Sommerland Sjælland – Testfamilien
Barnets Favorit

Sommerland Sjælland

Tre af vores testere har testet en tur i Sommerland Sjælland med deres familier.

Anette har været af sted sammen med sønnen Willas på 4 år og Willas? to fætre, Magnus på 14 år og Elias på 6 år.

Anette fortæller:

?Jeg havde ikke besøgt Sommerland Sjælland siden jeg selv var barn, og blev meget positivt overrasket. Parken var superflot og velholdt med smukke blomster og masser af legepladser og grønne områder til blandt andet spisning af medbragt mad. Der er både ammerum og bagagebokse til opbevaring af for eksempel badetøj eller lignende, og superfine og rene toiletforhold.

Vi besøgte parken en søndag i august og med en vejrudsigt, der ikke tegnede for godt. Det holdt dog tørvejr, men betød, at vi undgik lange køer.

Vi startede dagen i Minilegeland, og det var et sand slaraffenland for Willas og Elias. Sågar Magnus nød, at de kunne løbe fra forlystelse til forlystelse uden at stå i kø – vi brugte lang tid her, særligt Vildbassen og bilerne var et hit for Willas og Elias.

Vi fortsatte videre til Det store boldhus, hvor ungerne brugte rigtig lang tid på at kaste med bolde, lege og gemme sig for hinanden osv.

NR. 9 Nr. 8

Modsat andre danske parker, vi har besøgt i år, synes jeg der var rigtig meget for Willas på 4 år, og endnu bedre rigtig mange ting, som vi kunne prøve sammen som familie – vi hyggede os alle sammen med at køre ?radiobiler? i Det løse hjul.

Nr.10 Nr. 11

Vi hjalp hinanden igennem Junglestien og nød turen gennem Amazonas, hvor vi undervejs på turen benyttede de sms?er, der stod på turen og vækkede endnu mere liv på ruten.

Også klatring var et hit, hvor hele familien kunne være med og de yngste børn, var så stolte efterfølgende, da det foregik højt oppe men med sikring.

Y X (1)

Vi var ligeledes alle sammen inden i 3D Western-biografen på samme tid, hvor vi kæmpede mod hinanden – Magnus på 14 år vandt, da han havde ramt plet flest gangen. Da vi kørte hjem i bilen nævnte han også den forlystelse sammen med Simulator-inatoren og Junglestien som sine favoritter.

Nr. 15

Der er ligeledes flere rutsjebaner til de større børn. Min vurdering er, at parken er særligt venlig mod familier med børn i alderen 2-13 år.

Vandlandet havde lukket, men vi savnede det ikke på noget tidspunkt. Der var nok andet at bruge tiden på? vi havde nærmest ikke tid til at spise frokost, så vi endte med at købe noget hurtigt til ungerne. Der er en flot udbud af spisesteder og til fair priser, ligesom det er muligt selv at medbringe kød og pølser til grill eller anden mad.

Vi sluttede dagen af med en tur i GoKart.

Sommerland Sjælland vandt sidste år ?Børn i byens? pris ?Bedste oplevelse?. Igen i år er det nomineret til to priser, nemlig ?Bedste oplevelse? og ?Bedste Forlystelsespark?, og det forstår vi godt. Vi har netop stemt på dem – afstemningen løber frem til d. 15. oktober.”

Nr. 17

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi/holdbarhed: MEGET GOD. Dejlig oplevelse for hele familien. Vi kan klart anbefale, at man sætter en hel dag af til brug i Sommerlandet.

Pris: MEGET GOD. Det koster kr. 219,- pr. person og for kun 70,- ekstra kan man købe årskort. Nu kom vi sent på sæsonen, men næste år vil vi uden tvivl købe årskort. Der er virkelig meget leg for pengene. Samtidig spiser man godt i parken til fair priser.

Kvalitet: MEGET GOD. Sommerland Sjælland er en meget pæn og velholdt park.

Julie fortsætter:

“Det var med sommerfugle i maven, at vi mandag morgen pakkede bilen med køletaske, klapvogn og Carla på 11 mdr. på bagsædet og kørte mod Sommerland Sjælland. Vi havde inviteret Carlas faster Sofie (16 år) og Onkel Magnus (11) med for at kunne komme rundt om testen af sommerlandet så godt som muligt.

sommerland 1

Vi var alle spændte, for det var mange år siden, Anders og jeg sidst havde været der, og nu var vi der ikke som børn med vores forældre, men som forældre sammen med vores datter, og nu også med helt andre øjne at se det hele med.

Vi kom hurtigt og nemt igennem billetlungen og fik parkeret bilen. Det er ikke, som jeg husker det – parken ser flot og friskere ud, end da jeg selv var der som barn. Der er store områder med legepladser og spiseplads, hvor man kunne slå lejr for dagen, hvis det var det, man ville.

sommerland 2 sommerland 3

Parken har mange store legepladser og flotte græsarealer. Selvom der er mange mennesker, virker parken på ingen måde trang. Vi stod ikke i kø til nogen af forlystelserne i mere end maks. 5 minutter, og det var rigtig dejligt.

Det er et rigtig hyggeligt sommerland; et sommerland, der også egner sig til de helt små børn, og hvor der er masser af plads til at lege. Især minibyen var et hit hos Carla.

Vi var så heldige at have vejret med os, så Den blå lagune, som er Sommerland Sjællands badeland, skulle da også lige have et besøg. Faciliteterne i badelandet var rigtig gode, og nemt og hurtig var drengene i badetøjet. Alle vandrutsjebanerne skulle prøves, og efter 1,5 time sluttede drengene sig til os andre igen. Til familier med mindre børn har de et superfint børneområde med mindre vandrutsjebaner.

Alt i alt havde vi en rigtig god tur. Et super sommerland for familier med børn i alle aldre, og selvfølgelig sluttede vi dagen af med, hvad der nu hører sig til en dag i sommerland.”

SOmmerland 8

Nytteværdi: GOD. Et sommerland, hvor der også er plads til de mindre børn.

Holdbarhed: MEGET GOD. Sommerlandet er flot og velholdt.

Pris: GOD. Fine priser, og når entreen er betalt, er alle forlystelser og vandlandet gratis.

Kvalitet: GOD. Supervelholdt park med gode græsarealer og flotte legepladser.

Heidi afslutter:

“Vi har haft den store fornøjelse at teste en tur i Sommerland Sjælland. Vi var 5 voksne og to børn af sted – Naya på 2,5 og Kean på 6 år.

(null)

Vi ankom tæt på åbningstiden i juli måned, og allerede der var der mange biler, men de har ok parkeringsmuligheder. Vi havde fået tilsendt et kort over sommerlandet, så det var bare at begynde fra en ende af.

Førstehåndindtrykket ved indgangen var, at der så pænt og rent ud. Toiletterne var pæne og blev holdt rene, og der var gode puslemuligheder ved toiletbygningen.

Det var meget opdelt i zoner. Nogle zoner var ikke til småbørn og omvendt. Det kan godt give nogle problemer i forhold til ventetiden ved stor aldersspredning af de børn, man har med.

(null)_1

Mange af forlystelserne bar synligt præg af slidtage, og der var ikke rigtig nogen nye tiltag (det er mange år siden, vi har været der sidst).

Det store badeland fik vi desværre ikke prøvet på grund af vejret, men dejligt så det ud!

Ellers fik vi prøvet det meste til stor fornøjelse for Naya og Kean.

(null)_2

Der er noget for enhver; barn som voksen.

(null)_3

Dyrene var et hit for Naya – et rigtig godt tiltag!

(null)_4

Vi fandt et sted, hvor de serverede tag-selv-pizza og salatbar. Det kan klart anbefales – det hedder Siesta Pizza, og var til rimelige penge. Vi spiste alle inkl. drikkevarer for godt og vel 700 kr.

(null)_5

Der er også gode naturområder rundt omkring.

Vi havde alt i alt en superhyggelig dag!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Kan bruges af hele familien, og når indgangen er betalt, er alle forlystelserne betalt.

Pris: GOD. 229 kroner og for børn under 3 år er det gratis, og så er det jo op til en selv, hvor meget man vil have for pengene.

Kvalitet: MIDDEL. Der er tydeligt tegn på slidtage og evt. brug for nye tiltag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnets Favorit