Babybjörn bæresele – Baby Carrier One – Testfamilien
Britax B-Motion 3

Babybjörn bæresele – Baby Carrier One

Vores tester Tina D. har sammen med sin søn Valde på 7 måneder testet ?Baby Carrier One- Bæresele fra BabyBjørn.

Billede 1 Billede 2 BILLEDE 3

Tina fortæller:

?Førstehåndsindtrykket af selen var godt. Kvaliteten virkede til at være rigtig god, og selen er lavet i et materiale, der føles rart og blødt samtidig med, at selen virker meget robust. Den er udviklet således, at den yder korrekt støtte til dit barns hoved, ryg og hofter, og den overholder anbefalingerne fra International Hip Dysplasia Institute. Og det kan man jo lide som forælder 😉 Det er vigtigt for mig, at de ting, som jeg anvender til mit barn, er i orden og ikke skader dem.

Jeg startede med at kigge instruktionsbogen igennem for at se, hvordan selen skulle indstilles, og hvordan Valde skulle placeres i den. Jeg synes, at instruktionsbogen var okay at forstå, og online ligger der også en fin instruktionsvideo, så du er helt sikker på ikke at gøre noget forkert.

Selen kan bruges fra nyfødt til ca. 3 år (3,5 kg ? 15 kg). Den kan indstilles i 2 højder; én til nyfødt og én fra 62 cm. Den kan bruges i 4 bærepositioner: Ansigt indad for nyfødt, ansigt indad for baby (ca. 4 måneder), ansigt udad samt rygbærende. Den kan ligeledes indstilles i almindelig benstilling og bred benstilling, og der kan nemt skriftes mellem benstillingerne, mens baby sidder i selen. Jeg har primært brugt den brede benstilling, men ved forudvendt bæreposition anvendes almindelig benstilling.

BILLEDE 4 BILLEDE 5 BILLEDE 6

Generelt synes jeg, at bæreselen er supernem at bruge. Det er nemt at sætte Valde i selen, og du kan nemt indstille den, mens han sidder i selen, hvilket gør det meget nemt at få den indstillet korrekt. De forskellige stropper er lette at spænde, og ?click-systemet? gør, at du ikke er i tvivl om, at selen er spændt korrekt, da du kan høre det. Samtidig er det ikke muligt for baby at komme til at åbne stropperne ved et uheld, og generelt er min oplevelse, at sikkerheden er helt i top.

BILLEDE 7 BILLEDE 7(1)

Bæreselen er behagelig at have på, og jeg har ikke oplevet at få ondt i ryg og skuldre af at bruge den. Hvis jeg har oplevet lidt ubehag under brug, har jeg justeret selen, således at den har siddet mere korrekt, og det har hjulpet. Dog skal dog siges, at jeg ikke har brugt selen i mere end maksimalt 2 timer ad gangen, idet Valde ikke har haft lyst til at sidde der længere og ikke er faldet i søvn i den.

Min oplevelse er ligeledes, at Valde sidder godt i selen – både forudvendt og bagudvendt. Han sidder stabilt, og der er god støtte til nakken. Dog synes jeg, at han stadig sidder en smule lavt i selen, hvilket selvfølgelig ændrer sig i takt med, at han bliver længere. Valde har dog fint kunne se, når han har siddet i selen, og det er tydeligt at se, at han har nydt at sidde der. Den rygbærende position har vi ikke prøvet, da Valde endnu ikke er gammel nok. Den rygbærende position kan bruges fra ca. 12 måneder, og jeg er sikker på, at jeg til den tid kommer til at bruge bæreselen endnu mere. Vi har haft 2 bidebeskyttere til stroppen, og det kan klart anbefales; dels i forhold til beskyttelse af selen og dels af hygiejniske hensyn.

BILLEDE 8 BILLEDE 9 BILLEDE 10

Jeg har primært brugt selen under de daglige gøremål herhjemme og på tur uden for hjemmet. Jeg synes, at den har været helt genial, når vi har været på tur, hvor selen har været et godt alternativ til barnevognen. Ved de daglige gøremål har selen også været okay at bruge. Der er ingen tvivl om, at Valde synes, det er spændende at være med, og selen har været en god ven i ulvetimen. Jeg oplever dog, at alting kommer til at tage lidt længere tid, da Valde kommer til at sidde i det rum, hvor mine arme/hænder normalt arbejder, og det kan være svært at se, hvad dine hænder laver. Dette tænker jeg dog ændrer sig, når Valde bliver gammel nok til at sidde i den rygbærende position.

BILLEDE 11

Selen kan pakkes fint sammen som vist på billedet, men jeg må være ærlig at sige, at løsningen på ingen måder er særlig holdbar eller praktisk, da den let glider op igen. Og jeg savner at kunne pakke selen ned på en måde, der gør det let at fragte den, når den ikke er i brug.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Bæreselen kan bruges længe, da den kan bruges til børn i alderen 0-3 år. Den er endvidere en hjælpende hånd som forælder både i det daglige og når man er på tur, og den gør det muligt at lade baby/barn opleve verden på en anden måde.

Holdbarhed: MEGET GOD. Bæreselen virker yderst holdbar, og der er endnu ikke tegn på slid eller lignende.

Pris: GOD. Prisen på bæreselen er 1199 kr. (+ 129 kr. for bidebeskytterne) Jeg synes, at prisen er ganske fair, da det er et produkt, man kan bruge til sit barn i flere år. Med denne bæresele er du dækket ind fra fødslen til ca. 3 år, hvorfor du bliver sparet for at skulle købe flere forskellige produkter. Jeg vurderer endvidere, at prisen er svarende til andre kendte mærkevarer inden for denne kategori (ved nogle produkter inkl. tilkøb af babyindsats).

Kvalitet: MEGET GOD. Kvalitetsmæssigt er produktet helt i top.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Britax B-Motion 3