ByStroom børnerygsæk – Testfamilien
Bedtime Buddies

ByStroom børnerygsæk

Vores tester Sara har sammen med sin datter Jasmina på 5 år testet børnerygsæk fra byStroom.

Sara fortæller:

“Vi modtog tasken pakket pænt ind i en byStroom pose med kataloger og en hilsen. Mit første indtryk var: “Waaauw, sikke en lækker taske!” Den har så fint et design og er lavet af blødt kunstlæder.

Jasmina bruger rygsæk dagligt, både frem og tilbage til børnehaven, til gymnastik og på weekendture. Hun var derfor meget glad for at modtage en ny rygsæk. Hun synes selv, den var meget fin.

Det kom faktisk bag på mig, at materialet er kunstlæder. Ved første indtryk var jeg ellers var sikker på, det var læder. Så blødt og slidstærkt er det nemlig!

1

Tasken er som sagt lavet i lækkert og blødt kunstlæder i farven sort. Materialet er vandafvisende og er nemt at holde rent. På forsiden er byStrooms logo placeret – et lille, sjovt fabeldyr.

Inden i har tasken et stort rum, en lille lomme og plads til en drikkedrunk. Uden på er der en skæv lomme, der åbnes og lukkes med lynlås. Lynlåsen har en stor zipperpuller, så man nemt kan åbne og lukke.

2

Foran på stropperne sidder der en klikspænde, som holder skulderremmene sammen om brystet/maven. Klikspændet er aftageligt, så tasken både kan bruges med og uden.

3

Skulderstropperne kan justeres og måler fra 37 cm til 67 cm.

Tasken sidder rigtig godt på ryggen og har et bagstykke, der er godt foret. Spændet foran gør, at tasken ikke ryger ned om skulderne, og kan derfor bruges på ture i børnehaven og på cyklen. Jeg er ret vild med, at klikspændet kan tages af. Det, sammen med taskens smarte og stilrene design gør, at tasken kan bruges i mange, mange år. Ved justering kan jeg også selv bruge den, når jeg er på tur med børnene.

Alt i alt er både Jasmina og mor meget begejstret for denne taske. En børnerygsæk, der er funktionel, praktisk, har et lækkert og stilrent design og som både mor og datter synes er pæn.”

4

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Vi kan ikke undvære en rygsæk i vores hverdag med børnene. Jasmina har sine madpakker, vanter mm. i tasken, som hun selv har på ryggen til og fra børnehaven. Den gør sig også nyttig i weekenderne, hvor vi som regel er af sted en hel dag.

Holdbarhed: MEGET GOD. Tasken bliver brugt dagligt og fremstår stadig som ny, selvom Jasmina til tider er lidt hård ved den. Materialet er slidstærkt og nemt at vedligeholde.

Pris: GOD. Prisen på tasken er 399 kr., hvilket jeg synes er en god pris. Taget kvalitet, brugbarheden, designet og at tasken kan bruges i mange år i betragtning, er prisen god og helt fair.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er virkelig god! Kunstlæderet er så blødt og lækkert, at jeg faktisk troede, det var ægte læder. Der er tænkt på alle små detaljer og brugt gode materialer til dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedtime Buddies