Enfant Evolution kørepose – Testfamilien
Mammashop

Enfant Evolution kørepose

Vores tester Sabina har sammen med sin datter på 5 måneder testet en Enfant Evolution kørepose fra mammashop.dk.

Sabina fortæller:

“Vi har testet 7 A.M. Enfant Evolution kørepose fra mammashop.dk til vores lille Frøken på 5 måneder. Lad mig sige det kort: Der er ingen tvivl om, at denne kørepose ligger i den allerbedste ende af den uofficielle køreposeskala! Jeg betragter køreposer som en babyalarm. Man skal kunne stole 100 % på den. Og denne kørepose krammer dit barn så meget, at man faktisk bliver helt misundelig, når man forlader barnevognen. Den er nemlig både lækker, bamseagtig og ret fin i designet!

Køreposen er lavet i dun og fleece og er blevet testet den sidste måneds tid, hvor kulden virkelig har bidt i lille Danmark. Men vores datter har ligget lunt og dejligt i køreposen; endda kun iført farmors strikjakke og små uldsokker. Det skyldes det lækre mellemfor af dun, som gør posen blød og varm, selv i 8 minusgrader. Køreposen er derfor i den grad godkendt til vores kommende skiferie til brug i pulken og på sommerens teltture i den fri natur. Posen har huller til barnevogns/klapvognsseler og kan sågar bruges i autostolen. Så den er genial, når man er en familie på tur 24/7!

image5

Det smarte ved denne model er, at du kan lyne posen helt op og bruge den som tæppe, når du er på tur. Derudover kan et stykke af køreposens bund lynes af, så den passer til en nyfødt baby og herefter vokser med dit barn. Så slipper du nemlig for at skulle investere i mere end én kørepose.

image7

Køreposen har desuden en stor lomme foran til sutter, dankort og ekstra babygear. En lille detalje, som gør den smart at have babyen med på tur i. Aldrig mere suttekrise – sådan!

image6

Er uheldet ude, kan posen vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren ved svag varme. Vi har dog bare tørret posen af med en fugtig klud, og den ser fuldstændig ud som ny efter 1,5 måneds brug.

Hvis du er mere til metallic lyserød, findes posen også i en tøseudgave.

Alt i alt er vi rigtig glade for vores Enfant Evolution kørepose og venter bare på, at de begynder at producere dem i voksenstørrelse – for så nupper vi lige et par stykker til resten af vores lille familie!”

image4

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. en kørepose er et MUST HAVE, og denne model kan varmt anbefales. Vi er ret vilde med lynlåsen i bunden af posen, så posen kan justeres og vokse med vores lille dame. Derudover kan den bruges i både klapvogn og barnevogn. Ret smart!

Holdbarhed: MEGET GOD – som skrevet oven for er der på ingen måde tegn på brugstegn efter 1,5 måneds test. Og posen har endda været med på farten hver eneste dag!

Pris: GOD – køreposen koster 1299 kr. og er en rigtig god investering, når man gerne vil have topkvalitet og lækkert design til sin lille krudtugle.

Kvalitet: MEGET GOD – køreposen minder mig om den lækreste dunjakke i verden og er syet med kraftige syninger hele vejen rundt. Posens yderste materiale kan godt tåle et par regndråber og er i 100 % polyester.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mammashop