BabySpyder – Testfamilien
Joha uld

BabySpyder

Vores tester Sabina har sammen med datteren testet BabySpyder wood aktivitetsstativ fra FRANCK & FISCHER. 

DSC_6940

Sabina fortæller: “Vi har testet dette skønne BabySpyder wood aktivitetsstativ fra FRANCK & FISCHER, som virkelig har formået at skabe babygear, man faktisk glæder sig til at fylde hele stuen med! Ja, du læste rigtigt!! Babygear plejer ellers at blive gemt væk herhjemme, men der er kommet nye boller på suppen folkens!”

Innovativt og allergivenligt 

Aktivitetsstativet findes i farverne hvid, sort og wood (lys træ som vores), og er på mange måder innovativ med flere nye funktioner. Det smarte er, at man på 2 sekunder kan pakke det sammen og gemme det væk. Det fylder ikke meget under sofaen og samler ikke støv og snavs (hvis du har sådan noget ligesom os) som mange andre aktivitetstæpper i stof. Ret lækkert når man har et allergibarn i huset! Produktet kan nemt tørres af med en klud og virker solidt og stærkt.

DSC_7033

Med på tur

Derudover er stativet nemt tages med på tur og fylder ikke meget i en mulepose eller i liften. Dvs. at dit barn nemt kan placeres på sit vante legestativ og få trænet motorikken og bevægeligheden i ?byen?. Et stort plus er også, at man slipper for at sidde med baby på skødet i flere timer, når man er i byen! Det er hverken godt for din lille baby eller din ryg!

DSC_7040

Motorik og træning 

Stativet er udstyret med forskellige huller. Du kan dermed  justere legetøjet, så det følger din babys udvikling og passer til din babys små hænder. Legetøjet har de klassiske motoriske udfordringer til din baby: Rangle, ?krase-stof?, spejl, musikdyr og pivdyr. Altsammen i lækkert design, som garanteret også vækker din hund og andre legesyge familiemedlemmers opmærksomhed. Legetøjet kan ses her og findes i mange fine og søde designs. Selvfølgelig i skønne farver, som dit barn vil elske!!

Du kan læse mere om aktivitetstæppet her. 

NYTTEVÆRDI: MEGET GOD. Et aktivitetstæppe er uundværligt for dig, som har fået en lille baby. Vi har haft vores stående fremme uafbrudt, siden det kom ind ad døren. Og det gør jo ikke noget at designet er enkelt og stilrent, når det skal stå fremme 24/7! Vi har også haft vores med ude på badeværelset. Ret nyttigt når mor skal i bad og baby ligger og leger imens! Det kan varmt anbefales, for babygrin og pludren er altså ret skønt at observere – også inde fra bruseren af! 🙂

HOLDBARHED: MEGET GOD.

PRIS: GOD. Prisen på BabySpyder ligger på 699 kr. og så skal du selv købe legetøj til ved siden af. Prisen er i den høje ende, men dertil skal det også siges, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten og materialerne!! Men der kunne godt have været et stykke legetøj med i opstartspakken til de 699 kr. Den samlede pris for vores stativ og legetøj er 1396 kr, hvilket er liiige i overkanten for et aktivitetstæppe – selv om det er ret fint at kigge på!! 🙂

KVALITET: MEGET GOD. Man kan tydeligt mærke og se, at der er brugt solide og gode materialer både til selve aktivitetsstativet og til legetøjet. Vi har pakket stativet sammen 10-15 gange, og der er ikke hverken ridser eller egentlige brugstegn. Så alt i alt får man altså ret meget for pengene og et stativ, som kan holde til flere børn og gå i arv i familien!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Joha uld