Avéne XeraCalm Replenishing Cleansing Oil og XeraCalm Lipid – Replenishing Cream. – Testfamilien
Play&Go legetæppe

Avéne XeraCalm Replenishing Cleansing Oil og XeraCalm Lipid – Replenishing Cream.

To af vores testere har testet produkter fra Avene: Avéne XeraCalm Replenishing Cleansing Oil og Avéne XeraCalm Lipid – Replenishing Cream.

Sarah, som har testet sammen med sønnerne Isaac og Jonas, fortæller:

“Begge produkter er tiltænkt hele familien. Det er noget, jeg er superglad for i og med, at vi så ikke skal have for mange produkter at jonglere med.

Jeg elsker selv cremer og lider rigtig meget af sart vinterhud. Min hud påvirkes let af vejret, og derfor skal jeg fugte min hud ekstra meget her i de kolde tider.

Vi ser, at Isaac har samme problem, og han synes selv, hans hænder er tørre, og han får tørre plamager ved øjet, som man kan se på billedet. Vi brugte Replenishing Cream til hans øjne, og vi fik bugt med den tørre hud efter kun tre dage. Ligeledes bliver jeg altid tør omkring næsen og på mine hænder. Jeg har cremen fast med i tasken, og den er med over alt, så jeg hurtigt kan få fugt på både hænder og næse.

Cremen er en fedtcreme til tør og kløende hud, da cremen er klødæmpende og kan bruges 1-2 gange om dagen.
Jonas har døjet med kløende hud på siden af ribbenene og på siden af sit lår. Der har aldrig været udslæt, men man kan tydeligt se, at han er irriteret og klør; specielt om morgenen og når han skal sove.
Vi prøvede at smøre ham med cremen for at se, om den kan tage noget af hans kløen. Man må sige, at det virker, for han beder selv om af få cremen på hver aften, inden han skal sove, hvilket er virkelig godt, for det betyder jo bare, at hans krop sagtens kan mærke forskellen.

image2

Cleansing olien er perfekt i brusebadet. Det er en vaskeolie, og den skummer godt og er nem at fordele. Denne har Jonas og jeg primært brugt, og den efterlader huden blød. Det er så skønt, at den ikke svier i øjnene, og den er ligesom cremen også klødæmpende. Jeg har altid brugt den efter jeg har barberet ben og de føles irritable. Det afhjælper den kløende fornemmelse, jeg ofte får efter barbering af mine ben. Hvis man er så heldig at have badekar, kan man putte nogle dråber i badekaret også.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – nem at smøre ud; den trænger godt ind i huden og er rigtig god til tør og irritabel hud

Holdbarhed: MEGET GOD – vi har testet i en måned nu, og cremen holder supergodt. Det er ikke meget creme, man skal bruge pr. gang.

Pris: GOD – prisen matcher den høje kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – vi vil til enhver tid foretrække denne creme.

 

Tine fortsætter:

?Vi har igennem de sidste par uger testet produkter fra Avenés serie Xera Calm. Serien er udviklet specielt til tør, sart og irriteret hud.

Cremerne kommer i en lækker tube, som kan stå oprejst, når den ikke bruges. Dette letter påføringen, da der altid er creme klar til at trykke ud. Den smarte lukning på tuben sikrer desuden, at man kun får lige netop den creme ud, som man skal bruge.

 

Cleansing Olien kommer i en lækker beholder med pumpe, så dosring og brug er nemt og lige til.

Under testperioden har alle i huset, hvilket tæller far, mor og Alba på snart 3 år, brugt produkterne. De har været fantastiske på Albas sarte vinterhud som hurtig bliver rød, tør og irritabel.

Alba har fået Cleansing Olien i badevandet, og den har efterladt hendes hud utrolig blød og gennemfugtet.

3

Vi har desuden med rigtig godt resultat brugt cremerne på både udslæt samt rød numse. Det har virket både dæmpende på selve rødmen, men også meget lindrende og kølende.

Jeg selv har også brugt cremerne til både krop og ansigt med rigtig gode resultater. Mit altid røde og irriterede ansigt har taget rigtig godt imod produktet, og det er tydeligt, at cremerne har lagt en dæmper på min rødme og irritation.

Vi har været meget glade for Avené-produkterne i vores dagligdag, og de er bestemt kommet for at blive. Desuden er Avené-produkterne ifølge ?Kemiluppen? fri for en række problematiske stoffer, hvilket er enormt vigtigt for os, når cremen skal bruges her i vores familie.”

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – produkterne holder, hvad de lover; de er fri for kemi og nemme at dosere

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne er meget drøje i brug, så ens penge rækker langt

Pris: GOD – prisen ligger i den højere ende, men jeg vil bestemt mene, at det er alle pengene værd

Kvalitet: MEGET GOD – lækre produkter, der virker, samt stilrent og neutralt design

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Play&Go legetæppe