Fred's World by green cotton overtøj – Testfamilien
Legefeen

Fred's World by green cotton overtøj

Tre af vores testere har testet vinterovertøj fra Fred’s World By Green Cotton.

Anette fortæller:

“Willas på 4 år har testet vinterjakke, overtræksbukser samt hue og halstørklæde fra Fred’s World. Det er første gang, at vi har prøvet vinterovertøj derfra.

Det er nogle supergode farver til Willas, og jeg måtte også prøve det på ham med det samme. Det er en god kvalitet – jakken og bukserne er både varme og vandafvisende.

 Billede nr. 2

Jeg har tidligere haft 2-delt sæt til Willas, og her har det irriteret mig, at tøjet skiller. Derfor er jeg meget glad for, at bukserne her er en selebuks, så man undgår, at overtøjet skiller på midten. Bukserne er lette for Willas at tage både af og på, og elastikken i taljen gør, at det sidder godt på ham, trods han er meget spinkel.

Bukserne er fyldt med gode detaljer, blandt andet en lomme, som man aldrig kan få for mange af, når man har en 4-årig tingfinder 😉 Der er lynlås i benene, så de er lette at få uden over store vinterstøvler, og så er den lille maskot Frøen Fred afbilledet som reflekser bag på begge bukseben.

Billede nr. 3

Jakken er ligeledes fyldt med gode detaljer som lommer og reflekser, og så sidder den tæt omkring håndleddet. Willas har dog ofte problemer med at komme af jakken, da tålmodigheden ikke er den største, og den kan være lidt svær at få ud over hånden. Her en måned efter modtagelsen er han dog ved at have styr på det.

Billede nr. 4

Vi har brugt tøjet hver dag, både i børnehaven og i weekenderne, og det ser stadig ud som nyt. Det er allerede vasket op til flere gange og tåler maskinvask.

Billede nr. 5

Willas blev så glad, da han så, at der var et halstørklæde til ham – det har han aldrig brugt tidligere, og det kom som kaldet, da han netop var blevet meget forkølet. Vi har brugt halstørklædet både inde og ude.

Både hue og halstørklæde er 100 % økologisk bomuld og GOTS certificeret.”

Billede nr. 7

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Helt i top, meget anvendeligt og lavet i behageligt materiale, der holder vores børn varme, når det er koldt.

Holdbarhed: MEGET GOD. Det holder sig superflot vask efter vask, og har endnu ingen tegn på slid.

Pris: GOD. Priserne er på niveau med øvrigt kvalitetsovertøj/brands. Jakken kr. 899,- Overtræksbukser kr. 749,- Hue kr. 199,- og Halstørklæde kr. 229,- Jeg skal ærligt indrømme, at jeg synes det er mange penge, men som så ofte før hænger pris og kvalitet sammen, og Willas kan bruge både hue og halstørklæde i flere sæsoner. Med mindre han vokser enormt hen over sommeren, så vil han også kunne bruge overtræksbukserne næste år.

Kvalitet: MEGET GOD. Man får uden tvivl kvalitet for pengene – lækre materialer og god holdbarhed. Tilmed er hue og halstørklæde i økologisk bomuld og GOTS certificeret.

Billede nr. 8

Julie fortsætter:

“Carla på 14 mdr. testet flyverdragt og fleecehue fra By Green Cotton. Vi havde glædet os til at modtage flyverdragten fra Fred?s World. Vi har ikke før brugt flyverdragt til Carla. Vi er helt nye på det område, og var rigtig spændte på, hvad den skal kunne holde til.

Billede 1 flyverdragt

Vi modtog den lækre flyverdragt samt en fleecehue. Førstehåndsindtrykket var rigtig godt. Da huen ikke har nogen lukning, var jeg spændt på, om vi kunne få Carla til beholde den på. Kvaliteten af flyverdragten virker superlækker både indeni og udenpå, og farverne er i flotte pink og lilla nuancer – de perfekte farver til vores datter Carla. På fronten af flyverdragen er logoet lavet i refleks, hvilket er superpraktisk! Flyverdragten har en nem og praktisk lynlås, så man nemt og hurtigt kan få sit barn i dragten.

Billede 2 flyverdragt

Vi har testet flyverdragten fra Fred?s World i godt og vel 4 uger. Vi har været meget glade og imponeret over resultatet. Flyverdragten er blevet benyttet i dagplejen og på legepladsen. Fleecehuen har Carla dog skulle vænne sig til ikke at tage af hele tiden. Det er lykkedes for os, og Carla er begyndt at acceptere huen. Dog er pasformen ikke særlig god til hendes hoved, fordi den ikke sidder tæt på ørerne.

Billede 3 flyverdragt

Flyverdragten har en god pasform; den sidder rigtig godt på Carla, og hun kan bevæge sig naturligt uden at virke besværet. Carla er en varm pige, så det er vigtigt for os, at åndbarheden i flyverdragten er rigtig god. Carla har haft en behagelig temperatur hver gang, hun har haft flyverdragten på, selv efter et par timer i dragten.

Fred?s world lover, at flyverdragten er vandtæt. Vi har flere gange været ude i vådt vejr eller hvor vejen/underlaget har været vådt, og heller ikke her kan vi sætte en finger på dragten. Carla er hverken kold eller fugtig pga. det våde vejr. Den lækre flyverdragt fra Fred’s World lever op til det, de lover.

Billede 4 flyverdragt

Carla har flere gange kravlet og siddet på rumpen, når vi har været på legepladsen. Hun er stadig tør og har en god temperatur, når vi tager flyverdragten af hende. Flyverdragten er som forventet i en rigtig lækker kvalitet. Selvom vi har brugt den mange gange, fremstår flyverdragen uden slidtage og stadig som ny. Flyverdragten kan vaskes på 40 grader og er i 100 % bluesign polyester.”

Billede 5 flyverdragt

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. En rigtig lækker flyverdragt er uundværlig.

Holdbarhed: MEGET GOD. Flyverdragten er brugt meget og fremstår stadig som flot og uden slidtage.

Pris: GOD. En god og fornuftig pris, der lever op til kvaliteten.

Kvalitet: MEGET GOD. Lækker kvalitet og i 100 % bluesign polyester.

Sophie afslutter:

“I vores testfamilie fra Thisted har sønnerne Sebastian på 3,5 år og Noor på 12 uger testet flyverdragter samt huer. Den danske vinter lader vente på sig i år, men når man går i børnehave som Sebastian, har flyverdragten alligevel allerede været i brug i nogle uger.

image-11

Så snart pakken blev modtaget, pakkede vi flyverdragterne ud og smed dem i vaskemaskinen. Jeg startede faktisk ud med at vaske Noors alene på 30 grader tre gange i træk for at tjekke, om der skete nogen ændring. Jeg kunne konstatere, at der intet skete – hverken farveforskel, struktur/overflade eller på reflekserne.

Fred’s world er et firma, hvor miljøet er i højsædet. Alt overtøj er Bluesign-certificeret, hvilket jeg finder yderst tiltalende, og jeg elsker deres lille bemærkning på vaskeanvisningen om, at den kan tåle 40 grader, men de anbefaler, at man tænker på vores klima og kun benytter 30 grader. Men pga. testen syntes jeg, det var vigtigt at vurdere, om der skete en forskel efter nogle vaske.

Netop flyverdragten er et ekstremt vigtigt stykke overtøj, især når man har et børnehavebarn, og derfor har vi personligt en masse krav, som sådan en dragt skal leve op til for, at vi ville vælge den:

  • Skal være rummelig, men stadig have en god pasform, så barnet har fuld bevægelsesfrihed og nemt selv kan komme i og af den.
  • Skal have vindfang i ærmerne, så de ikke suser op.
  • Skal have stopper under fødderne, så den ligeledes slutter helt til, og det ikke kan suse op under den.
  • Skal have gode reflekser.
  • Den skal have et højt airflow.
  • Hætten skal sidde fast med knapper, der relativt nemt går op for at afværge kvælningsfare.

Alle kravene lever disse flyverdragter fuldt ud op til, og vi er meget tilfredse.

Noors er lidt anderledes, da det er babyudgaven. Den har to lynlåse i stedet for en, der gør det nemt og bekvemt for både baby og forældre at få barnet i dragten. Noor har brugt sin begrænset endnu, både pga. at han kun lige er 12 uger og så det gode vintervejr. Men det er en superlækker dragt! Det, at baby får en rigtig flyverdragt gør, at man lejlighedsvis godt kan ligge barnet på græsplænen, så han/hun kan være lidt med i familieaktiviteterne, da flyverdragten isolerer til perfektion. Senere, når vinteren rigtigt kommer med minusgrader, er den med garanti supergod i barnevognen også.

image-12

Sebastian har to flyverdragter, da det næsten er et must til børnehavebørn. Han vælger altid selv Fred’s World af den årsag, at han er helt vild med de to fine refleksfrøer på bagsiden af benet. Mor her vælger den frem for den anden, da pasformen er fantastisk i Fred’s world dragten, så det må siges at være ren win-win, og hvorfor ikke vælge den, når vi nu er enige? 😉

image-5

Drengene har desuden testet to forskellige huer. Vi fortrækker klart Noors, da det er absolut at foretrække, at det er en elefanthue, som børn, der skal være ude i mange timer ad gangen, har på. Huen, som Sebastian tester, sidder supergodt, og hvis barnet nægter elefanthuen, er den et supergodt alternativ, men vi ville uden tvivl selv have valgt elefanthuen til dem begge. Sebastian synes dog selv, at hans hue er sjov og sød at have på, så den får topkarakter af barnet og knap så høj af moderen.”

image-8

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Barnet kan bevæge sig 100 % frit, og dragten sidder perfekt på begge børn.

Holdbarhed: MEGET GOD. Farven forandres endnu ikke efter tre vaske på baby og tre vaske på stor dreng.

Pris: MEGET GOD. Kvaliteten og prisen hænger sammen på dette produkt.

Kvalitet: MEGET GOD. Fantastisk lækre dragter, vi er meget tilfredse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legefeen