bObles bil – Testfamilien
bObles fly

bObles bil

Vores gæstetester Lea har sammen med sønnen Romeo på 2 år testet bilen fra bObles.

Skærmbillede 2016-03-28 kl. 23.44.01

Lea fortæller:

“Vi har testet den nye bil fra bObles nye ?tumle?-transportserie, og den har været et hit for Romeo, som elsker at tumle og ikke mindst at race rundt.

Vi fik bilen i den skønne blå farve, og den var øjefang med det samme, så der gik derfor ikke mange sekunder, før Romeo var hoppet op på den og racede hele huset rundt.

Den kan, hvad et ?køretøj? med hjul skal kunne. Dens små drejehjul kan komme op i høj fart, og den kan køre alle tænkelige veje; sidelæns, baglæns, skråt eller rundt i ring. Det er sjovt, når man er til lidt vild leg, som mange drenge elsker det.

12884394_10154603942144186_1221164992_n

Man kan tage pladen med hjulene af, så man på den måde har to dele: Bilen som en tumleting og brættet, som kan køre rundt.

Herhjemme har vi mest brugt den samlet, og den bliver både brugt i fart, men også i parkeret tilstand. Romeo hopper gerne op på den og kører hen foran tv?et for at sidde og hygge lidt der, inden turen går videre til noget andet sjovt at lege med.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – den er sjov, specielt hvis man er til fart over feltet. Ideen med, at man også kan bruge den som en tumleting uden brættet gør, at den stadig er med i ?bObles-familien?, så man på den måde kan bruge den i samspil med de andre produkter herfra.

Holdbarhed: MEGET GOD – denne bil er ligesom bObles andre produkter i supergod kvalitet, som man aldrig ser gå i stykker uanset hvor meget, der ellers bliver trampet og tumlet rundt med dem.

Kvalitet: MEGET GOD.

Pris: MIDDEL – prisen for bilen er 1199kr. Jeg er ikke sikker på, at jeg selv ville gå ind i en butik og bruge 1199 kr. på denne bil. Jeg går ud fra, at det er funktionen med hjulene, der gør, at den bliver det dyrere end de andre bObles elementer, som findes på markedet, men for mig er det for mange penge ekstra at give for denne funktion.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles fly