6 år og passer helt perfekt til Divaen, som måler 111 cm. Det består af 100% nylonciffon, og farven er Tea rose.

IMG_9636 IMG_9634

Det er blevet brugt i mange forskellige situationer. Dog har hun endnu ikke fået lov at have det på i børnehaven. Det fede ved skørtet er nemlig, at det kan dresses op og ned alt efter, hvad man vælger at sammensætte det med. Hvis det stod til Divaen, er jeg ret sikker på, at hele hendes gaderobe bestod af lige netop denne type skørter i et væld af farver!”

IMG_9475 IMG_9477

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD. Det kan bruges til mange forskellige lejligheder, både hverdag og fest.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Skørtet er allerede blevet brugt rigtig meget, og det kan slet ikke ses på det.

Pris: GOD. 499,95 kr. Man får virkelig kvalitet for pengene, og fordi skørtet kan bruges i minimum 2 år mener jeg, at det er en rigtig fin pris.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cirkus Arena og Cirkusland Slagelse