Bambus spisesæt, Farm dreng – Testfamilien
Legegulv, pastel dreng

Bambus spisesæt, Farm dreng

Vores tester Marie har sammen med sin søn testet spisestellet i bambus fra Sebra.

Marie fortæller:

“Jeg er stor fan af alt, hvad der er 100 % fri for PCP, formaldehyd, phtalat og BPA – især, når det gælder min søn. Førhen tænkte jeg ikke meget over det, men efter jeg har fået Magnus, er jeg godt nok blevet meget opmærksom på det. Derfor blev jeg meget glad for at skulle anmelde spisestellet fra Sebra, men dog også lidt spændt på at finde ud af, om bambus var særlig holdbart!

Vi modtog denne fine pakke fra Sebra fra deres nye bondegårdskollektion, som straks blev taget i brug:

IMG_2121 IMG_2128

Magnus var meget begejstret for stellet! Det var meget sjovere end de kedelige, ensfarvede melamintallerkner, som han normalt spiser af. Hans begejstring ses vist også tydeligt på billederne:

IMG_2359 IMG_2367 IMG_2377

Mine største bekymringer angående spisestellet i bambus var, om det kunne tåle at komme i opvaskemaskinen, men det står der under stellet, at det kan. Og det gik også meget fint! Derudover var jeg også spændt på, om ?farvet? mad såsom boller i karry, karrysuppe og kødsovs ville smitte af på stellet, men det var slet ikke noget problem. Det er akkurat ligesom alt andet service!

IMG_2858 IMG_3279

Magnus har brugt stellet til alle måltider, men i den grad også til snacks.

IMG_3231 IMG_3717

Noget, jeg især er helt vild med ved stellet er, at det er i afdæmpede farver samtidig med, at det er børnevenligt. Jeg bliver hurtigt træt af de hidsige børnefarver, men disse farver kan jeg helt sikkert godt forene mig med. Og så er det dejligt, at der er nogle motiver på, som vi kan bruge til at snakke om sammen med Magnus, så han lærer flere nye ord. Men ud over det, så er opdelingen med ?rum? på tallerkenen helt genial! Det gør det nemt for Magnus at overskue, hvad der er på hans tallerken, hvilket de fleste børn bedst kan lide.

IMG_3275

Alt i alt må jeg altså konkludere, at det er et genialt spisestel! Det er første og fremmest godt for både ens barn og naturen med hensyn til de materialer, stellet er lavet af. Og så er det utrolig godt lavet, når man tænker på opdelingen af rummene, hanken på kruset, der gør det nemt for barnet at holde ved det og de søde motiver på stellet. Jeg er helt klart blevet stor fan! Jeg kunne sagtens finde på at købe et stel mere, men det er også en super idé til en dåbsgave.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD. Vi vil uden tvivl få brugt dette spisestel de næste mange år. Både farve- og motivmæssigt vil man sagtens kunne bruge det til både drenge og piger.

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg må godt nok indrømme, at jeg er imponeret over holdbarheden.  Den er godt akkurat lige så godt som melamintallerkner osv.

Pris: MEGET GOD. Overraskende god endda. Når man tænker over, hvor meget man egentlig får for pengene, så er 149 kr. rigtig godt givet ud. Jeg vil med glæde give den pris for det stel!

Kvalitet: MEGET GOD. Ligesom prisen er den overraskende god. Jeg havde frygtet, at bambussen ville gå i opløsning efter få ture i opvaskemaskinen, eller at mad med stærke farver ville smitte af, men det var bare slet ikke noget problem! Stellet er stadig lige så fint efter adskillige ture i opvaskemaskinen, og det er også blevet udsat for diverse ?kulørte? madretter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legegulv, pastel dreng