Den Blå Planet – Testfamilien
Softshelldragt 2015

Den Blå Planet

Den Blå Planet tager afsæt i Danmarks Akvariums eksisterende fundats med fokus på udstilling, formidling, undervisning, forskning, miljø og naturbevarelse.

Den Blå Planet tilbyder et unikt oplevelsesprodukt, hvor underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer.

Smuk arkitektur, forskning og formidling, den nyeste akvarieteknik og dyrearter fra hele verden skaber overraskende og minderige oplevelser, der får børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv.

Den Blå Planet er mere end blot en SUPER flot udstilling med en masse spændende dyr. Den Blå Planet fornyer sig hele tiden og holder særlige arrangementer. Således åbnede den helt nye digitale udstilling i sommeren 2015 ligesom en helt ny vandlegeplads så dagens lys. Derudover er der løbende særlige aktiviteter hos Den Blå Planet, som man kan kan følge med i, ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev eller ved at kigge i aktivitetskalenderen, som løbende opdateres.

 

Vi har hos testfamilien.dk været med i forbindelse med:

Åbningen af den digitale udstilling

Åbningen af den nye vandlegeplads

Særlig teaterforestilling om “Hvalens sang”

Særlig udstilling – “hajerne kommer”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Softshelldragt 2015