Puslehynde, sengerand, sengetøj og badeslag – Testfamilien
By Rünitz

Puslehynde, sengerand, sengetøj og badeslag

Vores tester Tina har testet puslehynde, sengerand, sengetøj og badeslag fra Müsli by Green Cotton.

Tina fortæller:

“Vi var så heldige at få lov at teste den nye kollektion fra Müsli by Green Cotton i hvad man vist godt kan kalde pigeudgaven i den skønneste sarte rosa og med sømandsstriber, også i det feminine look! Kollektionen er lige udkommet og byder på økologisk bomuld og COTS-certificerede ting til baby og junior. Så er der ligesom rent bord med hensyn til trælse tilsætningsstoffer og skadelig kemi til baby – så langt, så godt!

Alle tingene er fint indpakket i små matchende stofposer, og der er bare et eller andet hyggeligt ved at pakke noget op på den måde i stedet for bare at hive det ud af en plasticpose. Og poserne kan man jo så bruge til skiftetøj i pusletasken, som vi gør, eller hvad man nu ellers lige mangler opbevaring til.

Puslepuden er med aftageligt betræk, hvilket er godt, når man har en dame på 1 år, som godt kan finde på at tisse ved siden af. Dog er betrækket i en slags vandafvisende stof, så man sagtens kan tørre den af med en vådserviet eller fugtig klud, så man ikke behøver at have gang i vaskemaskinen hver gang, der er ?uheld?. Puden er standardmål og passer på de fleste pusleborde, vil jeg tro; dog ligger vores bare på bordet, hvilket den også fint kan. Puslepuden koster 299 kr.

Sengeranden er dejligt tyk og står meget fast i sengen, selvom vi har en dame, som roder meget rundt i løbet af natten. Den tykke kvalitet gør også, at baby ikke så nemt kan få benene ud under, som hun kunne med vores gamle sengerand, som var noget tyndere i det. Med en masse grej på markedet, hvor der ikke er sparet på traktorer og prinsesser, synes jeg denne er dejlig neutral i farven og uden alle mulige figurer. Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg synes godt babys sengeområde må være en smule roligt i designet, og det tænker jeg også må være rarest for baby. Sengeranden koster 599 kr.

Sengetøjet er i standard juniorstørrelse, og ligesom de andre ting dejligt blød i kvaliteten. Designet er fint og feminint, igen uden det store prinsessetema, og jeg tænker, det ville passe fint ind i de flestes hjem. Dynebetrækket lukkes med knapper, og det kunne jeg godt tænke mig lidt anderledes. Med en baby, som roder rundt synes jeg hurtigt, der kommer ?huller? i bunden, og en morgen lå den lille med benet inde i betrækket. Noget af vores andet sengetøj er med lynlås, hvilket jeg synes fungerer meget bedre. Så her er jeg ikke helt tilfreds! Sengetøjet koster 349 kr.

Badeslaget derimod er jeg vildt begejstret over! Vores 1-årige er ved at være for stor til det normale babyhåndklæde, men det er nu bare stadig dejligt med den lille hætte, når de kommer ud af badet, så skønt dette her håndklæde er ?tumling? størrelse, nemlig 100 x 100 cm. Håndklædet er dejligt blødt og bliver, som alle håndklæder, blødere efter hver vask. Designet er igen fint og uden de helt store ugler eller blomster, så også i badet er der nu ?ro? på designet. Badeslaget koster 199 kr.

Herhjemme er vi i hvert fald fans af fint design, økologi og gode priser, hvilket Müsli by Green Cotton lever fuldt op til! ?Thumbs up? herfra!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – disse ting burde allesammen være med i ?basic-pakken? når man får barn, og i min verden kan man ikke undvære noget af det! Baby bruger mange timer både ved puslebordet, i sengen og i badet, så her er godt ?grej? bare uundværligt, og at det så også ser pænt ud samtidigt, er jo bare et plus!

Pris: GOD – jeg synes, priserne er helt fair og stemmer overens med resten af markedet. Hvis man sammenligner med de øvrige, der laver neutralt design, f.eks. CamCam, Ferm Living og Konges Sløjd, er disse ting fra Müsli dog lidt billigere, og her taget i betragtning, at man også får økologi med i handlen, er det i min verden et godt køb!

Kvalitet: MEGET GOD – jeg synes, kvaliteten på de ting, jeg har testet, er helt i top, bortset lige fra det tidligere nævnte med knapperne i sengetøjet. Man ser man bort fra dette, synes jeg det er nogle rigtige fine ting til gode priser, som jeg helt sikkert kan anbefale til andre!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Rünitz