Vinterfodtøj – Testfamilien
ByKier

Vinterfodtøj

4 af vores testfamilier har testet vinterfodtøj fra det danske skomærke ByKier. 

Hos byKier er deres grundmission at designe og sælge kvalitets-fodtøj til børn uden at ruinere deres kunder. De har typisk 30-40 % lavere priser end på tilsvarende produkter på markedet. Det kan lade sig gøre – da de udelukkende sælger direkte til kunderne uden om det fordyrende butiksled.


Tine har testet vinterstøvler fra ByKier til sin datter Alba på 2,5 år. Tine fortæller:

?Det første der faldt mig ind, da jeg modtog min pakke fra ByKier, var selve helheden i pakken. Det var tydeligt at se, at der var tænkt over hvorledes at skoene skal modtages hos køber ? samt brugeren?

ByKier nr. 1

I selve skoæsken var der, foruden skoene, også et skattekort, et pas, klistermærker med stempler til fx at sætte på skoæsken. Begyndelsen på et helt lille ?eventyr? med masser af leg for barnet der skal modtage skoene. Der er kræset for detaljen, og det kan jeg godt lide.

Skoene vi har fået til test er i en flot cognacfarvet læder i et tidsløst design. Min gamle far faldt i svime over dem, da de lignede hans egne fra 60erne. ByKier er ikke bange for at holde sig til et dæmpet, tidløst design. Hvilket er super fint.

ByKier nr 2

Skoene har en god pasform for børn med en bredere fod, de er varme og lækre bløde. Desuden kommer de med ?Risch Rasch? lukkere, så det mindre barn selv kan åbne og lukke skoen. Et stort plus i institutionerne.

Sålen er bøjelig, hvilket jeg ser som et stort plus for de mindre børn, som ikke har så meget tyngde til ellers at bøje sålen ved gang. De holder derudover sagtens til en tur igennem en vandpyt, en våd græsplæne eller lignende.

ByKier nr 3

Jeg er stor fan af skoene fra ByKier til min datter. Hun kan tumle omkring i dem, bruge dem i den kolde tid og så er de pæne at se på. Og det skader jo ikke!

Alle vores test på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. ByKier´s sko oser af sans for detaljer og glæden ved design.

Holdbarhed: MEGET GOD. De er robuste og lavet af gode lækre materialer.

Pris: GOD. ByKiers støvler befinder sig prismæssigt ca. midt i det ?normale? prisleje for børnestøvler.

Kvalitet: MEGET GOD. Der er kræset for detaljen og designet i alle henseender.


Vores tester Tiki har sammen med sønnen Nemo på 1,5 år testet vinterstøvler fra ByKier. Modellen, som Nemo har testet er en Jessie Tex vinterstøvle i farven cognac, støvlen findes fra str. 20-30 og passer både til drenge og piger

Billede 1

Tiki fortæller:

“Nemo har haft glæden af at teste et par rigtig lækre vinterstøvler fra ByKier. Bykiers Hjemmeside er meget nem at navigere rundt på, og det var nemt at finde ud af hvilke vinterstøvler jeg kunne vælge til Nemo.

Førstehånsindtrykket da pakken ankom var super. Støvlerne er super fede, og virkede rigtig lækre i kvaliteten. Støvlerne er lavet af blødt og slidstærkt skind, de er foret med uld og har en praktisk gummisål. Vi startede med at imprægnere støvlen og isætte et navneskilt. På indersiden af flappen var et lille stykke læder, hvor der passende lige kunne være plads til navnet.

Billede 2

Så var støvlerne klar til at komme ud på tur. De var nemme at få på, og sad rigtig godt på foden. Skaftet på støvlen har en perfekt højde; så den støtter godt op om foden, uden at genere knæleddet. Støvlen lukkes med 2 velcrobånd, der gør det nemt og hurtigt at give støvlen på, og indbyder Nemo til at hjælpe i processen. Læderstøvler er rigtig lækkert, fordi det er et naturligt materiale og det lynhurtigt følger foden. Nemo havde let ved at gå, løbe og klatre i støvlerne, der heller ikke vejer særlig meget, og dermed ikke gør foden ´blytung´.

Billede 3

Støvlerne har været med overalt, også nede i vuggestuen, hvor de er meget ude, og støvlerne er stadig pæne og næsten som nye at se på. Jeg har en dreng, som elsker at tumle og drøne rundt på scooter og løbecykel, så jeg har været meget spændt på om snuden på støvlen hurtigt ville blive slidt ned. Snuden har bestemt fået lidt slid, da den jo ingen ekstra beskyttelse har, men jeg er begejstret over hvor lidt det kan ses, og jeg synes stadig støvlerne ser pæne ud.

Billede 4

Støvlen er lavet af ByKiers egen KIERTEX, som gør støvlen 100% vandtæt. Nemo har været ude i både sol og regn og i alle slags terræn, og han er altid kommet hjem med tørre og varme fødder. Og Nemo er, som de færreste børn, ikke bleg for at vælge vejen gennem vandpytterne, ej heller for at gå ud i vandkanten for at kaste stenen så langt som muligt ud i havet.

Vi har, af gode grunde, endnu ikke haft muligheden for at bruge støvlerne ude i snevejr, men jeg er sikker på at støvlerne vil klare opgaven med bravur.

Billede 5 Billede 6

Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med støvlen, der opfylder mine krav til en vinterstøvle og samtidig er super smart og moderigtig. Det er Nemos 1. år med en rigtig vinterstøvle og vi er blevet meget begejstret for Bykiers bud, så det er bestemt en mulighed at valget falder på sådan en støvle igen næste år.

Billede 7

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – Herhjemme er det vigtigt at overtøjet er tip top til min lille udedreng, og det må jeg sige at disse støvler lever op til.

Holdbarhed: God – læderet får jo desværre lidt skrammer, særligt på snuden, men støvlerne som helhed klarer sig godt.

Pris: Meget god – Vinterstøvlerne her koster 629,95 kr (clubpris 597,55 kr) hvilket jeg synes er en rigtig god pris for så lækker en støvle.

Kvalitet: Meget god – Læder, uld og gummisål udgør en blød og naturlig støvle, der former sig om foden.


Vores tester Jelena har sammen med sønnen Alexander på 4,5 år testet Jesse TEX vinterstøvler fra ByKier Jelena fortæller:Vi havde ikke tidligere erfaringer med mærket, da vi fik mulighed for at teste støvlerne fra ByKierEn smule reseach afslørede, at ByKier bryster sig af at sælge kvalitets-børnesko til priser typisk 30-40% lavere end tilsvarende produkter på markedet. Det skyldes, at de sælger direkte til kunderne fra deres webshop og ikke i butikkerne.ByKier producerer 90% på fabrikker i Europa. De bruger så vidt muligt naturlige materialer og sætter bæredygtighed ? herunder ordentlige arbejdsforhold på fabrikkerne ? højt.Jesse TEX støvlerne, som vi har testeter en klassisk leopardmønstret model lavet af skind med rågummisål og velcrolukning. De er umiddelbart designet som en pigemodel, men det skulle ikke forhindre Alexander i at teste dem, da leoparder er seje (punktum, færdig), når man er 4,5 år. De er foret med uld og er ifølge producenten 100% vandtætte.ByKier 1

Jeg var spændt på pasformen, da det er vigtigt, at fodtøj sidder godt og støtter foden ordentligt, men modellen viste sig hurtigt at være perfekt til Alexanders fødder. Desuden var velcrolukningen et hit med det samme, især hos mor, da barnet selv let kan få støvlerne på og af.Jeg var også positivt overrasket over kvaliteten, da materialerne er slidstærke, samtidigt med at de er bløde og fleksible. Noget, som jeg altid er nervøs over, når jeg køber vinterstøvler, er om de nu også er vandtætte. På de to uger, som vi har haft støvlerne, har der kun været en enkelt gang, hvor støvlerne var lidt våde indeni efter leg i regnvejr. På det tidspunkt havde jeg endnu ikke fået imprægnerestøvlerne, og jeg er også i tvivl om, hvorvidt Alexander havde fået dem lukket ordentligt til, inden han løb ud på legepladsen.?

ByKier 2 ByKier 3

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Det drejer sig om vinterstøvler, som er uundværlige.

Holdbarhed: GOD. De holder godt indtil videre. Den ene episode, hvor støvlerne var våde indeni, trækker ned, selv om den ikke er gentaget siden. Vi har simpelthen ikke haft støvlerne længe nok til at kunne sige, om de holder sig vandtætte hele sæsonen, men ellers lader de til at være ganske slidstærke.

Pris: GOD. Jessie Tex støvlerne koster 629,95 kr., men man kan spare yderligere 5% ved at tilmelde sig ByKiers (gratis) kundeklub, hvilket giver en pris på 597,55 krDet er en god pris sammenlignet med tilsvarende støvler hos ByKiers konkurrenter.

Kvalitet: GOD. Støvlerne er lavet af nogle gode materialer og giver god støtte, samtidigt med at de er fleksible.

ByKier 4


Mie afslutter:

“Både Anna på 7 og Magnus på 3 skulle teste et par vinterstøvler fra ByKiers vinterkollektion. Valget faldt på Danila TEX vinterstøvle Black (pris 616,55 kr.) til Anna og på DELVIN TEX vinterstøvle Black (pris 664,05 kr.) til Magnus.”
image5
“Vi har aldrig før haft sko af dette mærke før, og jeg må indrømme, at jeg virkelig blev positivt overrasket. Jeg synes virkelig at det var nogle SUPER fede modeller og de oser bare af kvalitet. Selv farmand kommenterede på Magnus’ støvler – og var da vist lidt ærgerlig over, at det ikke var ham, der skulle lave denne test.”
“Allerede samme dag, som vi modtog støvlerne, blev de sat på en prøve – vi skulle nemlig i Tivoli og de nye støvler skulle selvfølgelig på.
image10 image7
Umiddelbart kan Magnus’ støvle måske virke lidt stor – måske fordi det er en str. 28 til en 3 årig – men han havde dem på hele dagen – uden at brokke sig det mindste.
Selvom man er 3 år er det meget godt at have en lille klapvogn med på tur – og Anna var klar til at hjælpe.

image9

Anna har en alder, hvor hun ELSKER at få nyt tøj og nye sko – og denne gang var ikke en undtagelse – hun er helt vild med støvlerne og tror godt hun kan lide, at de faktisk kunne ligne et par, som mor kunne have haft købt til sig selv. De er SUPER nemme at tage på og det er da også de støvler der kommer på i skole næsten hver dag – de har nemlig en længde på skaftet. Begge støvler er foret, så foden holder sig varm.

image6 image16

Vi har faktisk brugt støvlerne rigtig meget – selvom jeg nu synes at Magnus’ mest er til lidt pænere brug – og det er altså ikke dem han får på i børnehaven, selvom de sagtens kan bruges til leg og bevægelse. Her kører vi lige et par kilometer på løbehjul.
image18 image20

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. 

Holdbarhed: GOD. I den tid vi har testet støvlerne har de holdt rigtig godt. 

Pris: GOD. Det er en god pris ift tilsvarende mærker på markedet – man kan spare yderligere 5% ved at tilmelde sig ByKiers (gratis) kundeklub.

Kvalitet: RIGTIG GOD. Støvlerne oser af kvalitet – det er bestemt ikke sidste gang, at vi skal have støvler fra ByKier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ByKier