Keunes økologiske serie ”So Pure – natural balance” – Testfamilien
Britax Rømer JOCKEY Relax

Keunes økologiske serie ”So Pure – natural balance”

Vores (gæste)tester Maria har testet hårprodukter fra Keune.

Maria fortæller:

?Jeg har testet en Energizing Shampoo, en lotion til tyndt og fint hår, en Moroccan Argan Olie og en Moisturizing treatment (hårmaske) til tørt hår fra Keune Haircosmetics (efterfølgende Keune). Produkterne er alle fra Keune?s økologiske serie ?So Pure ? natural balance? og indeholder hverken kunstige dufte, farver eller parabener. Ikke at dette er et springende punkt for mig i forhold til mine hårprodukter, men er det muligt at finde produkter, som udover at opfylde mine krav også er rene som disse, så er det naturligvis en stor fordel. OBS på billedet fremgår ligeledes to orange-produkter ? disse er produkter særligt udviklet til at beskytte håret mod solens stråler, hvilket jeg dog først komme til at få glæde af på min kommende ferie.?

Keune_E

Generelt:

?Jeg har af natur tyndt og meget fint hår, som derfor let klasker sammen og bliver ret trist at se på ? derudover bærer mit hår træthedstegn efter en netop overstået graviditet, hvorfor jeg var meget spændt på at se, hvad produkterne kunne gøre for mit hår. Jeg er nemlig en af dem, som bruger ret mange penge på mit hår både hvad angår frisørbesøg og produkter, så derfor har mit hår også været udsat for en del forskellige hårprodukter ? uden dog at have fundet det helt rigtige. I hvert fald ikke før nu ? for lad mig bare afsløre det med det samme; de her produkter er virkelig fantastiske. Allerede efter første test kunne jeg mærke en stor forskel ? mit trætte graviditetshår var faktisk væk og erstattet af et blødt og skinnende garn med en helt anden struktur og volumen end hvad jeg tidligere har oplevet. Og virkningen er kun blevet bedre for hver gang jeg har brugt produkterne.?

Om produkterne:

Keune_D

Energizing Shampoo?en har en lidt syrlig duft af lemon/citron, er nemt at tilføre håret og skummer fint op ? og så er den meget drøj i brug. Jeg har langt hår og bruger hurtigt en bøtte shampoo, men vil tro at denne vil kunne holde i op til 3 måneder, da man ikke behøver så meget af gangen samt at låget har en smart åbne-/lukkemekanisme, som gør at man ikke kommer til at hælde for meget ud. Shampoo?en udmærker sig desuden ved at den gør håret blødt og nemt at redde ud ? også når den bare bruges alene. Derudover giver den rigtig fint fylde til mit tynde og fine hår og har desuden haft den positive effekt, at mit hår slet ikke bliver elektrisk mere. En virkelig god shampoo, som holder hvad den lover ? eneste minus for mig er den lidt for syntetiske lemon/citron duft men jeg er også lidt sart hvad angår dufte ;-).

Keune_C

Jeg har dog kun få gange brugt shampoo?en alene, da denne Moisturizing treatment (hårmaske) til tørt hår, som jeg også skulle teste, har vist sig at være helt fantastisk for mit hår. Den skal tilføres håret ligesom en hårkur, dvs i håndklædetørt hår nogle minutter og derefter skylles ud. Mit hår bliver simpelthen så silkeblødt og skinnende af denne hårmaske, at jeg nok aldrig kommer til at undvære den ? den har simpelthen givet helt nyt liv til mit tidligere så kedelige og triste graviditetshår. Konklusionen er en hårmaske, som virkelig er i stand til at tilføre nyt liv til tørt hår, akkurat som den lover.

Keune_B

Den flydende lotion til tyndt og fint hår, som skal påføres hovedbunden efter hårvask og ikke skylles ud, har jeg lidt svært ved at vurdere virkningen af, eftersom den jo altid bruges til sidst dvs. efter at fx shampoo og hårmasken har haft deres påvirkning på håret. Dog vil jeg vurdere at den i kampen mod mit tynde og fine hår tilsammen med shampoo og hårmaske er med til at give det gode totale indtryk af produkterne. En lotion, som jeg sagtens ville kunne finde på at købe for at få de bedste resultater ud af øvrige produkter, men som jeg omvendt også godt kunne finde på at undvære.

Keune_A

Moroccan Argan Olie kender jeg ? dog ikke fra Keune, men har altid være flittig bruger af denne olie, som jo er særligt skøn fordi den også kan bruges på kroppen. Jeg har brugt den under begge mine graviditeter sammen med et par andre olier og den har holdt min hud blød og elastisk og fri for strækmærker af nogen art. Om Moroccan Olien fra Keune vil jeg sige, at den er ligesom alle andre Moroccan olier dvs. jeg kunne helt ærligt ikke mærke forskel på den fra Keune og den fra et andet hår-brand, som jeg havde stående. Min konklusion er at denne er en Moroccan olie som ?alle andre Moroccan-olier?, men som jeg alligevel sagtens kunne finde på at købe i fremtiden, da jeg godt kan lide at produkterne kommer fra samme serie.

Nytteværdi: Meget god. Skønne hårprodukter, som lover hvad de holder.

Holdbarhed: Meget god. Produkterne er drøje i brug og nemme at dosere så der ikke opstår spild.

Pris og kvalitet: Meget god. Synes umiddelbart prisen ligger lidt under andre frisørprodukter, hvilket er positivt. Dvs. meget gode priser ift. kvaliteten, som er virkelig høj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Britax Rømer JOCKEY Relax