NYHED – Libero Touch – Testfamilien
Vinterfodtøj

NYHED – Libero Touch

Libero har lavet en ny ble, Libero Touch. Den skulle efter sigende være den blødeste ble nogensinde! Flere af vores testere har fået til opgave at teste, om det er rigtigt.

Libero skriver selv om bleen:

“Endelig kan vi præsentere det seneste indenfor bleteknologi – vores bedste ble nogensinde! Libero Touch er vores allerblødeste ble med et silkeblødt inderfoer. Vores Svanemærkede ble er fremstillet i de allerbedste materialer, som giver dit barn den mest behagelige oplevelse døgnet rundt. Den bløde taljeelastik har en fleksibel lag-på-lag lukning, som kan, hvis der er behov, lukkes over hinanden. Libero Touch følger dit barns bevægelser og giver altid den bedste pasform.

Libero Touch er fremstillet i et helt nyt og silkeblødt materiale, der føles som bomuld, som er åndbart og holder ydersiden tør og dejligt blød. Blødheden er ekstra vigtig for helt små børn, da huden er ekstra følsom og sart i starten. Bleen har dobbelte lækagebarrierer og en superabsorberende kerne, som giver den absolut bedste beskyttelse mod lækage. For at du som forælder altid skal føle dig tryg, og dit barn altid skal føle sig tør, er der en smart vådindikator på bleen, som tydeligt viser, når dit barns ble er våd og skal skiftes. Libero Touch er udviklet ved hjælp af 360° Pro Skin Technology, hvilket resulterer i en blødhed og pasform, der skal opleves. 

Vores Touch-bleer er dermatologisk testet og uden lotion for at være så naturlige og skånsomme som muligt mod dit barns følsomme hud.”


Lise indleder med:

“Af flere grunde har vi i lang tid brugt en forholdsvis billig ble til Olivia. Vi syntes, at de har fungeret fint, og at vi har sparet store mængder af penge ved at holde os til disse. Olivia døjer meget med sin mave, og derfor har vi haft et ENORMT FORBRUG af bleer. Jeg er dog alligevel ret spændt på at prøve et lækkert alternativ og foretage en vurdering af, om det er pengene værd.

Der hersker ingen tvivl om, at det føles rigtigt at åbne en pakke, der er smuk at kigge på. “TOG JEG LIGE MIG SELV I AT TÆNKE SÅDAN OM EN BLE?” 😉 Jeps, den er god nok – vi kvinder er nemme at narre, når det kommer til noget, der er smukt at kigge på (måske taler jeg for mig selv, men jeg tror det faktisk ikke!) Pakkerne er lavet med en top i kobberfarve, som man – formoder jeg – har fundet lidt inspiration i interiørverdenen, og det gør bestemt ikke noget.

Image-1-3

Når pakken åbnes, kommer der nogle fine buksebleer frem med et enkelt og stilet mønster på. Jeg synes faktisk, at det er supergodt til Olivia. Hun er jo ved at være en stor pige, og nogle gange kan bleer bare blive meget babyagtige at kigge på. Olivia føler sig jo på ingen måde som en baby.

Det er fedt at have nogle bleer, som Olivia selv hopper i – det kan vi godt lide.  Hun synes, de er superdejlige, og vælger selv bleerne fra Libero frem for vores alternativ derhjemme.

Vi tester en størrelse 6, hvor den vejledende vægtklasse hedder 13-20 kg. Olivia vejer godt 14 kg., og jeg synes, bleen passer perfekt. Umiddelbart synes den lille, men det er helt sikkert den tynde og bløde kvalitet, der giver den fornemmelse. Jeg kan have min tvivl, om et barn på 20 kg kan bruge bleen, men det er jo forskelligt fra barn til barn, og størrelserne er som beskrevet kun vejledende.

Image-4-4 Image-3-4

Når det er skiftetid – omend vi snakker stor eller lille – så synes jeg, lugten fra bleen er begrænset. Det kan selvfølgelig både være en fordel og en ulempe. Jeg tror dog, vi er flest med den holdning, at det er rart ikke at være den mor, der har et barn med en meget smelly ble.

Jeg er af den overbevisning, at bleen holder virkelig godt på væske osv. Kun én gang blev Olivia våd, og det var altså min fejl – jeg havde ikke sat bleen ordentligt på hende. De har en fantastisk sugeevne og sidder stadig stadig godt trods flere timer på rumpen 🙂

Når bleen skal af opstår mit ENESTE NEGATIVE KRITIKPUNKT. Jeg synes, de er ret så hårde at få af, når de skal løsnes i siden. Der er på forhånd lavet et lille hul, som gør det nemt at starte med at løsne bleen, men det kræver altså lidt fingerkræfter at få den løsnet helt.

Når det så er sagt; ja, så er det en fornøjelse at tage bleen af Olivia for at se, AT DER INGEN MÆRKER ER efter bleen. Og jeg mener: ABSOLUT INGEN MÆRKER efter flere timer med ble på – det er da fantastisk!

Virkelig en fed test, og faktisk lidt af en øjenåbner for os herhjemme. Olivia føler sig SÅ godt tilpas i bleerne, og vi har stort set intet at sætte en finger på. Det eneste, jeg kan tænke er, om det mon kan være en ulempe med så fantastiske bleer til en på 3 år? Det er jo rart og trygt med en skøn ble, som ingen gener giver. Tak for en god oplevelse, LIBERO TOUCH!”


Tina fortæller:

“Min datter Vega på 14 måneder har været så heldig at få lov at teste de nye Libero Touch-bleer. “Vores bedste ble nogensinde” skriver Libero, så forventningerne var høje! Str. 5 er 10 – 14 kg, og i denne størrelse går bleen op og bliver en bukseble. Faktisk ikke noget, vi har brugt så meget, da jeg synes, det er en smule besværligt at alt tøj, strømpebukser, futter osv. skal tages af, hver gang man skifter ble. Men med en trunte, der går lige om meget snart, kan jeg godt se, at det må være noget mere behageligt for den lille “bag” at fimse rundt i en bukseble med mere frihed. Vi har, med få afstikkere til billigere mærker, altid brugt Libero Comfort, så vi har ikke så meget andet at sammenligne med, men kan godt mærke, at denne ble er blødere i kvaliteten end de almindelige Comfort-bleer, selvom jeg nu også synes, de er ret bløde. Den bløde ble er dog helt lige så god til at holde på ?sagerne? som de andre, og vi har ingen uheld haft med disse bleer. Selv ikke engang en lang nats tisserier er løbet ved siden af. Vi er fans!”

FullSizeRender-118


Nadja fortæller:

“Vi har testet Touch-bleen i str. 6, som er den største størrelse, den kommer i, og det er så som bukseble. Det ER virkelig rigtigt, at det er en fantastisk blød og lækker ble! Bare selve pakken emmer ef eksklusivitet og lækkerhed. Og bleerne indeni er blødere end nogen andre bleer, vi har prøvet! Buster er en slank 2,5-årig på 13 kilo. Disse bleer hedder 13-20 kilo, og de passer ham fint – og han har ikke tisset igennem dem. De efterlader ingen mærker og er virkelig lækre. Bestemt ikke sidste gang, de er at finde herhjemme!”

IMG_4948


Tine fortsætter:

?Da jeg fik bleerne i hænderne for første gang, kunne jeg med det samme mærke, at de var meget bløde og lækre, hvilket også er Liberos tanke med den nye kollektion Libero Touch. De må bestemt være rare for barnet at have på!

Libero billede 1

Mens vi har brugt Libero Touch til Alba, har der ikke været nogle uheld med, at hun har tisset igennem om natten. Og det selvom hun normalt mosler meget rundt, når hun sover.

Vi har testet blebukseversionen, hvilket jeg synes er rigtig smart til de lidt større børn, da det gør det nemt at skifte stående. Bleerne kan dog være en smule svære at rive op i siderne; mere end jeg har oplevet normalt. Men det bløde finish opvejer dog dette lille men til fulde.”

 Libero billede 3


Sophie udtaler:

“Min første tanke, da jeg fik en ble ud af pakken, var: “Det er de bleer, vi fremover kommer til at bruge permanent!” Uden tvivl de lækreste bleer at røre ved. De er bløde som silke – og ja – kun det bedste er godt nok til vores børn. Desuden er testen forløbet perfekt; intet uheld overhovedet,  og de sidder supergodt – 100 % den absolut bedste ble, vi har prøvet til dato!”

image1-26


Julie siger:

“En helt igennem fantastik ble. Bleen er silkeblød og laver ikke mærker. Vores datter kan bevæge sig frit uden at være generet. Vi er vilde med Libero Touch-bleen. En forkælelse til baby! Superlækker kvalitet, der er som skræddersyet til baby. Baby kan bevæge sig uden at være generet.”

image2


Nanna fortsætter:

“Johanne på 13 måneder elsker den nye Libero Touch-bukseble. Bleen har en fantastisk pasform, og så er den dejlig blød mod huden. Vi har ikke haft en eneste dag med rød numse efter vi skiftede til Libero Touch. Bleen er svanemærket og lavet i nogle superbløde materialer. Elastikken i talje og ben fungerer perfekt; ingen uheld render ud, og alligevel strammer de ikke på barnet. Johanne kravler ikke rigtigt, men hopper på numsen, og selv der bliver bleen siddende på sin plads. Libero Touch bukseble er perfekt til en tumling.”

libero1


Mie fortsætter:

“Magnus på 3 år har også testet de nye bleer fra Libero Touch. Han er så tæt på at skulle smide bleen, så det skulle gerne være de sidste bleer, vi bruger til ham – jeg vil i hvert tilfælde sige det sådan, at efter vi har prøvet disse, så køber vi IKKE andre i den sidste tid, han bruger ble. De koster endda det samme som de “almindelige” Libero bleer, som gerne har været dem, der er havnet i kurven. Ingen tvivl om, at det er SUPER bløde og behagelige bleer at have på. Når man er 3 år, kan en tissetår godt være stor, men bleen kan VIRKELIG holde til meget. En aften faldt han i søvn uden at have fået tør ble på, og da han vågnede om morgenen, var bleen MEGET fuld, men det hele var blevet, hvor det skulle, Vi kan kun anbefale denne nye ble fra Libero!”

image1


Alle vores test på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Bleerne er meget bløde og lækre. Designet og pasformen er i top.

Holdbarhed: MEGET GOD. Bleerne kan holde til, at barnet kan sove tørt og godt hele natten, hvilket er et stort stort plus.

Pris: GOD. Liberos ting ligger i den dyre ende af skalaen. Men bleerne er klart det værd ifølge testerne.

Kvalitet: MEGET GOD. Der er kræset for detaljen og designet i alle henseender.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterfodtøj