Etableret – Testfamilien
Molo Vinterjakke

Etableret

Fire af vores testere har testet plakater fra etableret.com, der er en lille nystartet plakatvirksomhed. Hele idéen bag kom ud fra designerens store interesse og passion for kunst og design. Målet med Etableret er at få designet ud i verden, da kundens ønske om disse plakater er, hvad designeren brænder for.

Mie har sammen med manden testet to plakater fra Etableret.

Mie fortæller:

?Da jeg skulle vælge hvilke to plakater, der skulle testes fra Etableret, var det ikke svært at vælge. Plakaterne skulle være til manden, og da han har en passion for god whiskey samt godt kan lide en god ?jägerbomb?, blev det de to plakater med hhv. en whiskeyflaske og en Jägermeisterflaske.

IMG_3249

Om flaskerne:

Den bitre: En stensikker vinder, hvis du skal have varmen. Nogle bruger den som en opkvikker om morgenen, andre bruger den før jagten og en helt tredje gruppe fester og laver bomber ud af den. Lige meget hvad skal du have plakaten op at hænge, hvorend lysten tager den hen, om det er i baren eller i stuen.

FullSizeRender

Whiskeyen: En god gammeldags mandedrik. Nogle tager den med is i, andre mener det er en synd. Ligegyldigt hvad passer den som plakat perfekt til baren, køkkenet eller drengeværelset, enten alene, eller med resten af serien.

Vi var ikke i tvivl om, hvor plakaterne skulle hænge henne. Vi har nemlig et lille ?barhjørne? i stuen, hvor der gerne står en flaske whiskey fremme med nogle whiskeyglas, så der var kun ét sted i stuen, plakaterne kunne få plads.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – det er ikke et must med kunst på væggene, men det gør ofte hjemmet lidt mere indbydende og hyggeligt.

Holdbarhed: GOD – vi har sat plakaterne i ramme, og på den måde vurderes holdbarheden at være god og kan holde mange år ud i fremtiden.

Kvalitet: GOD – premium high glossy, 180 g. Det er virkelig fin kvalitet med en flot blank overflade. Trykt på tykt kvalitetspapir.

Pris: GOD – de testede plakater er i størrelsen A3 (29,7 x 42,0 cm) og koster 199 kr. stykket.

http://etableret.com/product/whiskey-lys-2038739

http://etableret.com/product/bitter-lys-2038760


Tina har testet  “Svanen” og “Hygge” i A3-størrelse.

Tina fortæller:

“Etableret er et dansk plakatfirma med noget for enhver smag. Her finder du Gameboys, Tequilaflasker, Tinsoldater, Oswald-is og kendte bygninger lige til at hænge på væggen i form af fine plakater. Stilen er let og barnlig, og de fleste vil nok trække på smilebåndet over de klassiske is og legetøj fra ens barndom.

Vi er lige flyttet i et stort hus, så derfor var det kærkomment, da vi blev tilbudt at teste plakater fra Etableret. Valget faldt på en fin plakat i lyserød med en svane til børneværelset, og en plakat med det dejlige danske ord “hygge” til køkkenet. For man må jo aldrig glemme hyggen, som vi plejer at sige til hinanden i vores hjem 🙂

Plakaterne kom hurtigt og med en lille personlig hilsen, og det kan vi jo godt lide, for så føler man, der er gjort lidt ud af det. Hos Etableret har du ligeledes mulighed at designe din egen plakat, hvilket jo kan være meget rart, hvis man lige mangler et bestemt motiv til væggen derhjemme.

Så skal du have is eller sprut på væggen, eller måske en flot bygning eller en “Supersoaker”; ja, så er det bare at hoppe over på etableret.com og shoppe løs!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – i min verden kan man aldrig få for mange plakater, så jeg mener, de har stor nytteværdi! Dejlige farver og simple motiver kan pynte hvor som helst i hjemmet, og hos os er der ikke meget vægplads uden der lige hænger en plakat. Lige mht. plakater er det jo meget en smagssag, om man mener, de er nyttige, men jeg synes, Etableret har lidt af det hele, hvadenten man er til det sjove, åndssvage, kunstneriske eller et godt citat på væggen.

Pris: GOD – prisen er 199 kr. for en plakat i A3, og det synes jeg er en fair pris, som stemmer meget godt overens med resten af markedet.

Kvalitet: GOD – plakaterne er i tykt papir og virker til at være i god kvalitet. “Svane”-plakaten er mat i overfladen, mens “Hygge”-plakaten har en blank overflade, som egner sig godt til at hænge uden ramme. Jeg har ikke haft plakaterne til at hænge så længe, så jeg kan ikke sige, om de falmer i farven, men umiddelbart vil jeg sige, at kvaliteten er fin.


Michela har sammen med datteren Amalie på snart 6 år og Alexander på 3 år testet plakater fra Etableret?Svanen? og ?Tinsoldaten?

Michela fortæller:

Amalie og Alexander havde selv valgt hvilke to plakater de godt kunne tænke sig at teste på deres værelse. Amalie valgte (selvfølgelig) Svanen på den fine lyserøde baggrund og Alexander valgte Tinsoldaten med blå baggrund.

Begge mine børn elsker H. C. Andersen eventyr og Amalie mente straks da hun så dem, at de måtte være taget derfra. Dette gjorde blot glæden og interessen endnu større.

billede 1 etableret

Hun havde da også helt ret da både ?Svanen?, ?Tinsoldaten? og ?Margueritten?, som er nogen af de mange fine plakater på Etablerets hjemmeside, alle udspringer fra H.C. Andersen eventyr.

Vi har talt meget om ?Den grimme ælling? og ?Fyrtøjet? når de skulle sove og kiggede på plakaterne og brugte det i en periode i stedet for godnathistorie.

Vi havde ikke købt rammer til dem da væggene i børnenes værelse desværre ikke er så god at hænge lidt tungere ting på. Her må man sætte op med tegnstifter.

Amalie ville gerne have sin hængende helt nede ved sengen så hun kunne pege på den og fortælle om den.

billede 2-etableret

Hvis Alexander havde været lidt større havde jeg syntes at det havde været super fint at have haft det stående på deres kommode op  af væggen, men det ville han slet ikke kunne lade stå.. Hans blev hængt et stykke over sengen hvor han kunne se den fine plakat uden at pille for meget ved den.

billede 3 etableret

Plakaterne er af premium high glossy kvalitet i A3. Plakaterne kommer uden ramme.

Alle  vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: GOD-MEGET GOD-Man kan bruge plakaterne både som illustration, til pynt og som samtaleemne. Det er super fine motiver.

Holdbarhed: MIDDEL-plakaterne bør ikke hænges op uden ramme da de hurtigt får små ridser og farvetab.  Børn skal helst ikke pille for meget ved dem

Pris: MIDDEL-GOD ?Svanen? og ?Tinsoldaten? koster 199 kr stykket. Det er fine tryk som man bør investere i ramme til.

Kvalitet:  MIDDEL_GOD-Faverne er klare og meget smukke. Trykket er super fint men en lille smule sart.


Nanna fortsætter: “Vores plakater blev tilsendt i kraftig paprør, hvilket er den bedste løsning til papir i den størrelse. Ingen krøllede hjørner eller folder fra turen med posten. Plakaterne er trykt på et rigtig lækkert stykke kvalitetspapir og farverne er flotte og matcher farverne på shoppen”

“Vi valgte “Svanen” på grund af det enkle design og den lyserøde baggrund. Plakaten lever helt op til vores forventninger. Det enkle design giver utrolig mange muligheder. Plakaten har stået på reolen i pigeværelset, hængt i legehjørnet i stuen og hænger nu over tremmesengen i soveværelset. Pigerne kan godt lide “svanen” og vi har snakket meget om den flotte fugl.”

Nanna fortsætter; “Ud over “Svanen” valgte vi “Super Soaker” – en rigtig 90’er plakat. Christian grinte da jeg viste ham den og sagde at den var til hans værelse. I starten var han ikke helt enig, men han måtte overgive sig. Den er super fed, og særligt for os der er vokset op i 90’erne. Sikke en masse historier den minder os om. Det ville se super fedt ud at kombinere med de andre plakater med 90’er legetøj.”

Skærmbillede 2016-01-25 kl. 22.27.52Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Denne test opnår følgende bedømmelse:
Nytteværdi: GOD. Flotte plakater i enkelt design, hvilket gør dem brugbare fler steder.
Holdbarhed: MEGET GOD. Virker som god kvalitet
Pris: GOD. Prisen er god, du får et flot produkt for pengene
Kvalitet: MEGET GOD. Kraftig papir og flotte farver.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Molo Vinterjakke