LEGO DUPLO Skov: Park – Testfamilien
LEGO Friends Popstjerne-turbus

LEGO DUPLO Skov: Park

Mie har sammen med sønnen Magnus på 3 år testet LEGO Duplo Skov park, vejl. pris 549 kr.

image1

Dette skriver Lego om sættet:

“Nyd en sjov dag i dyreparken i LEGO® DUPLO® skoven ? der er masser af dyr at få øje på! Byg et fodersted til hjortene, og kør forbi bjørnenes hule og rævenes indhegning i bilen, mens egernet løber rundt i skoven. Tag derefter over til skovturspladsen og få frokost, før det er tid til at lege på rutsjebanen. Små børn vil elske de otte vilde LEGO DUPLO dyr i dette sæt, samt alle de muligheder for rollelege, som parken tilbyder. Tal med børnene om respekt for naturen og dens dyreliv, og lad dem bruge klodserne med billeder af nødder som foder til dyrene. LEGO DUPLO Skov: Park med bil, der kan bygges, fodersted, indgang, hule, træ og rutsjebane lærer børnene grundlæggende byggefærdigheder. LEGO DUPLO klodserne er farverige og skabt til at være sikre for små hænder. Tre LEGO DUPLO figurer medfølger: mor, far og barn samt otte dyrevenner: hjort, hind, dåkalv, bjørn, bjørneunge, to ræve og et egern.”

Mie fortæller:

Først var jeg meget i tvivl om Magnus på 3 år måske var ved at være for stor til LEGO DUPLO. Aldergruppen hedder 2-5 år, men jeg synes jo, at han har leget med det ALTID. Men blev enig med mig selv om, at holde mig til vejledningen på kassen og ikke kaste mig ud i LEGO JUNIORS, som storesøster på 7 år i stedet fik lov at teste – og det var helt sikkert en god ide.

Magnus var meget begejstret, da han modtog den store kasse. For kassen VAR stor – og det hænger jo selvfølgelig sammen med størrelsen på LEGO DUPLO klodserne, som er større end de almindelige LEGO klodser, for at gøre det nemmere for små børn at bygge med dem.

image3

I kassen var klodserne inddelt i nogle poser og en lille vejledning til hvordan man skulle samle det. Magnus gik i gang med brugsanvisningen og fik derefter hurtigt øje på den lille bil, som allerede var samlet – og så skulle der lige leges lidt med den.

Magnus fik hjælp af en af storesøsters veninder (på 7 år) imens storesøster samlede sin LEGO JUNIORS pakke – og der gik ikke mange minutter før den lille Skov park var samlet og klar til leg. SÅ det kræver ikke den store tålmodighed, hvilket er et stort plus for legetøj til børn i den alder.

image11

Da hele parken stod klar, gik Magnus straks igang med at lege med den. Han var især vild med den lille rutschebane, som den lille pige kunne rutsche på.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Kreativt legetøj har en høj nytteværdi i min verden. Det gør ikke noget, at barnet skal “arbejde” lidt før der kan leges.

Holdbarhed: MEGET GOD ? som med al anden LEGO kan det bruges i årevis og vaskes, hvis det bliver nødvendigt.

Pris: MEGET GOD. Det er en fin pris for mange timers (års) leg.

Kvalitet: MEGET GOD – Super kvalitet og rigtig holdbart legetøj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO Friends Popstjerne-turbus