Colorkids flyverdragt – Testfamilien
Celavi regntøj

Colorkids flyverdragt

Vores tester Tina har sammen med sin datter, Liva, testet Colorkids flyverdragt fra kids-world.dk.

Tina fortæller:

“Liva fik selv lov til at vælge en flyverdragt i år. Faktisk stod valget mellem et todelt sæt eller en flyverdragt, men hun ønskede en flyverdragt, da hun, som hun sagde ?Ikke kan lide at få sne ind på maven?.

D93A0D5E5E274076A202CB5A1229675E

kids-world.dk valgte hun en flyverdragt, og da yndlingsfarven er blå, blev den i blå og grønne farver.

Der gik ikke lang tid, før vi modtog flyverdragten, og den blev prøvet på med det samme. Pasformen er rigtig god og ikke så klodset i det, som vi før har oplevet nogle flyverdragter være. Samtidig virker det, som at den er let at bevæge sig i.

Vejret har endnu ikke været helt koldt nok til rigtig at få afprøvet flyverdragten, men Liva har haft dragten på nogle gange i hundeskoven, og hun har været meget glad for den.

092FE7E46CFA4366A45173D3EBF32169

Letheden ved at tage den på, og at hun nemt kan bevæge sig i den, er en utrolig vigtig del for Liva, som er meget aktiv, og så er hun vild med farverne.

De gange, hun har haft den på, har hun endt med at lyne den op, fordi det blev for varmt, så jeg er ikke det mindste bange for, at hun ikke ville kunne holde varmen i den, når det bliver rigtig vinter.

Og Liva? hun spørger hver morgen, om hun kan få flyverdragten på i skole 😉 ”

9B68FD9662FC441893226F12DF754EF1

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Det er vigtigt med en lækker og varm flyverdragt til vinter!

Holdbarhed: MEGET GOD. Vi har ikke afprøvet den sådan for alvor endnu, men det virker som en rigtig lækker og  solid flyverdragt.

Pris: GOD. Prisen på 799,95,- er rigtig fin. Det er ikke i den allerdyreste ende, men heller ikke i den billigste. Sådan en god ?midt imellem? pris.

Kvalitet: MEGET GOD. Superlækker flyverdragt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Celavi regntøj