Kids chair XL – Testfamilien
Paddlepak

Kids chair XL

Vores tester Christina har sammen med sin søn Nicklas på 8 år testet byKlipKlap Kids chair XL.

Christina fortæller:

“Herhjemme er vi vildt glade for vores lille byKlipKlap-stol, som lillebror flittigt bruger. Den har en perfekt størrelse til en dreng på 1-4 år. Andreas er 2 år og sidder utrolig komfortabelt – OG leger OG tumler 😉

Skærmbillede 2015-09-13 kl. 10.45.28 Skærmbillede 2015-09-13 kl. 10.45.37

Da mine to store drenge var små, havde de hver deres stol (af andet mærke), som de sad i foran sofabordet. De elskede deres stole og var store, før de ikke kunne klemme sig i dem mere. Så da vi fik vores lillebror, var den ultimative opgave at finde en stol, han kunne bruge på samme måde. Valget faldt på byKlipKlap af to grunde:

 1. Mor elsker designet 😉 Den er uden tvivl den smukkeste børnelænestol, jeg nogensinde har set. Den matcher hjemmet, farverne og er generelt bare stilren og tidløs.
 2. Den var lille og let, og Andreas vil selv kunne flytte rundt på stolen.

Stolen måler: Ryg: 50cm Dybde: 32,7 cm Bredde:43 cm

En af de ting, der er et kæmpe plus for KK Kids Chair er, at den er så brugbar, som den er. Barnet kan nemt selv sætte sig, da den er så tilpas lav, at selv de små ikke behøver at blive løftet op på stolen og ej heller behøver ?op at vende? for efterfølgende at sætte sig på numsen. I øvrigt er det værd at nævne, at stolen er lavet i Øko-tex certificeret koldskum. Derfor er den blød, lækker og uden skarpe kanter, og betrækket er møbeltekstil i en kraftig, slidstærk kvalitet (100% polyester).

Vedligeholdelse af stolen er supernemt, da den kan støvsuges med et mundstykke med blød børste. Stolen kan også rengøres med lunkent vand og evt. neutralt opvaskemiddel.

Efter lang tids søgen efter den perfekte stol til min store dreng Nicklas, var vi heldige at få muligheden for at teste den nye byKlipKlap Kids chair XL til børn fra ca. 3-6 år.

 Skærmbillede 2015-09-13 kl. 10.45.49 Skærmbillede 2015-09-13 kl. 10.45.55

Nicklas er godt nok 8 år, men han har muskelsvind og får dagligt medicin, der gør, at han desværre ikke vokser. Derfor er Nicklas trods sin alder kun 110 cm. høj. Ydermere har Nicklas nedsat muskelstyrke og har derfor behov for god støtte, når han sidder. Det betyder f.eks. meget, at siddestykket på stolen ikke er for dybt eller for kort; at ryglænet ikke er for lavt, og armlænene ikke er for langt nede. Jeg tjekkede målene på den nye ?storebrorstol? fra byKlipKlap, som er som følger: Ryg: 63 cm Dybde: 41 cm Bredde: 48 cm., og det kunne nærmest ikke passe bedre.

Skærmbillede 2015-09-13 kl. 10.46.07 Skærmbillede 2015-09-13 kl. 10.46.14

Nicklas har til dagligt både herhjemme og i skolen hjælpemidler, der er specielt tilpasset hans behov og sikrer, at han sidder godt i f.eks. spisesituationer og når han laver lektier, tegner osv. Men han manglede et sted at sidde, når han spiller PlayStation eller så fjernsyn, for han sidder faktisk ikke særlig godt i en sofa.

Da jeg kom hjem med stolen til Nicklas, blev han SÅ glad og sprang i den med det samme. Den passer ham perfekt! OG det bedste af det hele, og det som betyder utrolig meget for Nicklas er, at den netop er så let. Mange gange i løbet af en dag skal han bede en voksen om hjælp til utallige ting, men stolen her kan han nemt selv skubbe frem og tilbage afhængig af, hvor han gerne vil bruge den. Og så er han yderst tilfreds med, at den på ingen måder er ?barnlig?, men passer godt ind på et drengeværelse “til store drenge”, som han siger, og hans mor er skam også superfint tilfreds 😉

Stolen bliver efterhånden brugt til alt og af alle. Selv storebror, der måler 125 cm. elsker den, og lillebror kan også sagtens bruge den, selvom den lille stadig er hans foretrukne.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt udfra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Her bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi:

MEGET GOD

Holdbarhed:

MEGET GOD

Pris:

GOD

Det er selvfølgelig et par stole i den dyre ende – den lille stol koster 1599,-, mens den store koster 2099,-, men i forhold til de ovenstående punkter; nytteværdi og holdbarhed, er prisen god. Ydermere er det smukt og tidløst design, og det betaler vi som regel også for.

Kvalitet:                                      

MEGET GOD          

Lavet i Øko-tex certificeret koldskum, og betrækket er møbeltekstil i en kraftig, slidstærk kvalitet (100% polyester).

 

 

 

3 kommentarer

 • Sabrina

  VI ELSKER VORES XL STOL !! Prisen er lidt høj, men det er nok mest for manden, så han får bare ikke af vide hvad de koster hehe .
  Den næste der skal købes er den alm stol i rosa og en 3k fold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, en stol er da bare en stol – men det passer ikke helt alligevel.
  Vi er så glade for vores to Byklipklap stole herhjemme. De voksne er mest tilfredse med designet, da de falder flot ind i vores hjem og er valgt i de farver, som passede os bedst. Derudover er begge drenge og så glade for deres stole – både til at tumle med, men der bliver skam også siddet i dem foran tv’et. De er i den grad pengene værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulles

  Det er virkelig nogle skønne stole som jeg har sukket efter længe!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paddlepak